דרושה תחפושת "הצעקה" מידה 18 למי שיש אפילו רק גלימה שחורה או משהו ואני כבר אשלים את המסיכה...
א איילת ודני New member 14/3/05 #1 דרושה תחפושת "הצעקה" מידה 18 למי שיש אפילו רק גלימה שחורה או משהו ואני כבר אשלים את המסיכה...
פ פנינה קדם New member 15/3/05 #2 איילת למה אתם לא קוראים את ההודעות שלי הפעם יותר נכון לומר של משכית היא הכניסה לכאן רשימה של תחפושות חדשות שיש לנו ויש בינהם גם מסיכה של הצעקה וגם גלימה שחורה! אני אביא לך ליום ב' למזכרת בתיה. פנינה
איילת למה אתם לא קוראים את ההודעות שלי הפעם יותר נכון לומר של משכית היא הכניסה לכאן רשימה של תחפושות חדשות שיש לנו ויש בינהם גם מסיכה של הצעקה וגם גלימה שחורה! אני אביא לך ליום ב' למזכרת בתיה. פנינה
נ נירה63 New member 15/3/05 #3 האם אפשר לקבל מסיכה של הצעקה? ולהעבירה עם ליאורה לקראת סוף השבוע בכדי שתגיע לחיפה?
B blue skies New member 15/3/05 #4 יכול להיות שלי יש גלימה אני לא בטוחה שהיא שחורה אבל היא בצבע כהה מאוד אני אבדוק אם לא צריך אותה ואני אעביר לך
יכול להיות שלי יש גלימה אני לא בטוחה שהיא שחורה אבל היא בצבע כהה מאוד אני אבדוק אם לא צריך אותה ואני אעביר לך