דרושה עזרה...

komcon

New member
דרושה עזרה...

אני בן 23, רווק. אני לא מגדיר את עצמי כבעל חיי חברה שוקקים במיוחד למרות שיש לי מספר חברים טובים (בעיקר מביה"ס) שאיתם אני בקשר מדי פעם.. אני אוסיף ואציין שבאוקטובר אני מתחיל בלימודים במוסד ידוע לתואר שנחשב ליוקרתי במיוחד (כך שאפשר להניח שיש לי ציוני בגרות/פסיכומטרי גבוהים מהרגיל), זה גם יבהיר כמה דברים בהמשך. אבל זה לא הסיפור - הקטע הוא שבמסגרת העבודה שלי (אני אחרי צבא ביחידה יוקרתית למדי למי שתוהה) אני מכיר הרבה (אבל הרבה...) מאוד אנשים. תמיד חיפשתי למצוא מישהי שתתאים לי מבחינת האופי ומבחינת תכונות אחרות (קצת קשה לי להעיד על עצמי אבל מה שאני מחפש זה כנות, יושר, חוכמה, בגרות נפשית, השכלה גבוהה מהממוצע, וכו'..). לפני מספר שבועות זה קרה - יצא לי להכיר באופן חטוף למדי מישהי בערך בגילי (ראיתי אותה פעמיים בלבד), עם כל התכונות הנ"ל, שממש נהניתי לדבר איתה על החיים, לימודים, שירות צבאי וכל מיני דברים קטנים שאולי לא משפיעים על רובנו אבל אני באופן אישי שם לב אליהם. גם היא שירתה בצבא ביחידה איכותית. יש לציין שמעולם לא ניסיתי להכיר מישהי באופן פעיל - לא נפגשתי בדייטים ולא דברים מהסוג הזה (למרות שהיו יוזמות כאלה מצד בנות שעבדו לצידי בצבא וגם לאחר הצבא, שהתעלמתי מהן, כי הרגשתי שלא יצא מזה דבר עבורי). ההפתעה הזו - להכיר מישהי שפשוט "תפורה" על מה שחיפשתי, פשוט הממה אותי. מאז המשכתי ליצור איתה קשר בתואנות שונות ומשונות (במקום לשוחח שיחה אחת ולהסביר לה למי היא צריכה לפנות - אפשר לומר שאני עובד בסוג של שירות לקוחות - הייתי מתקשר אליה ומבקש ממנה לחזור אלי כשיהיו לי עוד פרטים וכו'...) עד שהגעתי לשיחה מסוימת שבה אמרתי לה שאשמח להיפגש איתה כשזה יתאפשר מבחינתה (יש לציין שאנחנו די רחוקים מבחינה גאוגרפית). אני לא יודע אם היא הופתעה מהשאלה, אבל היא הסכימה מיד (זה אומנם בא לאחר הצעה מסויימת שהצעתי לה בדבר התוכניות שלה לעתיד ושהיא חשבה שהיא נכונה)... בקיצור - ניסיתי להתקשר אליה לפני כמה ימים אבל היא לא ענתה ולא חזרה אלי (זה היה בערך לפני שבוע)... יומיים למחרת הגעתי לאיזור שבו היא גרה (במסגרת העבודה שלי), התקשרתי אליה והזכרתי (די בביישנות יש לומר) - את הרצון להיפגש איתה. קצת קשה לי להיזכר אם היא נשמעה נלהבת או שלא, אבל בכל מקרה היא אמרה שהיא עסוקה במשהו ולכן לא תוכל להיפגש איתי באותו יום... זה די "ייבש" אותי, ואמרתי לה "טוב, אולי בפעם הבאה..." ובזה בערך הסתיימה השיחה. אני לא רגיל לדברים מהסוג הזה כפי שניתן לנחש, בכל מקרה אני עדין תוהה ביני לבין עצמי האם היא מנסה לדחות אותי או שבאמת לא איכפת לה להיפגש אבל רק לא נוח לה במועד שבו ניסיתי להיפגש איתה... אתם חושבים שכדאי לי לנסות שוב? איך בדיוק אני עושה את זה? כדאי לשלוח לה הודעת מזל טוב ליום הולדת? פרחים? משהו כזה? אודה לעזרתכם...

mika tal

New member
היי ../images/Emo13.gif אתה נשמע לי מקסים.. אבל

לאחר שקראתי את "מגילתך" הקטנה.. אני יכולה לומר לך שהבחורה פשוט לא מעוניינת. אז נכון, לא נעים לשמוע או לדעת את זה, אבל הבחורה לא חוזרת אלייך, את שתפסת אותה היא אמרה שהיא עסוקה. אני יכולה לומר לך שמנסיון אישי לאחרונה היה בחור שהיה מעוניין לצאת איתי, אך אני לא הייתי מעוניינת מסיבותיי שלי. בתחילה הייתי אומרת לו שאני: עסוקה, לחוצה, לא היום.. נראה.. עד שהחלטתי אתמול פשט להרים טלפון ולומר לו את האמת שאני פשוט לא מעוניינת. זאת נראית לי צורה יותר מכובדת. אני לא חושבת שזה יעזור פרחים, הודעות, וכ'ו, ע"מ ליצור עימה קשר אינטימי.. אם הייתה רוצה הייתה יוצאת איתך כבר מזמן. אבל כפי שכתבתי לך מלכתחילה, אתה נשמע לי ממש מתוק, והרבה בחורות יהיו "בנות מזל" שתהיה בן זוגן, עם גישה ורצונות כ"כ יפים בהצלחה וקח בקלות החיים יפים

magenta73

New member
לפי העובדות הקרות

נשמע שהיא לא מעוניינת. בכל מקרה, יהיה לך הרבה יותר פשוט וקל, לדעתי, אם תגיד לה שאתה מעוניין בה ותשאל אם היא מעוניינת גם. כך לפחות תדע. יכולן להיות שהיא לא מבינה מה אתה רוצה וכו'. יכול להיות, סיכוי קלוש, אבל יכול להיות. בכל מקרה - בשביל השקט הנפשי שלך - נראה לי שאתה צריך תגובה די ברורה של כן או לא. אז תנסה להשיג אותה

komcon

New member
אני עדין מתלבט..

מנסה לחשוב ולהבין מתוך השיחה האחרונה שלנו למה היא התכוונה באמת. זה משגע אותי... אני חושב שאני באמת אוותר ואחכה למישהי אחרת.

magenta73

New member
תעשה מה שנראה לך לנכון

למרות שאני לא אהובת להשאר בסימני שאלה... אבל זו אני... והאמת, נראה שפה אין ממש כזה סימן שאלה. בהצלחה

komcon

New member
למה הכוונה?

למה התכוונת "והאמת, נראה שפה אין ממש כזה סימן שאלה." ?

magenta73

New member
שלי נראה שהיא לא מעוניינת

לפי מה שכתבת והאינטרפטציה שלי.

komcon

New member
יחד עם זאת..

בניגוד למה שאני חושב על עצמי, בתור אדם רציונלי, אני מרגיש הפעם חסר הגיון לחלוטין. אני כל הזמן חושב על זה שיכול להיות שאני מפסיד משהו שלעולם לא יחזור... (אני מניח שזו הרגשה קצת טיפשית) כנראה שבאמת יש רגשות שאי אפשר להשתלט עליהם (למרות שתמיד חשבתי שאני מסוגל..).

המממ...

תשמע, קראתי את מה שכתבת וגם את המשך ההתלבטות - ואני חייב לציין כמה דברים : א- אני נורא מזדהה עם ההרגשה הזאת - גם אני הייתי ככה פעם ב- משהו בכל העניין נראה לי קצת מוזר - ואני אפרט נראה לי שבאיזשהו מקום אתה אורז תיק ענק עם כל מה שאתה חושב שתהיה צריך - אבל אתה עדיין לא יודע לאן תיסע או עם תיסע בכלל... ציינת שאתה חכם, ציינת שהיה לך תפקיד מיוחד במקום מיוחד בצבא - ז"א סך הכל בחור דיי איכותי ובעל כוונות טובות אבל יש כאן אבל : אתה ממש לא סומך על עצמך. אתה מחפש (לפי דעתי בכל מקרה) את האחת שתהיה כמה שיותר מתאימה כדי שהסיכוי שזה יעבוד יהיה כמה שיותר גדול - עם יהיה משהו ולו הקטן ביותר שיראה לך לא תואם - אתה תוותר על המאמץ כי תחשוב שאין סיכוי - שוב, זו דעתי. אחרי שכבר מצאת מישהי שעונה על התיאור הנ"ל אתה עסוק בעיקר בניתוח הדברים שהיא אמרה - שברי מילים, משפטים, כוונות נסתרות או לא - ביחוד שגם אתה לא היית ברור במיוחד אלא רק זרקת רמזים אלה או אחרים על הכוונות שלך... ומכיין שהמדיום הוא המסר - יכול להיות שכל מה שהיא הבינה ממך סבב סביב נושא מקצועי בלבד ? יכול להיות שבהתחלה היא חשבה שמדובר במשהו מקצועי שהפך לפלירטוט ? אני חושב שלא היא העניין. אני חושב שאתה צריך לקרוא שוב את מה שכתבת : "אני חושב שאני באמת אוותר ואחכה למישהי אחרת." ולהבין כמה דברים : א- אם אתה מאמין או רצה משהו - אל תוותר עליו כל כך מהר - יכול להיות שלא הייתה הצהרת כוונות ברורה ב- אתה בהחלט לא צריך "לחכות", אתה יכול לעשות דברים וליזום אותם בעצמך, משהו כמו : "תשמעי, אני יודע שזה עלול קצת להביך אבל הייתי רוצה להכיר אותך קצת יותר, אם מתאים לך סתם לשבת פעם על איזה קפה - אז זה יכול להיות סבבה, רק שתדעי..." זהו - לא פחות לא יותר - בלי פרחים, בלי לשבת בבית ולחשוב בשבילה למה היא התכוונה... ולהגיד מזל טוב - בהחלט יכול להיות נחמד.

komcon

New member
תודה על התגובה, אבל...

אני חושב שדי הבעתי את הכוונה שלי כשדיברתי איתה - אמרתי לה (לפחות בשתי שיחות לפני שהיא אמרה שהיא "עסוקה") אם היא מעוניינת שנשב פעם באיזה בית קפה או משהו דומה.. דווקא היא אמרה שהיא תשמח. אני כבר לא יודע מה לחשוב, אבל אני די נוטה לכיוון שהיא לא מעוניינת. אולי אני אצליח להבין את זה מתי שהוא...

orenbarkai

New member
הצעאה להבנת הצד השני

1. יכול להיות שהיא עסוקה. 2. יכול להיות שאתה נראה לה נחמד והיא תשמח להיפגש, רק שלא יוצא לה כרגע (אם לא נוח, אז לא נפגשים). 3. יכול להיות שהיא לא רואה את זה כמשהו רומנטי אלא כידידות ההמלצה כמו שאמרו למעלה - תגיד לה שאתה מעוניין בה. במקרה הכי גרוע היא תגיד "לא". ומצבך לא השתנה אפילו קצת. במקרה הממש גרוע - היא תגיד "כן" ואתם תתחתנו בסוף

komcon

New member
הלוואי שזה היה כזה קל..

בכל מקרה, גם לפי סימנים (...) אחרים, אני חושב שהיא לא מעוניינת. לפחות לא כרגע.

למעלה