דרושה סייעת לילד מקסים בתל אביב

mali s

New member
דרושה סייעת לילד מקסים בתל אביב

שלום- מחפשת לשנה הבאה מתאמת /סייעת לשילוב ילד מקסים בן 5 3-4 בקרים בשבוע עם התחייבות לשנה. רק מאזור ת"א. רכב חובה. הכשרה תנתן החל מחודש יוני. העבודה דרך משרד החינוך, כי הילד משולב מתוקף חוק השילוב. אני מוסיפה לשכר של משרד החינוך.למעוניינים- אפשר לשלוח לי מסר. אגב בני מוגדר pddבתפקוד גבוה. מדבר ומתקשר כבני גילו ומאופיין יותר עם בעיות קשב וריכוז.תודה- מלי

Nili B

New member
סייעת לילד מקסים

שלום מלי, ראיתי הבוקר את הודעתך. אני תושבת ת"א, בתחילת שנות החמישים לחיי, בעלת רכב. איני יודעת מה זה בדיוק PDD אמנם, אבל אני מחפשת תעסוקה בה אוכל לתת מעצמי סוף-סוף ולנצל חלק מכישורי הטובים. הצלחתי עם ילדה עם OCD והפרעת אישיות, והיום כשהיא בוגרת אנחנו מיודדות (עד כמה שאפשר אתה). יש לי גישה טובה לילדים מכל סוג, רגישות וכבוד אליהם. אני מאמינה שאוכל לעשות הרבה בתפקיד סיוע. יש לי קצת נסיון בעבודה חינוכית (מגמה פדגוגית בתיכון), השכלה בסוציולוגיה דווקא, ונסיון בעיקר בעבודות משרדיות. לפני למעלה משנה ניתקתי מכל זה, והחלטתי שלא עוד. מאחר שאת מדברת על משרה המאפשרת הכשרה אני מרגישה שמדובר במשהו רציני באמת, ואשמח על אפשרות לשיתוף פעולה. ניתן להתקשר אלי הביתה בטלפון 6995377 או בנייד 050-6706740. חג שמח ובהצלחה, נילי

למעלה