דרושות המלצות באזור נמל חיפה

דרושות המלצות באזור נמל חיפה

שלום לכולם,
מכורח הנסיבות (לימודים לתואר שני), מחפשת המלצות לשלל מקומות לאכול/טייק אוואי בשעות הצהריים בעיר התחתית בחיפה, בדגש על מרחק הליכה מקמפוס הנמל.
עדיף כמה שיותר קרוב, כי יש סה"כ 70 דקות לקנות ולאכול ולחזור לשיעור הבא :(
חשוב שיהיה vegan freindly או לפחות צמחוני...

יכול להיות כריכים טובים, סלטים, איטלקי, אסייתי, הודי...אפילו מאפים טובים יכולים לבוא טוב מדי פעם (בכל זאת יש שנתיים להעביר באזור)
בינתיים ניסינו את אוה קפה שמתחת לקמפוס, שלהרשתנו יש לו אזור זמן משלו (והוא איטי מאוד), ואת צ'יצ'ו שהיה נראה מבטיח אבל בפועל קציצות סלק היו סלט סלק חם בלחמניה והשירות היה...איך נגיד- לא שירותי בעליל :/

תודה!

catcatul

New member
המלצה

צ'אנג בה (הנמל 23) מומלצת בחום, אבל צריך להזמין מקום מראש בצהריים אם רוצים לשבת כי המקום מפוצץ בקביעות (ובצדק, העסקית שווה והאוכל מעולה - ואני צמחונית).

שני מקומות בקרבת הקמפוס שאסור לפספס

הראשון זה חומוס פאדי, הוא שוכן על רחוב הבנקים, ממש מול הקמפוס, יש לו חומוס מטריף, פיתות שהוא מכין מיוחדות במיוחד, פיתות מעולם אחר, הוא גם מכין רטבים מיוחדים ויש לו יחס לבבי ושרות מקסים,
כאמור פיתות ממחמצת שאור שהוא אישית מכין במו ידיו,
מה שמצחיק שפאדי הוא בכלל ממוצא רומני,
הוא עבד שנים בתור שף המודון אקסלוסיבי ביערות הכרמל,

אין אחד שיוצא מפאדי שאנן, הוא פחות מוכר מאריות החומוס החיפאים האחרים, אבל דווקא בגלל זה הוא להיט,
מומלץ מכל הלב.

המלצה שנייה במרחק הליכה על רחוב יפו סמוך למכללה זו פיצה לינגה,
פיצריה מיוחדת עם גרוב צעיר וסטודנטיאלי,
פטיפון מרנץ(אם אני לא טועה) ניתן לנגן תקליטים עצמאית, יש שם עמדה עם תקליטים ישנים מויניל,
הפיצה הכי טובה בחיפה ביי פאר.
בצק דק, תוספות מיוחדות ומרכיבים איכותיים,
השולחנות שם קצת צפופים כי המקום יחסית קטן,
יש שם בירה פרוני מאיטליה שנמזגת כמו בספר,

זו פיצריה שהייתי " מתחתן" איתה ללא היסוס בכלל,
עזבי חיפה,
מהפיצות שטעמתי פה זו הפיצה הכי טעימה ומיוחדת אבר,
רק מה לקחת בחן שלפעמים שמכינים לך על המקום פיצה גדולה עם תוספות שביקשת ,הכל מוכן בו במקום מא עד ת זה לעיתים לוקח מעט זמן,

אם כבר קמפוס הנמל אז אוסיף את קונדטוריה "שני":
מעבר לעוגות הבנפלאות לכשעצמן אני חולה על הקפה שהבריסטטה הערבי הותיק שלהם מכין לי,
הוא אשף של קפה ושל יחס, רק שם אני חושב אני שותה קפה עם חלב,
בדרך כלל ממעט לשים חלב בקפה , אצל שני המקום היחיד שאני לעולם לא מוותר על קפה עם חלב,

בבקר נחמד לשבת שם על הריהוט המיוחד ולנבור בעיתוני הבקר.

תודה! את פיצה לינגה כבר הספקתי להכיר...

אבל בגלל שאני מנסה להמנע כמה שיותר ממוצרי חלב אז אמעט בהגעה לשם
(למרות שהם גם התחילו להביא גלידה של בוזה אז זו עוד סיבה כן לבקר שם...)
&nbsp
וההמלצה לקפה בקונדיטוריה שני מבורכת :) ביום של 12 שעות לימוד, אז תודה!!

trilliane

Well-known member
מנהל
אם את יכולה לפנק את עצמך, "הנמל 24" מציעים ארוחות עסקיות

במחירים סבירים בהחלט (ביחס לתמורה כמובן) ולמיטב הבנתי יש להם גם מנות צמחוניות/טבעוניות שלא מופיעות בתפריט הרגיל (או שאפשר לשנות בתיאום מראש).

חיפאית88

New member
יש את ג'יוטי ההודית

בכניסה לשוק הטורקי, ובאותו הרח' קצת יותר פנימה יש את הבורקס מאיזמיר המעולה.
ברח' הנמל יש גם את את ליבירה עם אופציות צמחוניות מעטות אבל מקום כיפי, מורל טפאס בר, צ'יז בר האיטלקיה ובקרבת מקום גם את ביסטרו וניה.

pix37

New member
עוד כמה מקומות שטרם הוזכרו

מסעדת תפודים - רח' העצמאות 57 - אוכל ביתי טעים במחיר סבירים . לימים שרוצים לשבוע בלי להוציא יותר מידי.

ברח' המגינים כ 5 -7 דרות הליכה מהקמפוס יש שתי מבין החומוסיות המובילות בעיר - אבו שאקר ופרג' אשר מספקות את הארוחה הטעימה הזולה ביותר באזור - ב- 25 ש"ח מקבלים חומוס, שולבטו, מגדרה פלאפל, ושאר פינוקים.

בכיכר פריז יש קופיקס שלרוב מהווה פתרון נהדר לאוכל צמחוני/ טבעוני זול ומשביע

מעליו יש את מסעדת אבו יוסף - אחת המסעדות הותיקות בחיפה - מסעדה מזרחית עם מרק שעועית מעולה, חומוס ובכלל בישול מזרחי טעים מאוד.

תודה רבה!

אוכל ביתי זה בדיוק מה שהתחשק לנו בחמישי האחרון, ההמלצה באה בול במקום :)
&nbsp
ואנחנו תמיד שואפות לשבוע בלי להוציא יותר מדי...
אז המלצות כאלו יתקבלו בזרועות פתוחות

מוסיף את צ'אנג בה

לא ארוחה הכי זולה, אבל זה גורמה בן גורמה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
מוכרת לי מפורום מתגייסים זצ"ל?

למעלה