דרושה עצה דחופה

zooey

New member
דרושה עצה דחופה

שלומות אני צריך לקנות קטנוע 50 סמ"ק די בדחיפות מכיוון שאין לי מזומן אני יכול לקנות רק ממקומות שמקבלים אשראי משמע - לא מאנשים פרטיים. הייתי בפרפר והמוכר שם לא נשמע כל כך אמין. בנוסף לכך אני גבוהה ומעט מאוד כלים מתאימים לי טיפון זה בערך המינימום. מישהוא מכרי סוכנות בתל אביב שהיא אמינה ויש לה מבחר גדול? הייתי היום ברחוב העלייה ולא התרשמתי, אני אשמח מאוד לשמוע על חנויות ספציפיות או על אזורים. תודה מראש על כל עזרה

chapa

New member
ד.ל.ב. סוכנות של פז'ו

לפני שנה בערך קניתי ספידפייט חדש כל הסכום שולם בכרטיס אשראי תשלומים

כRובי

New member
כל יבואן

יאפשר לך לרכוש קטנוע חדש מהניילונים, בתשלומים (ואשראי)

adivon

New member
לא צריכה להיות לך בעיה

לפני שנה וחצי קניתי בעופר אבניר את הבייבי שלי. ושילמתי את כל הסכום ב-24 תשלומים.

zooey

New member
ובאותו נושא

אני לא יכול להרשות לעצמי חדש, אבל מצאתי ימאהא נאוס במצב טוב. השאלה היא אם מישהוא מכיר את הקטנוע הזה, האם המנוע שלו חזק, בכלל כל דעה תתקבל בברכה. דבר נוסף, אם סוכנות שנראית רצינית מציאה אחריות שלושה חודשים על המנוע, אפשר לסמוך על זה ולותר על בדיקה ? (הפלסטיק במצב מצויין וגם הגלגלים טקילומטרז' נמוך. הקטנע היחיד שהיה לי עד היום היה אטלנטיס והוא היה מצויין בשבילי.

אהוד א1

New member
zooey

אצל היבואנים אתה בדרך כלל יכול למצוא גם מחלקת טרייד אין שבה אתה יכול לרכוש גם קטנועים משומשים באשראי.שווה לבדוק. לעניין הבדיקה-תמיד! לקחת למוסך שלך לבדיקה שלפני הקנייה.תמיד!בייחוד כשקונים מתיווך...

zooey

New member
הימאהה מטרייד אין בכל מקרה

אולי אתה יודע שהוא על המודל הזה?

ch561

New member
תלוי

אבל מה אתה רוצה לדעת עליו? אמינות? היה לי בזמנו ימהה ג'וג וימהה אקסיס שניהם היו אמינים מאוד, אני מניח שזה גם המצב בקטנוע הזה. עיצוב חביב (אולי רטרו) מנוע מקורר אוויר, ביצועים סבירים למקורר אויר (כן, נסעתי עליו). נעים ונוח יחסית .לגבי שוק, הוא לא בחזית המכירות.

zooey

New member
לפני כמה שנים היה לי דרבי אטלנטיס

השאלה היא עם הימאהה פחות חזק ממנו או יותר חזק, מהירות פחות מטרידה אותי השאלה היא יותר על כח אני צריך לנסוע איתו די הרבה ובעליות

ch561

New member
לא נסעתי על דרבי אטלנטיס

אבל אני מאמר שהם בערך אותו דבר. שנהם מקוררי אוויר, לכן סביר להניח ש 0.1 כ"ס לפה או לשם זה לא משנה הרבה. זה יותר תלוי במצב הקטנוע.

אהוד א1

New member
עניין של אמינות לצערי לא כל בתי

העסק אמינם ולכן חובה לבדוק במוסך.אולי ההתנסחות לא היתה טובה."תמיד מומלץ לקחת אופנוע לבדיקה במוסך חיצוני ובלתי תלוי".ניסוח חדש ויותר לטעמי...

למעלה