דרושה תמיכה..

roya9

New member
דרושה תמיכה..

שלום לכם חברי הפורום (דרך אגב קצת מוזר שקוראים לכם עליזים כשבתמונות שנתתם כולכם לא נראים מאושרים במיוחד..) רציתי לספר לכם משהו ולשאול את דעתכם.. מגיל צעיר אני נמשך לבני מיני אבל הסתרתי זאת, אבל אחרי שיחות מעמיקות עם אחת המדריכות בחוג שהלכתי אליו (לסבית) שהייתה דרך אגב הראשונה שסיפרתי לה החלטתי שזה מה שאני!! (מה שהתברר מאוחר יותר כטעות..)!! וסיפרתי לאימי (שהיא אחת ממהופוביות הגדולות ביותר מראשיתו של המפץ הגדול) ועד היום שהיא מדברת על עתידי היא מציגה אותו עם אישה מה שמעורר הרבה ויכוחים בזמן האחרון נפרדתי מהמדריכה והתחלתי לחשוב שאולי סיפרתי לאמי מוקדם מדי, ביינתיים הסוגייה תפסה כנפיים והתעופפה לאוזנים הכי לא רעויות.. בעיקר אחרי שאחד הערסים הגדולים ביותר שיצא לי להכיר, מצא לי בהיסטוריה של המחשב את שמו של אתר מסוים.. ואיכשהו הצלחתי לסדר זאת אך החשש נותר בליבו, כעת אני לא בטוח מה אני בכל מקרה אני נמשך לבנים אבל לא בטוח, רציתי לשאול אתכם באיזה גיל אתם סיפרתם אם בכלל (ומה הגיל שלכם כיום..) ואיך הגיבו אותם אנשים.. ובכלל מה כדאי לעשות מפה והלאה.. מחכה לתשובה, roya..

sarah

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה לך\!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

מוזר... כתבתי הודעה ולפתעה היא נעלמה מהתיבה הזאת
בכל מקרה.. אני בת 14, אותו גיל שבו התחלתי לספר כמעט לכל מי שצריך (חברים, אמא) והם קיבלו את זה מצויין (חברים) סביר (אמא) מפנים הבילבול שלך נראה לי מוכר--- אבל בסופו של דבר הכל יתבהר לך, אבל זה לא באמת משנה. ברור לך שאתה נמשך לבנים לכן--- אתה לא סטרייט
אני שזה המידע שתצטרך להתסתפק בו לעת עתה ו...
תנסה לא לתת לזה להדאיג אותך יותר מדיי- זה מלחיץ ולא יותר
אם יש לך חבר מאוד טוב שאתה סומך לספר לו על זה-כדאי לך מאוד, זה יעזור.
נ.ב.- התמונות שלנו לא ´עליזות´? במקרה שלי התמונות שלי דיי קודרות-- באותו שנה לא הייתי בן אדם מאושר במיוחד, בימים אלה התמונות שלי חושפות יותר שיניים כך ש...אממ... מה בעצם הנקודה שלי?
האאא, אני ´עליזה´ דיי. באעבה, שרה

תמיכה כאן

כל עוד אתה לא מרגיש צורך לשתף, אל תספר לחברים. אני סיפרתי לחברים הטובים שלי רק הגעתי למסקנה סופית שאני הומו, בגיל 18.5. זה כמובן משתנה מגיל לגיל... בן כמה אתה? תיכנס ללינקים... ואתה גם מוזמן לפנות אלי באייסיקיו 24398334

praetor

New member
אוקיי -

טוב, ככה - אני כיום בן 19 וקצת סיפרתי לחברים שלי לראשונה בגיל 16 (נדמה לי... אני כבר לא זוכר). שני הראשונים להם סיפרתי הגיבו בצורה ממש חיובית. שניים אחרים היו קצת... קצת הסתייגו מזה, אבל אחרי קצת זמן, שהם הבינו שכלום לא השתנה בי, אז הכל היה בסדר. לפני לא הרבה זמן סיפרתי להורים, אבל הם כבר ניחשו ממילא, אז לא שינה כלום (הכל היה בסדר). קיצר - לי היו רק חוויות חיוביות... מה לעשות עכשיו? להירגע, כנראה עוד יקח לך קצת זמן להבין את עצמך באמת. אם יש לך איזה חבר טוב שאתה יכול לסמוך עליו, אז זה יעזור לדבר איתו על זה (אבל רק אם אתה ממש סומך עליו). זהו בערך... צריך בעיקר זמן...

למעלה