דרושה עזרה ברמת גן- מיכי2

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
דרושה עזרה ברמת גן- מיכי2

אני לא יודעת אם אני בפורום הנכוןו מיכי2 ו 17:00 | 05/01/05 אבל מנסה... אני לא התחיל לגלגל בפניכן את כל שרשרת היסורים שעברה אימי אבל הגיע לעיקר.. אמא שלי לאחרונה נפרדה מבן זוג שחיה איתו בשנים האחרונות. כעת היא גרה לבד בדירה קטנטונת במרכז רמת גן. יצא שהיא יצאה כמעט בלי כלום, ממש ממש כלום. כל אחד מאיתנו במשפחה מה שיכל לעזור עזר אבל עדיין חסרים לה דברים שאין לה כרגע כסף לקנות אותם ולנו הבנות שלה אין כל כך דרך לעזור לה איתם, מה שיכולנו עזרנו אך גם מצבנו הכלכלי לא כזה להיט. כרגע הדברים שחסרים לה זה מכונת כביסה וטלביזיה.. אולי זה נשמע פלצני ואולי לא, אבל כיום יוצא שהיא פשוט מגיעה לבית ריק כמעט לחלוטין כשטלביזיה, הדבר היחידי שיכול להחזיק אותה מול העולם אין לה. אמא שלי בדכאון נוראי ואנחנו מחפשות כל דרך לעזור לה. אז אני פונה אליכם בבקשה, אם יש מישהו שמוכן לתרום אחד מאותם דברים או למכור לנו במחיר זול, נשמח לשמוע. המון תודות.

מתרגשת

New member
מיכלי אני נורא מצטערת לשמוע ואני

מבינה לחלוטין את הצורך בטלויזיה... אני אבדוק מה אני יכולה לעשות ואיך להעביר אליה. אני גם ככה באיזור של אמא שלך.

Tal Tal4

New member
אני יכולה לנסות לארגן לך טלויזיה קט

קטנה- 214 אינץ- -אנא הודיע לי אם זה נראה לך

מיכי2

New member
אוי מקסימות רק עכשיו ראיתי את ההודע

מתרגשת אוהבתי - עוד דבר שאמא שלי מאוד זקוקה לו ואשמח אם תוכלי לעזור לה למצוא - חברה. להכיר אנשים שם באיזור (היא גרה ממש לא רחוק ממך) והיא נורא לבד. אני גרה רחוק וגם אחיות שלי לא לגמרי קרובות אליה.. נפשית זה יעזור לה מאוד. תודה

למעלה