דרושה עצה טובה...

copy writer

New member
דרושה עצה טובה...

היי לכולם אני בן 27 נפרדתי מבחורה בנסיבות לא מקילות ראש היא הזד**** עם גבר נשוי. אני שבור אני גמור אניה הרוס שאלות.. 1. אני עובד איתה באותו מקום עבודה.? (איך מסתדרים עם זה.? 2.אני כבר לא סובל אותה לא יכול לראות את הפרצוף שלה? איך להתגבר.? 3.האם כדאי לתת לה נקמה מתוקה? (האם זה יעיל.? 4.איך משכיחים את כל הרגשות שלי אליה.? 5.סאמממקקקק הבת ז***. טוב לפני שתתחילו לבכות לי אז עיזרו לי בבקשה כל עצה תתקבל בשמחה.

magenta73

New member
אווץ'...

לא נעים... האמת, העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה... תעזוב את זה. תתעלם ממנה בעבודה, תתעלם ממנה בכלל, אל תוציא עליה אנרגיות מיותרות (במיוחד לא מחשבות על נקמה, למה אתה חושב שזה יעזור? א. נפרדתם ב. היא זה לא אתה... אתה לא יודע מה הרגשות שלה ואיך היא תגיב והאם היא תפגע בכלל)... בגדול, אומרים שעם הזמן זה יעבור. מה שכן, אני מציעה לך להבין שזה לא בגללך, הבגידה, זה בגללה. אתה היית בסדר גמור. ועוד אני מציעה לך אולי ללכת לפגישה-שתיים אצל פסיכולוג, להוציא כל מה שיש לך בבטן, כי אני בטוחה שאתה בבלבלות עכשיו... ואולי זה יעזור לך ללראות את הדברים בדרך יותר הגיונית/רגועה ולהשלים עם מה שקרה... בהתלחה.

צילה 666

New member
תגובה לענין לשאלה לא לענין

קופי, הקשב היטב ידידי!, אתה מדבר כך כי אתה מקנא לה. אתה אוהב אותה. ולנסות לפגוע בה, זה בעצם יפגע בך, אולי לא בטווח הקצר אלא בטווח הארוך. ביום מן הימים הכעס אליה שאתה מרגיש כעת ימוג ורק אז יגאה בך הרגש של חרטה, של יסורי מצפון. של "איך יכלתי לפגוע בה".. וזאת מבלי לכלול את האפשרות שיכול להיות ותחזרו יחד. החיים דינאמיים, אי אפשר לדעת. ממה שניכר ממכתבך, שוב, אתה מקנא לה, מטורף עליה. ולכן, הייתי מציעה להעביר את אותה אנרגיה לפעולה הפוכה, לפעולה של אפילו סליחה. של רחמים. כי הרי מי ששוכבת עם גבר נשוי, בעודה פנויה, נדרש רק לרחם עליה. כי היא בעצם מתפשרת על קשר. הרי במציאות אף אחד לא יעזוב את אשתו בשביל הלא חוקית. זה סיכון שדורש הרבה מאד כסף ועצבים ומסכנה הבחורה שנכנסת לזה. הפנטזיה מתנפצת לה לרסיסים אחרי הכאב הראשון בזה. וחוץ מזה, איך אתה יודע שהיא שכבה איתו? מה, היא באה וסיפרה לך? הוא סיפר לך? השקפת על המיטה? איך אתה יודע? שלישית ואחרונה - אני מציעה שאם האופציות שהעלתי לא מקובלות עליך, קח אותה לשיחה. ואולי שקול לחזור אליה לאלתר. כי בינינו - אתה מת עליה. וחבל.

copy writer

New member
כמעט 3 שנים

,וכן זו היא שבאה אליי וסיפרה לי כי קצת לחצתי להבין מה עובר עליה. וזה היה מישהו שהיא הייתה איתו לפני .(בת ז***) ולא אני לא חושב שאני אוהב אותה אני בטוח שאני כבר לא אוהב אותה אני מי שפוגע ישר נכנס למנגנון של אני נהיה אנטי ואני יודע להוציא אותו מכל מקום רגשי . שיטת ההתעלמות היא שתעשה את הבלאגן אז. היא תתפוצץ ... מצד שני לא בא לי לפגוע בה ולא בא לי להזיק לה... על כל מקרה אני מנסה למצוא פתרון יותר קריאטיבי. תודה על כל האוותיות הברות ומילים שכתבתם עבורי עד כה ועל מה שתכתבו בהמשך.

אני הייתי מתחיל ב :

להבין שעדיין יש לך סוג של רגש כלפייה - כעס הוא סוג של רגש (בת ז*** ...). כעס הוא חלק מאותם שלבים שאדם עובר עד שהוא מגיע להשלמה. נכון לעכשיו אתה תוהה למה זה מגיע לך... תאמין שבשלב מסויים תגיע גם להשלמה. זה יקח זמן - זה יכאב - זה יעבור. אני יכול להבטיח לך שעוד תקופה מסויימת גם תרגיש געגועים... ואז תרגיש שהיא חסרה כמו אוויר... יותר קל להתמודד עם כעס מאשר עם יאוש... אבל גם היאוש יגיע - וגם היאוש יעבור.

copy writer

New member
זה לא שאין בירגש רק הפחד מלהיות נבג

ד" (האות החסרה בכותרת) לכן היא בגדה , יכאב אבל יעבור שאלתי היא האם זה נכון ללכת למצוא אלטרנטיבה או פשוט לכעוס לכאוב ולחכות שיעבור.. ??????????

magenta73

New member
אם לא היית כ"כ פגוע

הייתי מאמינה לך שאתה לא אוהב אותה. קשה להודות בך שאנחנו אוהבים אדם שפגע שנו כ"כ ועשה דברים לא יפים... אבל... אם לא היינו אוהבים אותו, הוא לא היה פוגע בנו ככה. תקבל את הרגשות... ותן לזה זמן. ואם כבר קריאטיבי, למרות שאני נגד... כי בסופו שליום כל כלב בא יומו... ואני מאמינה בקרמה... אתה הקופירייטר, לא?

copy writer

New member
אני פגוע וכשאתה פגוע אתה מדבר מהשכל

ולא מהלב. אז כן, כל כלב בא יומו. רק שהכלב שלא נובח במקרה הזה הוא גם נושך.

להיפך -

כשאתה פגוע אתה מדבר רק מהרגש.... ההגיון הבריא אומר : אני לא מוצא שום סיבה שבעולם להיות אם האדם הזה ולכן אני לא אהיה איתו, אין לי שום דבר אליו - גם לא כעס....

צילה 666

New member
קופי יקר.....

תסלח לי, אבל מי שאוהב לא מדבר כך. מבלי להעליב כמובן. הכעס והעלבון מדברים מגרונך. אדם שלא אוהב לא מנסה לשתף את כעסו גם אם בדיעבד בהמון/ קהילה שכזאת. אני לא מנסה להדחיק אותך לפינה אלא רק שתקבל פרופורציה על המצב. כל אדם טועה. זה טיבו וטבעו של עולם. בכדי להיות אדם שלם חייבים לכלול את הטוב, הרע והטעות. היא טעתה, זאת עובדה. ולי אין אינטרס לסנגר עליה אבל כן לנסות לתת תמונה כללית קצת פחות אפורה. ולנסות אולי לתת לך חומר למחשבה. כי לא משנה מה תגיד - הקנאה שלך נגלית כאן וזה טבעי ונכון. אבל ההשלכות שלה לא נכונות. ההתעלמות שלך ממנה לא נכונה איפשהוא. (למרות שזו ההגנה הטובה ביותר). כי היא כן תחפש את הקירבה שלך. ועדיין, יש לזכור שהיא שכבה איתו, בהנחה שכך קרה, רק אחרי שהייתם יחד ולא בזמן שהייתם יחד. נתון מאד חשוב לזכור. ז"א שהיא לא בגדה באמון שלך בה. אולי היא חיפשה את החיבה שלא יכלת להעניק לה, שהרי תמיד לקראת סוף היחסים חסרה החיבה. נשים צריכות חיבה, אל תשכח. לכן, אל תשפוט אדם בחולשתו. בייחוד שלא הייתם כבר יחד. גם בי בגדו, ידעתי תהומות רגש אבל ההדחקה והסליחה שאני מנסה לנטוע מחלישים את הכאב. אל תתעלם, במידה ותכיר בעובדה שאתה מאד אוהב אותה - עשה מאמצים לקרב אותה אליך ולהחזיק בה חזק. אני מקנאה בך על היכולת לאהוב כך. ובה- על המחשבה החזקה של מישהו אחר לאהוב אותה כך.

copy writer

New member
צילה המשקיענית

היכולת שלנו לאהוב טמונה בכוחנו לתת להוקיר את מה שיש לנו עם בן הזוג, במקרה הספציפי הזה היא חצת כל גבול אפשרי וכל אפשרות שאני אחזור/אחזיר אותה אליי. היא כן בגדה באמון שלי כי ששאלתי אותה האם זה קרה היא ענתה לי שלא קרה כלום . האמת היא שבכל הזמן שלא היינו יחד היא אמרה שהיא אוהבת ואוהבת ועוד אוהבת וזה לא היה נכון בדיעבד. ולכן מבחינתי היא בגדה..!!! להתעלם ממנה יהיה לי נורא קשה אבל ... היא תנסה בכל דרך אפשרית להוציא אותה מהתמונה אז אם יש לך דרך שיכולה להקל עלי , אני אשמח מאוד תודה

צילה 666

New member
קופי יקירי

אני לא סתם משקיעה. אני משקיעה כי אני רוצה להטיב עם מישהו במחשבה שאם אני לא קיבלתי את מבוקשי, אולי מישהו אחר כן יכול ללמוד לעשות אחרת. לדעתי, היא אולי לא מודעת לגודל הפגיעה. אף אדם לא פוגע והולך מבלי להראות שהוא מתחרט. גם הקר שבינינו. לכן, אני מאמינה שבמחשבה שהיא עשתה מה שעשתה, היא לא פגעה כיוון שלא הייתם באותו זמן יחד. אני מציעה שלא תכעס יותר מדי על משהו שעל פניו אולי זוועתי אבל יכול בעצם להראות אחרי בירור כדבר שולי. ותחשוב על זה, מי שהולך הוא אדם שלא טוב לו. אדם שלפני שהוא גורם לאדם אחר רע, הוא בוחר את האלטרנטיבה של ללכת. אחרת הוא הופך לאדם רע ומריר. עם כל הזילות בדבר, אני לא חושבת שהיא לא אוהבת אותך. אחרת, היא היתה מודה או אומרת דברים אחרת. עובדה, היא בחרה להגיד ששום דבר לא קרה. כי אתה חשוב לה והיא לא רוצה לסגור את הדלת במידה ותחזרו יחד. אל תנסה לסבול בשביל שניכם. פשוט קח אותה לשיחה גלויה. האחרונה, לפעמים כשאני בורחים - הסבל מתעצם וחבל . אז לפני שתסבול עוד יותר - דבר איתה!

copy writer

New member
אז זהו שפה הכלב קבור

היא חושבת שזה היה נכון מבחינתה לעשות ללכת עם מישהו שהיא כבר מכירה את הז** שלו ולא לפתוח רגליים למישהו זר.(את מבינה איזה אבסורד היא לא רצתה להרגיש שרמוטה (א_אופס ניבול פה) ולכן זה מה שאוכל אותי יותר אני פירקתי את החבילה כי מי יודע אם יהיו לנו 3 ילדים כלב ובית מה יקרה אני לא לוקח סיכונים לא מחושבים . מצד שני אני פרפקציוניסט (כמה אותיות זה יהיה הניק הבא שלי) ולא מוכן שהיא תתנהג ככה ועוד תחשוב שזה בסדררררר....!!!!!! וזה לא מצד שלישי צילה (אני גם מזל בתולה וזו הבעיה לא שהיא רעה , כן,) מה את פנויה יש מצב לחיכרות (תעזרי לי להתגבר עליה...סתם אני משתטה ברגעים אלה.) על כל מקרה תודה על שרשור כיפי ואם יש לך עוד עצות אני אשמח. תודה.

צילה 666

New member
אגב, אתה חייב לראות אותה כל יום?!

או שאתה יכול לא לעבור דרכה/ לידה/ או שבכלל לא לראות אותה... מהן האופציות?

צילה 666

New member
אין כניסה אחרת למשרד?!?!?!!?!?

או שתוכל תמיד להראות שאתה חושב על משהו אחר.. השחקנים הגדולים עושים את זה...

copy writer

New member
חחח מתוקה אני שחקן גדול

אני שחקן מאוד גדול אני חושב שאני מתחיל להתגבר עליה, אני מצאתי עבודה חדשה אי אפשר להמשיך באותה צורה שאני פוגש אותה בעבודה יום יום .. אז תאחלי לי בהצלחה... ותודה על זמנך

צילה 666

New member
כבר מצאת עבודה חדשה?????

ואם גם שם תנחת עליך מישהי כמוה? תעזוב גם שם??? חחחחחחחח איך נפלו גיבורים.....

RANINA

New member
החיים לימדו אותי

שלא צריך להרגיש כעס או שנאה כלפי האדם שפגע בך תקשיב מי שמכר אותך תמכור אותו גם הטיפ שלי אליך זה שפשוט תתעלם ממנה ותראה לה שלא נפגעת, תראה לה שלא אכפת לך ושהיא עוד אחת בשבילך רק בגישה כזאת אתה תרגיש טוב עם עצמך ואפילו לא פגוע הרי מה הכי מעצבן שמישהו בוגד בך , לא הבגידה עצמה אלא עצם העובדה שלא היה אכפת לה אם היא פוגעת בך או לא, מה שנותר לי להגיד לך זה שעם הזמן זה יעבור לך.

למעלה