דרושות המלצות

newKiticat

New member
דרושות המלצות

בא לי להתחדש קצת... על איזה צבעים וחנויות הייתן ממליצות? ובכלל, מה הבעיה עם לקים בארץ חוץ מעניין המגוון?

Ultra marine

New member
הבעיה היא כמובן המגוון,

וגם שהחברות הרציניות עולות המון בהשוואה להזמנה מחו"ל... יש שרשור שאני פתחתי של הקולקציות החדשות שצריכות לצאת לסתיו 2011 את מוזמנת לראות אם יש משהו שמדבר אליך

noash5

New member
מה זה הרבה?

תפוז טיפש (או שזאת אני..) הרבה זה לא מילה! מאז שאני כאן עשיתי הזמנה של 9 לקים ואז נזכרתי בעוד אחד ועוד אחד.. ואני מכינה את ההזמנה הבאה..

iefrat

New member
תפרטי יותר בבקשה

לקים לא תוצרת הארץ? לקים נגישים בפארמים? טווח מחירים שאת מוכנה להוציא? האם מתאים לך לעשות הזמנות מהרשת?

newKiticat

New member
בהתחשב בזה

שכמעט כל החיובים שלי החודש הם סוג של איביי וחנויות רשת בריטיות/אמריקאיות, אז לא חושבת שתהיה בעיה. רק שאני לא יודעת מה מומלץ. טווח מחירים? כמה שיותר נמוך.
מן הסתם.

iefrat

New member
../images/Emo202.gifאם כך../images/Emo202.gif

קולור קלאב וצ'יינה גלייז הם היותר זולים. חרשתי בפורום ונעזרתי כמוך בגולשות - הם טובים ואפילו מאוד טובים OPI - איזו מברשת להתאהב. ZOYA ו ESSIE - יקרים יחסית לשאר. (יש גם טרנדים נוספים - אני בתחילת דרכי אז טרם התנסתי בהם: מיסה, ניקול וכו') איביי - אני ממש לא הכתובת...קראתי שהבנות פה מרוצות ומגיע די מהר בד"כ לגבי הזמנה אין לי מושג כי אף פעם לא עשיתי ברשת מחיר המשלוח לא מדויק אבל בערך: transdesign - תשעה לקים בהזמנה - כ 16 דולר משלוח 8ty8 - שישה לקים בהזמנה - כ 16 דולר המשלוח nail etc - שישה לקים בהזמנה - כנ"ל תהני מכל רגע!!!

newKiticat

New member
זה הראה לי דווקא שהמשלוח

כאילו 20 דולר... ובהתחשב בזה שכל לק זה כאילו 5 דולר ויותר- נראה לי מוזר- כי זה בטוח עובר את ה-50 דולר...

noash5

New member
אני מחכה להזמנה מ-transdesign

משלוח ל-9 לקים זה 20 דולר. המחיר של החבילה עצמה משתנה בהתאם ללקים שאת בוחרת (החל מ-3 דולר..)

Ultra marine

New member
../images/Emo45.gif

מעבר לזה, הוא לא רושם את הערך האמיתי על החבילה, כך שלא צריכה להיות בעיה עם ה 50$ חוץ מזה שמדובר על 50$ לפני משלוח, כך שיש לך קצת יותר מ 5$ ללק בכל מקרה.

Ultra marine

New member
ברור שזה שווה!

עד שטרנסדיז'יין לא העלו את המחירים של OPI ו- אסי כמעט אף אחד לא העזה לפזול לחברות אחרות (נייל אי.טי.סי. ו88) בדיוק בגלל שהיה הכי משתלם דרכם.

למעלה