דרושה
למסלול ליילי - רצוי

flipper

New member
דרושה ../images/Emo91.gif למסלול ליילי - רצוי

באזור ראשון והסביבה. יש הצעות?

kanshoof

New member
מצטרף לבקשה,

חוצמזה, פליפר: אם תמצא\י אפשר להצטרף ?

flipper

New member
המסלול היחיד שאני מכירה עד עכשיו

זה השביל לחוף ראשון - לא בדיוק רכיבת שטח אבל בשביל לרכב בערבים זה לא רע. יוצאים מהתחנה המרכזית החדשה במערב, דרך הפארקים בשכונות שם ובשלב מסויים מתחברים לשביל המקביל לכביש הראשי (דרך משה דיין)

מראשון דרך פלמחים לים באשדוד-מצויין

שלום הדס יש מסלול יפיפה בעיקר לליל ירח שמוביל מראשון מערב(ליד האיצטדיון)בדרך עפר לכביש פלמחים,משם על הכביש עד הכניסה לאתר ההצנחה ומשם בדרך עפר במקביל לבסיס פלמחים דרומה עד כביש יבנה שורק ובהמשך דרך עפר מקבילה לכביש המהיר (ת"א אשדוד) עד מסילת הרכבת לנמל אשדוד ומקביל אליה מערבה עד הים. איזור החולות בין יבנה לאשדוד מלא חיות בר כגון ארנבות ,איילות,נחשים ועוד. אם את מעונינת תרימי טלפון ואשמח לכוון אותך ביתר פירוט או אפיךו לשרטט לך על המפה וכמובן להצטרף לרכיבה. ירון 050-260525 להתראות

kanshoof

New member
נשמע מצויין !

כמובן שאני לא מהיוזמים... מי שמארגן רכיבה במסלול הנ"ל בבקשה להודיע לי, אני אשמח להצטרף. בעצם: כל מי שמארגן איזושהי רכיבה מוזמן להזמינני !

UDYM44

New member
השביל עובר שטח צניחה

שימו לב שלא תתאכזבו השביל המקביל לבסיס הוא שטח צבאי ההופך לסגור בימי חול

גם אם השביל סגור יש אלטרנטיבה

גם אם השביל ליד גדר פלמחים סגורה עכב הצנחות ישנה דרך מקבילה לכביש ת"א אשדוד (ממערב לה) שמגיעה עד יבנה ומשם ממשיכים עליה דרומה לאשדוד. בקיצור - מסלול מקסים וממש ממש מתאים לליל ירח מלא. אשמח להבהיר ולהרחיב בטלפון ירון 050-260525 ביי ביי

למעלה