דרושה תשובה

SuperPuper

New member
דרושה תשובה

נכון אני בן אבל אני נכנס לפורום הזה (ולא אני לא הומו) אז רציתי לשאול אם מישהו יודע על אתר של עיצוב שיער לבנים עם תמונות וכאלה ובעיקר תסרוקות כאלה של סטייליסטים וכדומה תודה

plomphy

New member
אוקיי- דבר ראשון

מה הקשר להומו? 1. לא כל מי שמטפח את עצמו וחשוב לו איך שהוא נראה הוא הומו. 2. אתה אומר את זה כאילו זה דבר רע- ואתה לא רוצה שחס וחלילה מחשוב שאתה הומו. 3. מצטערת- אין לי אתר...

plomphy

New member
אוקיי- דבר ראשון

מה הקשר להומו? 1. לא כל מי שמטפח את עצמו וחשוב לו איך שהוא נראה הוא הומו. 2. אתה אומר את זה כאילו זה דבר רע- ואתה לא רוצה שחס וחלילה מחשוב שאתה הומו. 3. מצטערת- אין לי אתר...

plomphy

New member
אוקיי- דבר ראשון

plomphy

New member
אוקיי- דבר ראשון

plomphy

New member
אוקיי- דבר ראשון

לדעתי

שיער ארוך, או שיער כמו החתיך מהפרסומת של דיאט קולה (שהם מסנוורים אחד את השני) הוא פשוט מ-ה-מ-ם, והתסרוקת שלו יוצאת ממש טוב! בהצלחה!!

mandy

New member
תשובה../images/Emo70.gif

האמת היא שכבר פרסמתי את התמונה הזאת בפורום הזה לפני כמה עמודים...אבל אני פשוט לא מצאתי תסרוקת יותר יפה מהתסרוקת של ניק קרטר...
אז הנה
תפתח את התמונה...

למעלה