דרושה: תשובה בהתראה קצרה.

Bordeaux Tale

New member
דרושה: תשובה בהתראה קצרה.

מישהו פה יודע איפה זה השור 3? ("השור 3 ממוקם במעבר בין שני בניינים ברחוב קיבוץ גלויות" - זה לקוח מהפרסומת ואין לי שום מושג איך אמורים להבין משפט כזה. באמת נחמד שצמצמנו את האפשרויות.)

Bordeaux Tale

New member
*טיפ טיפה* איחרת את המועד.

זה היה אתמול. (בגלל זה ה'דרושה תשובה בהתראה קצרה והכל'). אין דבר. בסוף הסתבר שזה 'משה מאור (שור)'. למה לקרוא לשני רחובות בעיר אחת באותו השם?

Mark Rolling

New member
והרחוב הזה גם לא מופיע במפות.. וכן,

ראיתי עכשיו בעכבר שזה היה אתמול. זה נמצא ממש קרוב לבייתי, ו"רחוב" זה שם גדול מדי, "סמטה" זה מתאים יותר. אבל אתמול גם הייתה הופעה של שרה, והיה מדהייים!!!

moe7

New member
לא הפסדתם הרבה,

הסאונד ב'שור 3' מתאים להקרנת סרטים, אבל הוא לא מחזיק הופעות.

ניימן3

New member
הסאונד לא משהו, אבל החלל מגניב

והאווירה אחלה - ומבחינתי זה די מחפה. חוץ מזה, מחירי האלכוהול שערורייתיים בכמה שהם נמוכים.

ניימן3

New member
היו אמורות להופיע שש להקות

בסוף הופיעו חמש - כי המשטרה סגרה לפני סיום הערב. הספקתי לשמוע את לבנון ואת המונוטוניקס. האחרונים לפחות קנו את ליבי לעד בהופעה מדהימה (עם דגש על כך שההופעה, לווא דווקא המוזיקה, הייתה מדהימה). יא-ואר-אדי כמה אנרגיות יש לסולן שלהם. משהו מדהים.

moe7

New member
הלכתי מתישהו כשההרכב השני

עוד הרעיש. התבאסתי להפסיד את הסיבה היחידה בגללה הגעתי מלכתחילה, הרכב חדש ומסתורי עם שם ברוטלי ומטופש ("דוקרי החזירים?!"), אז הם בכלל לא עלו?

moe7

New member
משטרה ארורה.

החוק לא היה בכלל בצד המארגנים?

ניימן3

New member
ואללה, לא יודע :]

אבל בכלליות - גם אם המקום רשום בצורה חוקית, זה עדיין לא אומר שמותר לו לפעול בלילה - או לחרוג מכמות דציבלים מסויימת וכו' וכו'. ספציפית במקרה הזה, בגלל שהמועדון כל-כך מבודד ולא קשור לכלום - אז קשה לי להאמין שמישהו התלונן שהווליום מפריע לו. יותר סביר להניח שזה היה בגלל חוסר אישור לפעול בשעות הקטנות של הלילה. (כמובן שאלו ספקולציות בלבד. כמו שאמרתי בכותרת: אין לי באמת מושג)

last caress

New member
לבנון זה הסלאדג' דרון האלה?

אם כן, אהבתי מה ששמעתי..יודע מתי יש להם עוד הופעה?

למעלה