דרושה עזרה בנושא הכלכלי (בחינם או בתשלום)

דרושה עזרה בנושא הכלכלי (בחינם או בתשלום)

הגעתי למסקנה שאני זקוק למלווה אישי בדרך הזאת. מישהו שיעזור לי לעשות סדר בדברים, וילווה אותי לכל אורך החודש הקרוב. המטרה שלי, להזכירכם, היא להרוויח 4000 ש"ח עד לפסח - תוך שמירה על כללי האתיקה הבסיסיים. אז אני פתוח להצעות מכל הסוגים: בחינם, בתשלום, או על בסיס אחוזים מהרווחים. אשמח לקבל פניות מאנשים שסתם סקרנים לקחת חלק בפרוייקט כזה, וגם מאנשי-מקצועי כמו מאמנים ויועצים למיניהם. תודה

תשובה לשניכם

המטרה שלי, בפשטות, היא להפוך את הכישורים והנקודות החזקות שלי למקור פרנסה. היעד הוא להגיע למכירות של 4000 שקל עד לפסח (ליתר דיוק - עד ליום שלפני ליל הסדר - ה-7 לאפריל). רעיונות לא חסר לי. ידע טכני גם לא. מה שאני כן צריך זה מישהו שיעזור לי לעשות סדר בבלגן של הרעיונות והמחשבות... מישהו שאוכל להתייעץ איתו לגבי המחסומים והדילמות, בעיקר ברמה הפנימית-אישית-מוסרית. מבחינה טכנית גרידא, היעד של 4000 שקל בקצת יותר מחודש נראה לי ריאלי מאוד ואפילו קל... אבל זה רק מהבחינה הטכנית. מבחינת המסע האישי שאצטרך לעבור פה, אין לי ספק שזה יהיה אתגר קשה ביותר. לכן בחרתי לעצמי יעד צנוע יחסית, כדי שאוכל להתמקד בעבודה על עצמי ולא אצטרך לשבור את הראש ביותר מדי בעיות פרקטיות. ולכן גם החלטתי שאני זקוק לעזרה 1-על-1 - כי בעבר ניסיתי לעשות את הדרך זאת לבד וזה לא הלך. עדיין מעוניינים?

אולי אוכל להפנות אותך למישהוא

היי גור, מלא זמן לא כתבתי בפורום... יש לוח שנקרא "לוח אגורה" ויש שם קטגוריה של "סיוע חברתי" בקיצור יש יש אפשרות לקבל אימון אישי בחינם למי שלא יכול להרשות לעצמו. אני עושה דרכם אימון אישי אבל זה לא אימון אישי כלכלי זה משהו יותר בקטע של העצמה. תבדוק עם יש לך אפשרות לאימון שאישי ספציפית בנושא כלכלי. בהצלחה! נורית

תודה. אשמור לעצמי גם את האופציה הזאת ../images/Emo45.gif

רק תיקון קטן: אני בהחלט יכול "להרשות לעצמי" גם אימון בתשלום. אמרנו 4000 שקל בחודש, לא? אז אפשר להפריש מזה 200 שקל לשעה בשביל מאמן. רק שהמאמן יצטרך לשכנע אותי שהוא באמת מסוגל לעזור לי להשיג את היעד הזה, לפני שאני מוציא עליו סכום כזה. ומהיכרותי עם שוק המאמנים, הוא יצטרך להיות באמת תותח-על בשביל לשכנע אותי

גור חס וחלילה

לא התכוונתי לרמוז שאין באפשרותך לממן זאת. לי אין אפשרות לשלם על זה ואני שמחה לאללה שיש באפשרותי לעשות זאת ללא תשלום. בכל מקרה "לוח אגורה" הוא לוח צדקה עם הרבה מאוד רצון טוב, ממש מחמם את הלב. בכל מקרה בהצלחה רבה!

זה ברור לי ../images/Emo140.gif

פשוט היה לי חשוב להדגיש (בעיקר לעצמי) שמחשבות בנוסח "אינני יכול להרשות את זה לעצמי" לא ממש יעזרו לי להתקדם עם היעד הספציפי שקבעתי לעצמי.

למעלה