דרושה עצה

דרושה עצה

שלום רב עד כה צפיתי בהערצה ביצירות שלכן. פעם ראשונה ניסיתי לבד וכמובן נתקעתי. השאלה: תליתי שרשראות חרוזים על שנדליר. את השרשראות חיברתי לקנים בעזרת חרוזי מעיכה. הבעיה היא שאני פוחדת שהשרשראות כבדות וחרוזי המעיכה לא יצליחו למנוע שהשרשראות יתפרקו. יש אפשרות להדק הידוק נוסף לאחר שהשרשרת כבר תלוייה ואי אפשר להשחיל עליה חרוזים נוספים?

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif שלום לך

כיף לשמוע את המחמאות
לא הבנתי כל כך את השאלה שלך..יש לך תמונות להראות למה הכוונה?

שלום שלום

לא מספיק שאני בקושי מצליחה להשחיל חרוזים, את מצפה שאני אצליח לצלם במצלמה דיגיטאלית?..... ובכן כך: השחלתי שרשראות חרוזים ואותן חיברתי לאהיל (שנדליר). את החרוזים השחלתי על חוט דיג. את החוט ליפפתי על מוט באהיל והידקתי בעזרת חרוז מעיכה (כך הסבירו לי בחנות בה קניתי את החרוזים). הבעיה היא שכעת נראה לי שהשרשראות כבדות ואני פוחדת שחרוז מעיכה אחד קטן לא יצליח למנוע את קריעת החוט ופיזור החרוזים. בדיעבד אני חושבת שהיה עדיף לו הייתי משחילה יותר חרוזי מעיכה. הבעיה שכעת השרשרת מחוברת ואי אפשר להשחיל חרוזי מעיכה נוספים. יש רעיון?

ורדה 1

New member
בפעם הבאה - תעשי קודם קשר חזק עכשיו, כשזה כבר מאוחר מדי, את יכולה לשים על החרוז ובתוכו כמות של דבק חזק כלשהו.

wildspirit

New member
../images/Emo6.gif

רעיונות: 1. את יכולה המו שורדה ענתה לך 2. את יכולה לעשות משהו נוסף קצת עבודה אבל ייתכן שיתשלם לך. את יכולה להשחיל בתוך כל החורזים חוט נוסף בכל החרוזים ואז פשוט תשחילי עליהם כמות חרוזי מעיכה כמה שאת חושבת שאת צריכה ואת את יכולה או לגזור את החוט הראשון או להשאיר אותו ואז יש לך בעצם חיזוק וגיבוי שאם חוט אחד יקרע החוט השני ישאר בהצלחה ואני אשמח אם תוכלי בכל זאת להתגבר על הצילום במצלמה
שנוכל לראות את העבודה שלך

למעלה