דרושה עצה מה לעשות? למי לפנות?

דרושה עצה מה לעשות? למי לפנות?

היכן אפשר להתייעץ בנושא ילד שעזב את הבית? עבר לגור בבית אביו וכמעט מנתק קשר עם האם? האם יש רעיון למשהו? אשמח להתייעץ?

שי רה3

New member
לדעתי

הכל תלוי בגיל של הילד, מגיל מסוים הילד יכול לבחור היכן הוא רוצה להיות, עם אבא או אמא. בכל אופן, נסי לפנות לעו"ס בלשכת הרווחה באזור מגורייך, ליועצת החינוכית בית הספר, ולו רק כדי להתייעץ ולקבל "כלים" איך להתמודד. מאחלת לך מכל הלב בהצלחה.

m i c h a l i

New member
כל כך מעט מידע

קשה לעזור כך... בן כמה הילד? האם יש לאחד מההורים משמורת על הילד? האם יש סיבה מהותית לניתוק הקשר בין הבן לאם... נתחיל בזאת

תגובה

צפונית היי קודם כל ברוך הבא . אני אם חד הורית לחמישה ילדים . מגיל 17 אני אמא. בואי נגיע לנקודה ואם את רוצה לשמוע עוד אני יעביר לך מסנגר. ילדיי הם חלק ממני לרגע לא עזבו אותי אני אבא ואמא שלהם. לפני כחמש שנים כשהילד השני שלי הגיע לגיל 9 החליט לעבור לגור אצל אביו. לא האמנתי בהתחלה וחשבתי זה ליום יומים. ואז במשך הזמן הלכתי לבית משפט בקשתי מזונות ומשמורת על ילדיי . על הבן השני לא קבלתי משמורת האב נלחם עליו וקיבל אותו למרות שהוא אלכוהליסט מוצהר ומחוסר דירה. במשך הזמן שהבן אצל אבא שלו אני מודעת שאבא מספר לו על כל המלחמות ומרעיל אותו נגדי. ומה אספר לך תקופה לא קלה עברתי אשפוזים פסיכולוגים פסיכאטרים. ומה יצא לי מזה הבן לא מכיר בנו יותר אין לו אחים אין לו אמא הוא אומר אמא שלו מתה אמא שלו ערביה. ולא החסרתי לו כלום שלחתי לו המו המון דברים שלא ישכח אותנו וידע אנו קימים זה לא עוזר ולא עזר. היום אני יודעת שאין מה לעשות יש לי עוד 4 בבית שזקוקים לי חזרתי לעצמי אבל מקווה שיבוא יום והוא יתעורר. ואני מודעת לזה שכיום הוא סובל הוא לא חי טוב אבל פקידי סעד זבל יש לנו אין לי עם מי להלחם עוד. היום כבר שנתים לא מוצאים לו מסגרת חינוכית ואומרים חוק חינוך חובה. אני הרמתי ידיים יש לי עוד חיים אז תתעוררי גם כי זה לא יעזור לך. יגיע יום שגם הוא יתעורר. ואם תרצי ליצור אתי קשר . מסנגר שלי:p[email protected]

למעלה