דרושה עזרה דחופה באומנה

דרושה עזרה דחופה באומנה

חייבים למצוא בית אומנה או אימוץ לחתול בת שנה
חתולה שהצלנו ממוות לפני שנה בהיותה גורה
אך אנו צריכים למסור אותה
ניסינו למצוא לה משפחה מאמצת בפייס ולא הצלחנו
היום לקחנו אותה ליום אימוץ של SOS וזה נגמר בסאגת בכי של שני הילדים ובעל שרוט..

החתולה ידידותית ומקסימה, מעוקרת ומחוסנת
אך חייבת להמסר מסיבות אישיות.

רגע יש פה בעיקר בכי של הילדים ולכן אני חייבת היום להוציא אותה מהבית
כי אחרת טראומת הפרידה לילדים תהיה יותר גרועה.
אם מישהו יכול לעזור אני אודה לכם מאוד.

אנחנו מגבעת שמואל יכולים להסיע לכל אזור המרכז.
תמסר עם ארגז צרכים, פחיות אוכל רטוב ושק אוכל יבש.
אם לא תמצא משפחה מאמצת האומנה היא רק עד שתל"ל יגידו באיזה יום ניתן להביא אותה לחתוליה שלהם (כבר שוחחתי עמם בשבוע שעבר).

מפרשית1

New member
הילדים לא יסלחו לך על זה לעולם

וגם בעלך לא יסלח.
העיקר שאת תסלחי לעצמך, שזה מצוין.

iritengel

New member
למצילה ממוות

אשמח לדעת מהן אותן "סיבות אישיות" בגינן את זורקת חתולה שהצלת ממוות למכלאה של תל"ל. כי אני קוראת כאן רק על ה"סיבות האישיות" שבגינן את אמורה להמשיך ולטפל בחתולה בעצמך, לדוגמה, ילדים שאת עומדת להעביר טראומת פרידה.

marmenumar

New member
נסיבות אישיות??? ומה עם הילדים???

מה קרה? היא שורטת את הרהטים? גילית שיש לך אלרגיה? אני לא רוצה לשפוט, לפעמים יש נסיבות קשות שאולי אולי מצדיקות את המהלך הזה. לפחות תעשו מאמץ למצוא לה בית, לפעמים זה לוקח קצת זמן אבל אין ברירה. חתול שהורגל לחיי בית יתקשה לשרוד בחיי רחוב במיוחד בעונת החורף.
עוד דבר שממש כדאי לך להפנים, ילדיך יזכרו לך את זה לעולם ועד!!! הם יזכירו לך את זה גם כשיהיו בני חמישים עם משפחות משלהם. מכירה מקרים כאלה. כדאי לך לעשות חשבון נפש עם עצמך לפני שתגיעי לנקודת האל חזור.

yaelofer

New member
את יכולה לפרט את סיבת המסירה?

לפעמים יש סיבות שאולי נראה לך שזה סוף העולם וחייבים למסור את החתולה אבל לפעמים יש פתרון ואנשים מהפורום יוכלו לעזור לך ולמנוע את המסירה.
אם בכל זאת אתם חייבים למסור, לא טוב להציע ככה את החתולה עם הציוד. יכולים לבוא אנשים שהחתולה שלך ממש לא מעניינת אותם, לקחת את הדברים לחתול שלהם ולזרוק את החתולה.
את החתולה צריך למסור תמורת סל אימוץ (אני מניחה שהיא מחווסנת, עם תילוע ופירעוש וגם מעוקרת). צריך לעשותסינון טוב של המאמצים ולדרוש מהם "החזר הוצאות" / "סל אימוץ" או כל שם אחר שתבחרי לכך.
עדיף להשתמש בשירותח הסינון של עמותה מוכרת במידה ואת חושבת שלא תדעי לסנן נכון ואז סל האימוץ כנראה ילך לטובת העמותה אבל יתן ביטחון שהסינון כנראה בוצע טוב.
קצת קשה למסור חתולה מהיום להיום. את צריכה לקחת בחשבון שלאור כמות החתולים שמחפשים בית ייקח לך זמן למצוא לחתולה בית.
טראומה לילדים שלך תיגרם בכל מקרה. הדרך הטובה ביותר למנוע את הטראומה מהילדים שלך היא לנסות למצוא פתרון אמיתי ובוגר לנסיבות האישיות ולא למסור את החתולה.

מפרשית1

New member
הגברת בכלל לא כאן

אנחנו סתם מבזבזים עליה אנרגיה (ועצות מעולות - yaelofer).

InnerGlow

New member
מה זה עניינכן למה היא מוסרת?

ומי שם אתכן לשופטות?
עם כל הכאב על החתול
ואני כואבת את הכאב שלו
תנו קצת קרדיט לאדם שיש לו סיבה למסירה
והסיבה היא לא עניינכן
וגם אם הסיבה היא : "אין לי יותר כוח לנקות גם אחרי בעלי וגם אחרי הילדים שלי וגם אחרי חתול"
קצת כבוד לאנשים, היא לפחות מחפשת פתרון
ולדעתי היא ביקשה עזרה לא שיפוטיות

yaelofer

New member
מחפשת בית חם לבעלי ולילדים שלי,

אוף, אין לי כוח אליהם. הם חושבים שאני בית מלון: קמים בוקר, ישר מתחילים ללכלך, הולכים לעבודה / לבית הספר, המשרתת (אני, אם לא הבנתם) בינתיים מספיקה ה-מ-ו-ן: לנקות את הבית, לסדר הכל במקום, לבשל (לכל אחד את המאכל שהוא אוהב, כמובן, וכמובן שכל אחד אוהב משהו אחר), לחכות להם שיגיעו הביתה, לשמוע את הצרות שלהם (לי בטח אין את שלי), ואז לקלוט את כל הבגדים המלוכלכים (השם ישמור, למה הילדים חייבים לדרוך עם כל הבגדים דווקא בבוץ, הם לא יכולים לעקוף את השלולית?), ואז לעזור בשיעורים, וכשבעלי מגיע עייף מהעבודה, לשמוע את כל הקיטורים שלו על הבוס המעצבן שלו שרק דופק אותו, ולהגיש גם לבעלי אוכל, ושיהיה חם, לא את האוכל הקר שהילדים אכלו כשחזרו מבי"ס. מה הפלא שכבר ב-8 בערב אני נופלת מהרגליים. אולי מישהו יכול לקלוט אותם? אולי לפחות אחד מהם? לא חייב את כולם ביחד. מה לעשות שלא לקחתי בחשבון שבעל זה לכל החיים (לפחות שצריך להשתדל שזה יהיה ככה) ושילדים זה לפחות 18 שנה אצלי בבית, אבל שאם לא אגרש אותם זה גם יכול לקחת עד גיל 30 (שייגמרו צבא, תואר ראשון, ימצאו עבודה ויתבססו). נכון שלא הייתי אחראית מספיק ושהייתי צריכה לחשוב על זה מראש לפני שהתחתנתי ולפני שעשיתי ילדים, אבל לא חשבתי מספיק, אני מודה ומתוודה. אבל אני לפחות מחפשת פתרון....

את צריכה להבין שלאמץ בעל חיים זו אחריות, זה לאמץ מישהו שהוא הופך להיות בן משפחה שתלוי בך. אם לא יכולים להתחייב ל-15 שנה קדימה (פחות או יותר) אז לא מתחייבים, צריך לקחת בחשבון שחתול/כלב זה הרבה עבודה, זה השקעה, גם כלכלית, טיפולים רפואיים, לקחת בחשבון שיבוא בעתיד בן זוג שיצטרך לקבל אותך עם החתול כיחידה אחת (כמו שהוא צריך לקבל אותך עם ילדייך במידה ואת גרושה+ילדים) וילדים שיבואו אח"כ, ואם גרים בשכירות אז למצוא דירות שבעל הבית מוכן לקבל גם חיות יחד איתך (ויש כאלה, לא כל בעלי הדירות מסרבים לקבל בע"ח יחד עם הדייר, ואם הם מסרבים מחפשים דירת חלומות אחרת, ישראל זו לא מדינה של דירה אחת - וחתול צריך ללכת איתך לאן שאת הולכת בדיוק כמו שאם יהיה בעל בית שלא יסכים שתביאי ילדים קטנים כי הם מלכלכים את הקירות אז לא תחפשי בית לילדים אלא תחפשי בעל בית אחר). אז נכון שיש מיקרים חריגים שבהם אין ברירה. לפעמים פתאום חולים במחלה שעדיף לא לגדל בבית חיות, או באמת סיבה שמצריכה למצוא לחיות בית אחר, ואז כמובן שצריך לחפש פתרון טוב ולא לזרוק את החתול, אבל על כל סיבה טובה אחת יש הרבה סיבות לא נכונות שבגללן אנשים זורקים את החתול שלהם. (כשהסיבה לא נכונה זה זורקים - לא מוסרים)

למעלה