דרושה עוד עזרה בחיפושים

schwinnie

New member
דרושה עוד עזרה בחיפושים

גם מחר צפויים להימשך החיפושים אחרי דנה בנט. נקודת היציאה היא מהחפ"ק שנמצא בקיבוץ הודיות (לא רחוק מצומת גולני לכיוון טבריה). יחידים וקבוצות שמעוניינים להגיע מחר בבוקר מתבקשים ליצור איתי קשר בטלפון 056-484893, או במייל [email protected] תודה לאלה שהתנדבו אתמול: יורם גלבוע, איתי נחשון, נועם אבנון, דן בהיר, אמיר לב, גיורא בירן, עופר גרינברג וסליחה ממי ששמו נשמט מזכרוני או שלא ידעתי על הגעתו.

רֶשֶף

New member
מתכוון להגיע. יכול לקחת טרמפיסט/ית

ועם מנשא יותר מאסיבי משלי, אולי גם שניים.

רֶשֶף

New member
נ.ב.

אשמח לקבל פרטים מאלו שהיו - כיצד מתפקד החפ"ק, מתי מתחילים בפועל, איך מתבצעת המשימה, אופן הפריסה בשטח, תוואי השטח, משך הפעילות, היקף הכיסוי, עזרים ואמצעים המסופקים, מה ניתן להביא ויכול לסייע. תודה.

פרטים

לא הספקתי להגיע לתדריך החפ"ק,כך שאיני יכול לומר דעתי בהקשר לתדריך עצמו. התדריך ניתן אתמול בחפ"ק במגדל ובפועל היינו בחיפושים בסביבת מצפה נטופה,באיזור המיוער שמסביב. בכל אופן, מעשית בשטח קיבלנו את סביבת החיפוש על פי מפת שבילים תמונה עם פרטים של דנה בנט וזה הכל. גם לשוטרים אין דרך מתוחכמת לחפש,צריך להיות עצמאי בשטח,להפעיל את הראש לפתוח את העיניים לפרטים זעירים שבשטח,לראות אם יש משהו לא הגיוני בתוואי השטח. המסקנה שלי מאתמול היא שהקבוצה (אם יש קבוצה) צריכה לבצע חלוקה פנימית של השטח/הגזרה הכללית ולצאת בזוגות בלבד כשכל זוג מכסה חלק מהגזרה. אתמול השוטרים עם עוד ששה רוכבים יצאו לרכיבה כמו טיול שטח..
כולם ביחד על אותו שביל... אני,בת זוגי ואיתי נחשון היינו בנפרד מהם,סרקנו ממש שטחים ואפילו איתרנו ממצאים.. עינה החדה של בת זוגי קלטה פרטים שהביאו אותה תוך ניתוח עוד כמה פרטים שבנקודה מסויימת שהיינו יש נקודת מפגש של אולי התארגנות עבריינית או לאומנית ואחרי חיפוש יותר מדוקדק מצאנו מסמך קרוע בשפה הערבית ועם חיטוט בשטח מצאנו עוד מסמך שלם בשפה הערבית. אם זה שווה משהו למישהו,אני לא יודע,זה נמסר למשטרה לבדיקה. המסקנה שלנו היתה שיש כאן נקודת מפגש לא חיובית. למה סיפרתי? על מנת שהחיפוש שתעשו יהיה חיפוש ולא טיול שטח. עזרים? נשק זמין,מפה מצפן ושכל ישר. אם אוכל ואם יהיה לי טרמפ מרעננה אולי אוכל להצטרף שוב. יורם

תוספת, גם משקפת.

רשף, אנחנו שכנים.. ?! כמה מפתיע. בוא נהיה בקשר, עד הערב אני אדע מה מצבי,ואם יתאפשר לי ואם בא בחשבון מבחינתך ואם..ואם.. אז אני אצטרף. יורם

איתי נ

New member
עוד פרטים

אני הייתי בתדריך בחפ"ק. קיבלו אותנו יפה. קיבלנו שתיה ולחמניות + תידרוך. אחרכך היינו עצמיים בתא השטח שקיבלנו. נאמר לי (בשונה ממה שנכתב בפורום) שהחפ"ק נפתח ב 6:30 בבוקר. חובה - לכל "חוליה" מפת ס"ש (מס' 3 - הגליל התחתון העמקים והגלבוע). חובה - אופניים תקינים כולל ג'יפה בפנימיות, פנימיות רזרוויות וכלי תיקון. תתכונן גם לבלות זמן בהליכה רגלית (כולל על שבילים "רכיבים"). חובה - מיים, קרם נגד שיזוף. טלפון סלולרי. מומלץ - אחרי שתקבלו תא שטח - להתפצל לחוליות. כל חוליה תלך על ציר התקדמות ותבדוק סביבו. אפשרי - תלוי בתא השטח שתקבלו ובמצב הרוכבים - להתארגן להקפצות עם רכבים. אפשרי - משקפת, פנס. לדאוג לרשום מספרים של אנשים בחפ"ק ושל רוכבים אחרים, ושידעו בערך איפה אתה נמצא. לכל מקרה שימצא משהו בעל ערך פוטנציאלי לחיפוש או שחו"ח תצטרכו חילוץ.

schwinnie

New member
מלקחי המחפשים היום באזור הודיות

חובה פנס. לא יודע מה הסיבה אבל אולי היו צריכים להציץ לכל מיני נקיקים. לגבי פתיחת החפ"ק - טוב לשמוע שנפתח ב-6:30 כי מתוך 10 פעמים ששאלתי הצלחתי להוריד אותם רק עד 07:30. מומלץ לבדוק באמצעותי או ישירות במשטרת טבריה שעת פתיחה של החפ"ק לפני שמגיעים סתם מוקדם מדי: 04-6728444/10

noamavnon

New member
מי יוצא מאיזור הצפון לחיפושים ?

אם יש מישהו שמוכן להעמיס אותי ..אני אשמח להצטרף מאיזור הצפון נעם 054619207

arnonke

New member
בטח שיש ../images/Emo101.gif

צור קשר בטלפון (השארתי לך הודעה)

schwinnie

New member
היום חציתי את הקווים

ועברתי מגיוס אחרים למחפש בעצמי. למרבה המזל הצלחתי לחבור לרשף וארנון (מג'יראף) שעוד המשיכו לחפש אחרי שאני פרשתי באזור יער לביא. בסה"כ עברנו 25 ק"מ בחלק בו השתתפתי. חיפשנו באזור בקעת יבנאל. בעיקר דאבלים וכמה סינגלים מרובי קוצים. קצת מיים ואפילו נוטריה אחת. הרכיבה הייתה מהנה למרות הקושי לטפס את הבקעה לכיוון הכביש לטבריה בשעות החמות. חבל רק שלא מצאנו שום דבר. אגב, לחיפושים הגיעה היום קבוצה מכובדת ומאורגנת של מוטורולה, שחלק מחבריה הגיעו אפילו מבאר-שבע ושדה בוקר. כל הכבוד !

למעלה