דרושה עצה

glitter8

New member
דרושה עצה

זה לא קרה לי עד היום מסתבר שבעבודה לא נותנים לי חופש ביום ראשון שאחרי מצדה. יש לנו אירוע חשוב ביום רביעי שאני ממונה עליו ויש הרבה הכנות ואחריות, וישיבה חשובה עם כל הצוות ביום ראשון ואני ממש לא יודעת מה לעשות, להגיע באיחור במצב של עייפות קשה זה בעייתי, להבריז זה יעלה לי בבעיטה בתחת זו עבודה חדשה במקום שווה, מה עושים?? במיוחד עד שיש לי סוף סוף כרטיס??

YulaShpil

New member
כמי שהיתה במצב דומה

אמנם לא זהה*, כי מצדה אז לא תפסה אותי בתחילת עבודה חדשה, אבל בכל זאת תכננתי להגיע לעבודה ביום ראשון, ואלמלא נשארנו לארוחת הבוקר, באמת הייתי מגיעה, לפחות לחצי יום עבודה (שגם זה משהו). אני מציעה לך לא לקחת צ'אנסים בעבודה חדשה. תבררי שם איך יתקבל איחור שלך ביום ראשון, תוך הסבר המצב עם ההופעה, ואם זה לא ילך אז תוותרי על ההופעה הזו, עם כל הצער. תהיינה עוד הופעות, וגם עוד הופעות מצדה, ועוד הזדמנויות לפגוש את ברוזה ואת כולם. לדעתי זה לא מצדיק סיכון עבודה חדשה. * בכל זאת סיפור מתחילת העבודה שלי: הייתי באמצע תקופת מבחנים כשהתקבלתי לעבודה, וכשרציתי לקחת חופש ללימוד לפני מבחן, הרבה מאוד גבות הורמו. בסופו של דבר גם הייתי צריכה לפצות בשעות על אותם ימים שהחסרתי, ולו רק כדי להוכיח את עצמי, שאני לא משתמטת מעבודה על הרגע הראשון שהתקבלתי.

glitter8

New member
בסוף יצא ש...

הישיבה תתקיים רק ב-11 מה שאומר שאם יש לי איך להגיע בזמן, אז אני אעשה את המאמצים להגיע גם כי אני מחכה לזה כל השנה וגם כי העם דורש

למעלה