דרושה עזרה- אז אודה לכם אם תקראו

מקסימה1

New member
דרושה עזרה- אז אודה לכם אם תקראו

בבקשה תיקראו ותאמרו לי מה דעתכם על העצמה האישית שלי. איפה הייתם משפרים. אז ככה. אני בחורה בת 32 שלמדה לאהוב את עצמה די מאוחר. בואו נגיד שאני מרגישה שהחיים שלי עכשיו הם כמו שהיו צריכים להיות בגיל 26-27. השלמתי עם זה. אני עדיין רווקה, ועדיין לא חוויתי קשר של אהבה אמיתית של להיות אוהבת ונאהבת כמו שצריך ואמור להיות. אבל אני אומרת לעצמי שעדיף מאוחר מאשר לעולם לא. אני רוצה לדבר על הקשרים שלי עם גברים. היו קשרים של לתת ולא לקבל והיום- אני כמעט מאמינה שאין באפשרותי להתאהב במישהו שלא אוהב אותי בחזרה- וזה טוב!! המיקרה הספציפי שעליו אני תוהה ולא מבינה מה וקרה לי הינו כדלקמן: הכרתי בחור שמהרגע הראשון קלטתי עליו שהוא לא דברן גדול ולא רגיש ורומנטיקן. יצאנו כמה פגישות והגענו די מהר למיטה. הסקס היה נהדר. אבל.... היה רק סקס ולא יותר מזה ואז אמרתי לו שאני מרגישה שאין כאן כלום חוץ ממשיכה מינית ושאני לא ממש נהנת מהקשר הזה ושהוא לא זורם כפי שאני רוצה (אין עומק ריגשי) ואז- הוא שאל אותי: אז מה את רוצה? ואמרתי שנישאר בקשר לא מחייב. לאחר כשבוע יזמתי שיחה שבה אמרתי לו שהסקס היה מהנה איתו מאד אך חוץ מזה הוא ילד בישבילי... נפגשנו שוב פגישה קצרה וממצה ונעלמתי לו. ו... שוב הוא צלצל: לאן נעלמת.?? וכולי... אני שמרתי על קור רוח והראתי לו שיש לי חיים אחריו כולל מחזר חדש. היום לאחר מספר טלפונים שלו שהוא רוצה לראות אותי נפגשנו שוב. ו..שוב קרה מה שקורה במיטה בין שני אנשים שנמשכים מאד אחד לשני. אך הפעם בחרתי להראות לו שזה מבאס אותי, הזיונים האלו, וגם אמרתי לו לאחר מכן שאני מתבאסת מהמצב כי אני לא רגילה לסקס מזדמן. יחד עם זאת קלטתי שאני מאד מוצאת חן בעיניו לפי הייחס שלו(לא רק במיטה) אבל הוא פשוט מין ילד כזה שלא יודע ולא רגיל לחזר כמו שאני אוהבת.נו- ריקני קצת כמו שהרגשתי בהתחלה.ולא מחפש זוגיות. ונפרדתי ממנו בפרצוף חמוץ... והינה עכשיו לאחר שעה מצאתי את עצמי מתקשרת אליו ואומרת לו- "רק רציתי לאמר לך שלא תרגיש רע עם עצמך". למה עשיתי את זה? מה, אני שוב לא אוהבת את עצמי? או שפשוט אני מבינה שהוא לא מתאים לי? ושמגיע לי משהו הרבה יותר טוב ממנו??

או שהנה סופ סופ

מישהו שבאמת אוהב אותך, ואת לא מסוגלת לקבל את זה ? מישהו שאוהב אותך אולי לא לפי הרשימות וההגדרות שלך איך שאהבה אמורה להראות או להשמע. אך כנראה שכן אוהב אותך. ובעודך נותנת לרשימות הללו לנהל לך את החיים (ציטוט: "ועדיין לא חוויתי קשר של אהבה אמיתית של להיות אוהבת ונאהבת כמו שצריך ואמור להיות") את מפספסת את ההזדמנות שנופלת בחלקך. אם לא חווית אף פעם קשר של "אהבה אמיתית, של להיות אוהבת ונאהבת" - איך תדעי כשקשר כזה יגיע אליך? בהצלחה רוח

עשית את זה, כי הוא לא עשה לך כלום

ואת מתוך עצמך, היית מגעילה אליו. וידעת בתוך תוכך שלא היית בסדר ושזה לא הוא אלא את. ורצית לנקות את מצפונך. (וזה בסדר, כי באמת מי שלא היתה בסדר זה את ולא הוא).

gal

New member
מבינה את מקסימה...

אני בת 29 גם רווקה ואני משום מה "מבינה" את מקסימה. כשאני מכירה בחור (או כשיש לי איזהו כרטיס באתר זה או אחר) אני מ ד ג י ש ה שאנו הנשים רוצות להרגיש מחוזרות ובאלו המילים: "מה יש, תשאירו לנו משהו"... אם הבנתי נכון מבין השורות הסקתי כי היא רוצה להרגיש אותו בחמימות וברצון שלו להיות איתה ולא שהיא צריכה להוציא ממנו מילים של חיבה והבעת חמימות ו/או עומק בקשר (המיני הזה). הזדהתי עם ההרגשה שלה של להחזיר לו / להוציא ממנו בכח. מקוה שהבנתי נכון ומקוה שלא גלשתי מנושא הפורום. הזדהתי עם ההרגשה (אחד "ילד" אחד רק סיים קשר אחד ככה אחד ככה...כל הזמן יש להם סיפורים ותירוצים להחזיק בך ולהמשיך לעשות "חיים" - אלק)

הצעה!

לדעתי,לבינתיים,הייתי מציע לך לא לדחות סקס מזדמן,מכיון שזה עושה לך טוב ובזמן המתאים,תבצעי לך את הסקס עם הגבר המתאים... בינתיים,תמשיכי להנות מסקס מזדמן,כי אם איני טועה,את מאד נהנית ממנו,וזה לגיטימי,ואם תיראי את זה ,גם את כלגיטימי,לא יהיו לך רגשות אשם ,על דבר שמסב לך עונג,שלא לדבר על אורגאזמה..(אם כבר אז כבר..) חפשי לך מישהו מתאים,ואל תבצעי חסימות,כי לא נראה לי שזה הכי טוב עבורך! האם את נמשכת לגברים קשוחים,או אגרסיביים/או אלימים במקצת? בדרך כלל הבחורים שלא יודעים לחזר,הם אלה הפחות גבריים,פחות אגרסיביים, וכו..... עד שתמצאי כזה גבר (וחבל לי שאני לא פנוי כרגע...),המשיכי להנות מכל מה שאפשר במסגרת המגבלות.. אני אלך לעשות סקס,מהיר,קצר ותכליתי,כי מעט עייף היום,ובכל זאת לא אוותר כי השיחה איתך מאד חירמנה אותי,ועל כך נתונה לך תודתי. לילה טוב ,

למעלה