דרושה מכשפה

בלינקה

New member
דרושה מכשפה

על מנת להסיר את הכישוף שהוטל עלי. שוב תאונה. משאית נכנסה בי מאחור לאחר שבלמתי (כי הרכב שלפני בלם). לשם שינוי לא מדובר ברכב שלנו, אלא ברכב של אבא של האיש. הרכב מעוך מאחורה, ואני מעוכה באופן כללי. כואב הראש, הצואר תפוס, והתור לרופא עוד שלוש שעות. לא שרופא יעזור. שעתיים וחצי ביליתי בתעלה לצד כביש החוף, מחכה לגרר. בשלושים מעלות, בלי צל ובלי מים. בטח כאב הראש הוא כי התייבשתי. חמש דקות לפני הגרר עצר לי בחור נחמד, מתנדב במשטרה, הציע לי פחית ספרייט וטרמפ לצומת יגור. אנשים טובים באמצע הדרך, אבל ממש מעט כאלה. אני מרגישה מקוללת. הנאכס עושה תרגילים, אבל לא באמת עובר.

../images/Emo121.gif../images/Emo129.gifקישטה../images/Emo57.gifבואי

ים לך...תרגישי טוב. ימוגר הנאחס לאלתר

ו שתי

New member
חי שניה, אני רק מחנה את השואב-אבק

<:מה חשבת? שאנחנו עדיין רוכבות על מטאטא?> וברתינות גמורה :
אויש, כמה מעצבן! ומייגע!

yaelia

New member
../images/Emo183.gif הנה מרי פופינס

תשתי הרבה ותנוחי כמה שאפשר (תעדכני כמובן מה אמר הרופא). תעברו למרכז ותארגני כך שהכל יהיה במרחק הליכה ואז לא תצטרכי לנהוג יותר. עצה מפגרת
מקווה שהנאחס יעבור הופ הופ

boringvered

New member
אוייייישיט!

עכשיו מתחילה לברך על השום בצל! תרגישי טוב - שום משאיות, חולרות, מחלות, מרעין בישין אחרים בבקשה... דייייי

ornaok

New member
באמת דייייי כבר../images/Emo4.gif

מקווה שאת מרגישה טוב איזה באסה!

ציף שלי

New member
וואוו מסכנה ../images/Emo24.gif

אני חסרת
(מכרנו) לאוטו של האיש נקרעה איזה רצועה ובנוסף הוא עלה על סלע עם האוטו של ההורים שלו בדרך לצפת...

dorlim

New member
../images/Emo24.gif עכשיו את מבקשת? ../images/Emo6.gif

השבוע היתי בפראג ושם יש המווווון מכשפות
תרגישי טוב ואני הולכת לנסות להשיג מכשפה שתסיר את הכישוף

Joy107

New member
אוי ואבוי!!

או בעירקית - וי רמד... מה זה התאונות האלה? האמת היא שזקני המשפחה מספרים שיש איזה טכס שעושים עם עופרת ומים כדי להוציא נחסים כאלה אבל אני ממש לא יודעת איך עושים את זה... אני גם לא מבינה כל כך במכשפות... אבל ברצינות, מקווה שיעבור לך הנאחס ושתרגישי טוב

גלשני

New member
אווף, איפה חמתי כשצריכים אותה../images/Emo8.gif

ואני לא צוחקת יש לה ממש יכולות מדהימות לדברים כאלו.....

אביטלתל

New member
אוי מסכנה ../images/Emo7.gif

מה זה הדברים האלה שנופלים עלייך כל הזמן ? תרגישי טוב !

בלינקה

New member
המביך מכל קרה ../images/Emo4.gif

הזלתי דמעות במטבח במשרד, כתגובה לשאלת השותף הבכיר "איך את מרגישה ואיך הצואר". הוא שאל אם קצת חופש יעזור. זה באמת חזון אחרית הימים.

sipi1

New member
לפעמים יוצא גם משהו חיובי מדמעות...

מקווה שהנאחס נגמר, ולא יהיו עוד פרקי המשך של תאונות וצרות !

meravido

New member
קודם כל שתרגישי טוב

אולי שווה לך לבדוק מזוזות בבית (בהנחה שיש לך) - להזיק זה בטח לא יזיק. ודבר שני - תחשבי חיובי. אם את חושבת שיש עליך נאחס אז יהיה עליך נאחס. זה מסוג הנבואות שמגשימות את עצמן. וכמו שאמרו מונטי פייטון בשירם הידוע: always look on the bright side of life לפעמים זו רק תקופה מנחוסית בחיים וזה עובר. תאמיני לי שאני מבינה אותך. לנו יש כזה נאחס מאפריל (למעט לידתו של יותם). אני מקווה שאוטוטו יגמר. גם לך וגם לי.

למעלה