דרושה מומחית ל "חום השחר"

טלי2

New member
דרושה מומחית ל "חום השחר" ../images/Emo8.gif

אז מצטערת על בורותי בשיטות חיזוי ביוץ (ועוד עתיקות יומין) אבל: א. מאחר וכבר שנים רבות המחזור אצלי אינו סדיר , אין לי מושג איך חשים בזמן ביוץ
ב. מאחר ואני עדיין בחופשה מטיפולים קונבנציונליים, ואין לי כסף מיותר להוציא על ערכה קנויה לחיזוי הביוץ, אני מתכוונת להשתמש בערכה זולה יותר שכוללת
, מדחום ועט
ג. מאחר ויש בי תקווה קלושה, שיקרה ה-
ואני אבייץ לבד, אני זקוקה לעזרת מי שיודעת, מתי אמור לעלות החום, לפני הביוץ? בזמן הביוץ? או אחריו? תודה מראש

עמית@

New member
טלי, קודם כל זו שיטה לא ממש

מדוייקת- אבל- החום נשאר יציב עד יום הביוץ- וביום הביוץ הוא יורד מעט (2-3 עשיריות המעלה) ויום אחרי הביוץ הוא עולה, לכן זה טוב בעיקר בדיעבד לוודא שהיה ביוץ. אני תמיד ממליצה על US אפילו במחזור טבעי. אבל שיצליח

טלי2

New member
תודה עמית יקרה ../images/Emo20.gif

אני יודעת שזו לא שיטה מדוייקת, ובכל זאת רציתי לדעת... אז תודה בכל זאת.

sdratler

New member
לא מומחית אבל אשתדל לעזור

קודם כל אאחל לך בהלצחה!!!!
את צריכה למדוד חום כל בוקר לפני שאת קמה מהמיטה, יומיים לפני הביוץ הערל חום הגוף עולה מעט וביום הביוץ עצמו חום הגוף אמור להיות הכי גבוה. לאחר מכן חום הגוף נשאר יחסית גבוה עד שאת מקבלת את המחזור ואז יש צניחה בחום הגוף. במידה ונקלטת חום הגוף ישאר גבוה גם כאשר את אמורה לקבל. יש אתר מעולה לנשים שמסביר יותר במפורט www.4ulady.com באתר יש פורום מעולה שכל כמה ימים עונה לך גניקולוג על השאלות.(האתר בעברית). ממליצה בחום ובהצלחה.

טמפרטורה ועוד...

נניח שהטמפ´ הממוצעת הנמדדת אצלך בבוקר היא 36.5 ביום שלפני הביוץ היא תעלה בחצי עד מעלה 37~ כ 12 שעות מאוחר יותר היא אמורה לנחות ב מעלה+ 36 הפיק בנחיתה הוא זמן הביוץ. ישנה שיטה אחרת והיא ההפרשה הררית השקופה שאמורה להופיע משך 3-5 ימים באמצע החודש. ביום השני השלישי או הרביעי אמור להתרחש הביוץ. והשיטה האחרונה מתאימה לנשים שמרגישות את הביוץ. כאב חד כמו דלקת מעיים שנמשך מספר שעות. בהצלחה

נועם@בת

New member
עלית החום אצל מרבית הנשים

מגיעה רק אחרי הביוץ, לכן בדרך כלל חום שחר היא בדיקת ביוץ בדיעבד. רק אצל מעט מאוד נשים יש דפוס קבוע של ירידה ועליה שמאפשר לזהות את הביוץ לפני. אחרי הביוץ החופ נשאר גבוה יותר בכחצי מעלה וכך שיאר עד סוף ההריון
(או אצל חסרות מזל- עד הוסת
) נועם

למעלה