דרושה מתרגמת

V e r e d 100

New member
דרושה מתרגמת

שלום חברים, אני מחפשת מתרגמת אנגלית-עברית , רצוי סטודנטית או אישה צעירה, על מנת לתרגם סרטים אירוטיים תוך צפיה. מדובר בצפיה פרטית - משפחה וחברים. תשלום - 100 ש"ח לסרט. תרגום בלבד אנא לפנות לתא פרטי שלי ורד

ולחשוב...

שמה שהפריע לי.. זה שזה רק 100 ש"ח.

feldrave

New member
מה שהפריע לי...

זה התמונה המשעשעת של כל המשפחה, החברים והמתרגמת שיושבים בסלון וצופים בסרט אירוטי. זה רציני?

MrJohnDoe

New member
בקטע של האישה

בקטע של האישה אני עוד יכול לעבוד עליה.. הקטע של התרגום זה החלק הבעייתי..

nutmeg

New member
ואני רוצה לדעת

מה כבר יש לתרגם בסרט כחול? טוב, לא משנה -- הודעה משעשעת, תודו.

אולי..

בגלל זה זה רק 100 ש"ח? כי הם גם נותנים לך סרט כחול לראות, וגם מיעוט הטקסטים.. משתלם!

V e r e d 100

New member
מכבדת את ההתלבטויות שלכן

חבר'ה, מבינה את החחש/ספק/צחוקים ואם הייתי במקומכם גם הייתי קוראת את זה עם חיוך בזווית הפה וגבה מורמת אבל מה לעשות - ההודעה רצינית לחלוטין למה רק אישה - כי זאת הפתעה לבחור בן 26 וצריך לתרגם פטפוטי בנות אז עדיף שתהיה אישה גם נכון שאין הרבה לתרגם אכן אבל זה מה שהוא רוצה וזה עושה לו את זה אז למה לא לא יודעת איך עוד להרגיע ולשכנע אותכן רק יכולה לומר שהמתרגמת לא תהיה לבד עם הבחור אני גם אשגיח ואשמור עליה.(אני אישה בת 44)

Kimbal1

New member
מה אני אגיד לך ורד....

אישה בת 44 שמתרועעת עם בחור בן 26 שלא יודע מספיק אנגלית בשביל להבין דיאלוגים של סרט כחול - אני מוכן לשלם לך כדי שתתני לי יותר פרטים על מה שהולך שם....(או לפחות שתסדרי גם לי אישה בת 44 שתדאג לי באופן דומה
)

למעלה