דרושה עזרה עם נגן Sansa Fuze בבקשה

דרושה עזרה עם נגן Sansa Fuze בבקשה

קיבלתי מכשיר סנסה פיוז חדש, דובר אנגלית ואני קצת מסתבכת... קודם כל נראה כי אין לו אפשרות להציג בתיקיות..האמנם.? אם כן אין אפשרות נגיד לעשות תיקיה של כל מיני שירים לא של אותו אמן או אותו אלבום שישמעו ברצף? שנית, נראה שכדי שהוא לא יעשה לי בלאגן בשירים הוא צריך שהם יהיו נורא נורא מאורגנים- שיהיה להם שם אלבום, שם אמן ושם שיר...כדי שהוא ימיין אותם לפי אלבום,זמר ובלהבלה בלה....אבל...איך לעזאזל עושים את זה??? ועוד שאלה..אחרי שמנגנים בו מוסיקה..איך אפשר פשוט להפסיק את הפעולה של הנגינה..לא PAUSE אלא STOP..יש אפשרות כזו? כי לא הצלחנו לפענח... ובכללי אני אשמח לכל מיני עצות והסברים לגבי המכשיר הזה... תודה=] מיכל

יאיר B

New member
את די צודקת בתאוריות שלך.

הנגנים של סנדיסק (כמו כל שאר הנגנים בעולם מלבד נגנים של איאודיו) עובדים על בסיס תגיות - אותו מידע שמתווסף לכל קובץ מדיה שמומר כמו שצריך מהמקור. לכן אין תיקיות, הנגן מסדר את השירים לפי התגיות שלהם ומאפשר לבצע חיתוכים לפי שם אמן, שם אלבום, וכו'. כדי שזה יעבוד כמו שצריך, כדאי מאוד שיהיה סדר בשירים. יש תוכנות יעודיות לטיפול בתגיות הללו, על אחת מהן ניתן לקרא בכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659152,00.html לנגנים של היום אין STOP בדרך כלל. עוצרים את המוזיקה באמצעות לחצן ה-PLAY שמתפקד גם כ-PAUSE. אפשר לגרום למכשיר "לדבר" עברית ע"י עדכון קובץ הקושחה שלו לאחרונה. צריך להוריד מאתר סנדיסק את תוכנ העדכון (Sanas Updayter), להתקין במחשב, לחבר נגן ולבקש ממנה לחפש עדכונים. אם יש כאלה - להוריד ולבחור בשפה על הנגן (אחרי העדכון) עברית.

למעלה