דרושה עזרה- RAKEFFETT1

דרושה עזרה- RAKEFFETT1

rakeffett1 √ אני נואשת...ההוצאה לפועל עיקלה את חשבון הבנק..נשארנו אני ושתי בנותיי בלי כסף..בלי מעילים לחורף..בלי חימום ועוד כמה ימים גם האוכל יגמר...מישהו יכול להפנות אותי אולי למחסן ביגוד לקבל מעילים ושמיכות? אני כבר ממש לא יודעת לאן לפנות..

rakeffett1

New member
עוד מידע

הילדות שלי בנות 17 ו 13...לובשות מידה 34 או 0 ו 36 או 1...הבת הגדולה זקוקה בדחיפות לנעליים לחורף..מידה 37 או גם 38 טוב..חוץ מזה חסרים שמיכות...ומעילים...ואולי מישהו מכיר מקום שנותן תלושים לסופר לאוכל? אני מאוד אודה על כל עזרה אפשרית...אני גם לא עובדת עקב מצב בריאותי לקוי ביותר..ואת כל מה שחסכחתי למחיה ההוצאה לפועל עיקלה מהחשבון כפי שאמרתי...

אני רואה שאת מאיזור ת"א אני יכולה

לארגן חלק מהדברים אבל צריך שמישהו יעביר לך את הציוד. אם יש מישהו שנוסע מאיזור חדרה לאיזור ת"א אשמח אם ייצור קשר במסרים. לבנדרית

tallyh

New member
נעלים

יש כנראה מי שיעביר דברים ממני למפגש במוצ"ש, יש אצלי 2-3 שקיות מלאות בכל מני סוגים של נעלים ובכל מני גדלים. אין לי מושג כמה. יש גם המון בגדים אצלי, אבל לא בטוחה שיסכימו לקחת ממני לת"א. האם יש מי שיגיע לירושלים לשחרר ממני כמויות אדירות של ביגוד, מצעים, מגבות? נא ליצור אתי קשר במסר או על גבי הפורום. אני

tallyh

New member
נעלים

העברתי שקיות עם המון זוגות נעלים ודברים נוספים לאיילת ודני. צרי אתה קשר. שבוע טוב. אני

תרקדי

New member
זה לא הרבה....

אך יש לי שתי חולצות עבור הילדה בת השלוש עשרה (מבטיחה לנסות להשיג עוד דברים, אך לא מבטיחה להצליח). חולצת גולף סגולה ועוד חולצה ארוכה (לא עבה) אדומה. אם תרצי, ממש בשמחה.

למעלה