דרושות: אנרגיות חיוביות והחזקת

ענתש

New member
דרושות: אנרגיות חיוביות והחזקת

אצבעות. אני חושבת שזה הפורום לכתוב כי הרבה מהמשתתפות ה"ישנות" של פורום הריון ולידה נמצאות פה.... למי שמכירה וזוכרת את סיפורה של תמי ס המקסימה ואת הדרך הארוכה ארוכה שהיא עברה עד הקוראסון המתוקה ששוכנת אצלה בבטן היום - תמי נמצאת בחדר לידה בתל השומר ומקבלת זירוז. יש לה אינטרנט בחדר והיא קוראת את השירשור בפורום "הריון אחרי אובדן". אז כל מי שעוקבת אחריה עוד מאז, כל מי שזוכרת אותה וגם סתם כל מי שרוצה לשלוח לה אנרגיות טובות, מחשבות חיוביות ולאחל לידה קלה ושבמהרה תזכה להחזיק בידיים את הקוראסון (לא לדאוג, כשרה לפסח
) הקטנה. הנה השירשור.

משוש30

New member
ואני חשבתי ללמוד היום...

אני ממש ממש מתרגשת. בתור מישהי שמעולם לא פגשה אותה פנים מול פנים זה די חולני אבל כמובן מחזיקה לך את כל האצבעות

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כל כך זוכרת מה זה זירוז! מליון ת'אלפים אצבעות ושייגמר בשלום!

מיהדר

New member
שולחת בהתרגשות חיבוקים ונשיקות

ואיחולים ללידה קלה ומהירה. מחכים לראות את הקוראסונית הקטנה...

h i l a l

New member
הנה גם שלי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

swann

New member
לא הספקתי להחזיק והיא כבר יונקת!

מזל טוב
<ממש לידה בשידור חי - כמה מרגש!
>

../images/Emo140.gifאיזה כיף לשמוע

לא ידעתי שהיא בהריון, הסיפור שלה רדף אחרי הרבה זמן וחתימה כמו שלה לא שוכחים... כיף לשמוע שהייתה בהריון והנה עד שהעגתי היא כבר אחרי ילדה ומניקה, אז אני מאחלת לה את כל האושר שבעולם אהבה ובריאות לה ולקטנה עושה טוב לשמוע כאלה דברים

ו שתי

New member
לא מכירה את תמי, אבל כל סיפור

של לידה אחרי תלאות מרגש ומצמרר אותי, וגם משמח. נצחון הטוב. מזל טוב לתמי על היונקת החדשה!

isidora

New member
../images/Emo124.gifוהנה הודעת העדכון המשמחת

כולי התרגשות ודמעות... מזל טוב להולדת הקוראסון

ossh3

New member
../images/Emo23.gifיהיה בסדר!!! לחשוב רק חיובי.

נשמח לקרוא כאן שהנסיכה נולדה.

למעלה