דרושה עיצה לתקשורת מקרבת

יחפה 8

New member
דרושה עיצה לתקשורת מקרבת

עוד לא נתקלתי בסיטואציה כמו זו שאני עומדת לתאר בפניכם. לא יודעת עד כמה ניתן לעזור לי ובכל זאת, כדאי שאתחיל ? ראשית אני רווקה בת 27 וסטרייטית לכל דבר. כבר כמה חודשים אני מחזיקה בבטן רגשות חזקים מאוד כלפי המדריך שלי בחוג שאליו אני הולכת... אני מצפה לשיעורים שלו כמו אויר לנשימה, כשאני רואה אותו אני מאושרת ופורחת כמו שכתוב בכל שירי האהבה. רוצה להתקרב אבל מתביישת מידי. עד שהתבשלתי בקליפה של עצמי והכנתי את עצמי לשיחה כנה מולו נפלו עליי 2 פצצות כמו רעם ביום בהיר. אני לא יודעת איזו יותר חזקה : האחת שהוא עוזב את החוג, השנייה שהוא גיי (שמועה מפיהם של מדריכים אחרים). אתמול היה השיעור האחרון שלו. לא הספקתי לדבר איתו שיחה אישית כפי שתכננתי, אפילו שלום לא אמרתי לו מרוב שהתביישתי כמו ילדה בת 14. מה דעתכם? לוותר עליו? להיות ניזונה משמועות? האם גיי בטוח ב-100% בנטיות המיניות שלו? (בעצם איזו שאלה מטומטמת, אני נאחזת בכח בקש) אולי הוא דו? אני כל כך רוצה בו, והוא כל כך לא ניראה כזה.. (You Know) איזה ביש מזל! יכולה להיות לי הזדמנות להשתתף בחוג שלו במקום אחר, מה הייתם ממליצים לעשות ? לוותר או לנסות להתקרב? ואם כן מה להגיד... מה עושים עם אינפורמציה כזו? אני פשוט לא מסוגלת לשבת בחיבוק ידיים. אני ממש אשמח לחיזוק והכוונה מכם. תודה יחפה

bulb

New member
ראשית ,שימי נעליים שלא תתקררי

נתחיל מהסוף: ללכת לחוג אחר רק כי הוא מלמד שם? זה טוטאלי-מעריצה-של-אדם (+בנדנה +דרושות +חניה). אז יש שמועה שהוא גיי. בסדר. גם עלי ליחשו פעם שאני גיי רק בגלל גופי החלק והחטוב ,הפנים החלקות והז@# . טוב ,לא בדיוק אבל הבנת את העקרון. זה טיבן של שמועות (חוץ מהחלק האחרון ,כמובן). פשוט תשאלי אותו אם בא לו ללכת ל"צדפה הכחולה". לפי התשובה כבר תדעי. ונגמור בהתחלה: השאלה היא האם את מאוהבת בו ,מאוהבת ברעיון של להתאהב (ע"ע ג'יין אוסטין) ,או מאוהבת במה שהוא מייצג/מקרין ללא כל קשר לאופי (לא מוריד את מכסה האסלה...).

אבל הרצפה קרה.....

הסיטואציה שאת מתארת דווקא מוכרת ואפילו קיבלה שם : "סינדרום הלסינקי" - בו מדריך או מפקד (או כל דמות סמכותית אחרת) גורמת ליצירת רגשות מצד המודרך או הפקוד. אבל זה לא העניין - העניין הוא הביישנות שלך. כי בינינו - נגיד שהוא היה נשאר ונגיד שהוא סטרייט (שזה ממש לא קשור...) - אז מה היית עושה ? ניגשת ? מדברת ? יוזמת ? כי אם התשובה היא כן - אז מה מפריע לך לעשות את זה עכשיו ? עוזב את החוג ? לאן ? לאנטרקטיקה ? - אני לא מאמין שמסגרת זמן החוג או השיעורים שלו הם בסיס למערכת יחסים - יש חיים מעבר לזה. גיי ? עד שלא תבררי לא תדעי - וזה יקרה רק אם תגשי ותדברי איתו, ולאו דווקא ברמה שהשיחה הזאת תוביל לזוגיות מדהימה אלא אפילו כדי להכיר את האדם המדהים הזה שלמעשה את לא יודעת עליו כמעט כלום.... לגבי שאר התשובות - כן, גיי בדרך כלל בטוח במיניות שלו, תתפלאי אבל גם דו.... אבל כמו שאמרת - שאלה קצת (טיפה..) מיותרת
אז הנה : את לא מסוגלת לשבת בחיבוק ידיים, הוא עוזב את החוג - אני רואה כאן הזדמנות פז לגשת, להגיד לו כמה נהנית בחוג, שאת חושבת שהוא אדם מאוד מעניין, שהיית מעוניינת להכיר אותו יותר טוב - ועכשיו - שאין בעיית "דיסטאנס" והוא המדריך ואת המודרכת - את מרשה לעצמך סוף סוף לגשת אליו. ומי יודע ? אולי זה ילך ? אבל דבר ראשון - אל תתביישי - אלה שמתביישים בדר"כ לא משיגים כלום - קצת "חוצפה" וחמש דקות פחד - ולכי תדעי מה יקרה ?

magenta73

New member
טוב, זה די

פאפי לאב לדמויות סמכותיות, לא?... כלומר, גם לי היה את זה, מודה באשמה. ולרוב זה מה שזה - קראש כזה. לא משהו רציני, הרי כבר כמה את בכלל מכירה אותו? לגבי זה שהוא גיי - שמועה זו שמועה ואי אפשר לדעת. אבל הוא בטוח בטוח במיניות שלו. אם הוא גיי או סטרייט או אפילו דו... אני לא חושבת שיש לך מה ללכת לחוג אחר שלו, מה שאת יכולה לעשות... אני חושבת שאת יכולה לטלפן אליו, הכי הרבה - מן הסתם יש לך את הטלפון - היות והוא המדריך שלך - ולהיות אמיצה ולשאול אותו אם הוא רוצה להיפגש...

misty10

New member
3 בעיות שצריך לפתור

דבר ראשון, ועקרוני צריך לפתור את בעיית הביישנות שלך. דבר שני, צריך לברר האם הגבר אכן גיי. דבר שלישי, האם הגבר אכן מעוניין בך? קראתי את מה שכתבו עד עכשיו, וכל מה שכתבו היה נכון אם מסתכלים בזוית מסוימת על המצב. נשאל ככה: איך נודע לך שהגבר הוא גיי, כי רס"ר שמועתי עובר מהר בלי להבחין אין מציאות לדימיון. ועוד נשאל: האם באמת את חושבת שאת אוהבת אותו, או סתם מתלהבת מאיך שהוא נראה ומתנהג בשיעור, אולי עם הבחורות שהוא יוצא, הוא מתנהג אחרת, ולא כמו שאת רגילה שהוא מתנהג בשיעור? עצתי: תתקשרי כדי לאחל לו בהצלחה במקום החדש, את יכולה להגיד שמאוד נהנית בשיעורים שלו, ולהוסיף כבדרך אגב כי היית מעוניינת להכיר אותו אישית. לפי התשובה שלו תביני אם הוא בקטע של להכיר אותך או להכיר אותו. וגם את תקבלי תשובה לא תחשבי שאולי פיספסת משהו שיכול היה להיות טוב. בהצלחה

למעלה