דרושה עזרתכם לגברת עיוורת מחדרה

דרושה עזרתכם לגברת עיוורת מחדרה

מהגברת נגנבו חפצים אישיים על ידי מתנדבות שנשלחו מהרווחה
האשה פנתה אלינו לעזרה בהשלמת הפריטים שנגנבו. דרושים הדברים הבאים: בגדי חורף וקיץ מידות L-XL / 42-44 - האישה דתייה, אז דרושות חצאיות. נעליים מידה 37. מכשיר רדיו פשוט. לבינתיים זהו. בימים הקרובים תבקר אצלה מאיה של אוראל ותעדכן האם יש צורך בדברים נוספים. מסרים שאלות אפשר לשאול את jole או את מאיה של אוראל. תודה וסוף שבוע נעים

עליתי בשבילך לבוידעם ../images/Emo13.gif

ומצאתי טייפ דאבל קסט גדול (מצטערת, לא היה לי משהו פשוט). את מוזמנת לקחת. אם יגיעו אלי בגדים במידות המצוינות (יש משהו בדרך אלי), אשמח להעביר אליך.

הביקור אצלה נידחה להיום

. אחרי העבודה ואז אדע יותר מה היא צריכה אבל מאוד הייתי שמחה לקבל בשבילה אפילו 2 חולצות לבינתיים זקוקה לעזרתכם האשה היא בסביבות גיל 65 - 60 תודה מראש

לאור ביקורי אצל הגברת היום אני

. פשוט המומה היא ישנה על ספה רעועה שנוטה ליפול אין לה איך להכין משהוא חם בבוקר הבית קר ואין לה במה לחמם אותו. והכל מפוזר מסביב ועוד ...... הבטחתי לה ששבוע הבא אני אביא איתי עוד בחורה ונבוא לעזור לה לסדר ולארגן את הבית הדברים שהכי דחופים לה לבינתיים הם :
מיטה יחיד +מזרן
קומקום חשמלי
מפזר חום (מטעמי בטיחות לא תנור ספירלות)
מיקרוגל
ארון 2 דלתות
ארונית ליד המיטה (לשים בה את הטרופות שלה)
שולחן עם 4 כיסאות (לא גדול מפאת חוסר מקום) כמו כן יש לה המון זוגות נעליים שזקוקות לתיקון ואין לה כסף לשלם לסנדלר אם מישהו כאן יודע לתקן נעליים שיצור איתי קשר

למעלה