דרושה מצלמה :)

outrospective

New member
דרושה מצלמה :)

אני מצלם דיי חובבני אבל עם הזמן לומד וליום הולדת ההורים הציעו לקנות לי מצלמה אז אמרתי לעצמי אם כבר אז כבר.. אבל אני לא ממש מבין בדגמים ומה צריך ומה לא צריך אז אני מבקש המלצות למצלמה דיגיטלית מקצועית אבל לא הכי מקצועית, משהו להתחיל איתו. אני לא מדבר על המצלמות הפשוטות שקונים כדי לצלם את הטיול המשפחתי לעזה אלה משהו יותר טוב מזה. עדשה טובה, צמצם, אפשרות לכוון את הזמן חשיפה וכל הסמאטוחה. לא חשוב מחירים, פשוט תציעו ואני כבר אבדוק מחירים.

outrospective

New member
אה ועוד שאלה קטנה

זה בסדר לקנות יד שניה? ואם כן יש פורומים או אתרים שמתעסקים בנושא?

moryoav

New member
DSLR או דמויית DSLR?

אתה אומר שלא חשוב מחירים, אבל דווקא כן חשוב. אפשר דמויית DSLR שתעלה בסביבות ה-1500-2500 שקל ואפשר DSLR שתעלה בסביבות הכפליים מזה (וצפונה, הרבה צפונה). להסברים על המונחים - מילון המונחים בקישור למעלה. יואב.

הצעות:אולימפוס E500,ניקון D50 ...

או במגזר המצלמות שבהן העדשה קבועה-קומקטית דמוית רפלקס משובחת,משהו כמו הפוג'י 9500 ,או סוני R1 למשל. כאן מקבלים בחבילה אחת גם עדשה משובחת,ובמקרה של הראשונה,עם טווח זום די גדול והכי שימושי,כשברפלקס תצטרך להוסיף עוד על מנת לרכוש עדשה מקבילה נוספת לסט הבסיסי (חוץ מהאולימפוס.שם הקיט כולל כבר 2 עדשות בטווח 28-300 מ"מ). לדעתי לא יד שניה. לא כמצלמה ראשונה. לך על חדש.עם אחריות מלאה. תמיד תוכל לשדרג,וכשתדע מה הכיוון גם תבנה לעצמך את המערכת המתאימה עבורך.

Malcolm X

New member
יש ת'אולטרה זומים של פנסוניק

פנסוניק FZ7....יותר זולה...בערך 2000 שקלים....יותר בקטע האוטומטי ומתחרה עם הקנון S2 והסוני H2 ו H1... פנסוניק FZ30....יותר יקרב....יותר שליטה ידנית...עדשות מקבעות ולא מתארכות...בנייה מעולה...

outrospective

New member
תודה :):)

בדקתי את כל המצלמות שכתבתם פה ואת שלושה מהן אני אבדוק יותר לעומק: Nikon D50 Panasonic FZ30 Canon S2 נראה מה יהיה.. תודה רבה :)

למעלה