דרושה עזרתכם לקראת החג

girl64

New member
דרושה עזרתכם לקראת החג

בשבוע שעבר ביום שישי בבוקר קמתי עם הרגשה רעה, הרגשה כזו שקורים דברים רעים במדינה שלנו ולאף אחד לא אכפת. נדמה לי שזה היה יום או יומיים אחרי שמצאו את רוז וכל הסופ"ש חשבתי עליה. חשבתי על ילדה קטנה שאף אחד לא יקנה לה בגדים לחג, חשבתי על ילדה קטנה שאף אחד לא ינשק ויגיד לה כמה היא גדלה מהפעם האחרונה שהוא ראה אותה ואז חשבתי על ילד גדול, ילד גדול שלא יחגוג את ראש השנה כי הוא כנראה לא יודע שהחגים כבר פה,חשבתי על אמא שלו, שרוצה לנשק אותו ולהגיד לו כמה הוא גדל מהפעם האחרונה שהיא ראתה אותו אבל בחג הזה היא תסתכל על הכסא הריק ותחשוב בלב נצבט כמה היא מתגעגעת כמה היא רוצה אותו בבית. פתאום הציפה אותי ההרגשה שצריך לעשות משהו....לעשות משהו בערב החג שיזכיר לכל עם ישראל ובייחוד למי שיושב שם למעלה בהנהגה שגלעד בחג הזה לא יהיה איתנו. התחלתי לחשוב על רעיונות כמו ארוחת חג בכיכר רבין עם "כסא כבוד לגלעד", חשבתי על דקה דומיה בערב החג כשכולם נוסעים למשפחה שלהם, חשבתי על הפגנה שקטה בלי צעקות בלי נאומים, רק להיות בשקט, שקט רועם שכזה שכולם יבינו שאין לנו כבר קולות לצעוק עוד רוצים את גלעד בבית ..... הייתי שמחה אם תצטרפו אלי לארגן משהו כזה, פשוט תיצרו איתי קשר במייל הזה - [email protected] ונתחיל להריץ דברים . אתם מוזמנים להפיץ את ההודעה אני חושבת שאביבה ונעם שליט ישמחו לקבל כל תמיכה שרק תינתן להם.....

dariayaari

New member
אכן יהיה אירוע בראש השנה

וגם בשבת הבאה בכיכר, אירוע רב משתתפים. את האירועים מארגנים קבוצת "מחכים לגלעד", היושבים ערב ערב בכיכר רבין. אני אמורה לקבל היום מייל בנושא, וברגע שאקבל, אעבירו לכאן.

girl64

New member
אתם בכיכר היום ?

אתם תהיו היום בכיכר? הייתי רוצה להיפגש אתכם מעבר לזה, הפעילות שאני מציעה יכולה להיתקיים במקביל, הרי כל עם ישראל לא יוכל להגיע לכיכר רבין בחג ואני מאמינה שרובו ירצה לתמוך ברעיון

dariayaari

New member
אני לא אהיה בכיכר, אבל..

האנשים של הכיכר נמצאים שם ערב ערב פרט לשישי, כך שגם הערב יהיו. בין 20:00-21:00. לא יודעת מה להגיד לך לגבי הפעילות שאת רוצה לארגן, אני בכל מקרה אהיה עם יושבי הכיכר באירוע שהם מפיקים לראש השנה.

למעלה