דרושות תרומות

עץ ועצה

New member
דרושות תרומות../images/Emo95.gif

של משחקים לפעוטות (גילאי 0-3) למרכז למשפחה חד הורית לצורך הפעלה של תוכנית למשפחות חד הוריות. עד אתמול בניתי על תקציב שהיה לי והכל התנפץ לו... התוכנית אמורה להתחיל בדצמבר ועד אז אני חייבת להיות מאובזרת. קושי נוסף- אין מקום איחסון. אלו צריכים להיות דברים שנכנסים במדף בארון. חשבתי על שמיכות רצפה עם משחקים, אוניברסיטות מתקפלות וכו'. כל דבר מתאים יתקבל בברכה. תודה מראש

tamidb

New member
שלום לך

בנוסף לתרומות שאני מקווה שתקבלי למטרה חשובה זו. אני אשמח לקשר אותך אם תרצי לגננת נחמדה עם המון רעיונות יצירתיים ליצירת משחקים מחומרים זמינים. למשל ראיתי שהיא אספה בקבוקי מים קטנים ויצרה רעשנים שונים על-ידי הכנסת דברים שונים לתוך הבקבוק: (כמובן יש לסגור היטב). גם שמיכות פעילות ניתן ליצור על-ידי תפירה של צעצועים שונים(שקל להשיג) לשמיכות רגילות. נראה לי שיש לענין ערך מוסף שאמהות תלמדנה שניתן גם ליצור גירויים בעלויות נמוכות אם מדובר בשכבות חלשות כלכלית. בהצלחה

אני יוצרת לבני משחקים גם בעצמי :

1. עם קוביית קלקר מלבנית + 4 גלילי קרטון של נייר טואלט אני יוצרת מכונית ועל כל קוביית קלקר צבעתי בצבעי גואש נושא אחר : פירות, ירקות, פרחים, גרמי שמים ( כוכבים, ירח, עננים, שמש, קשת וכו' ). 2. לבקבוק ליטר וחצי הכנסתי גולות, סגרתי היטב ובני אהב את זה יותר מכל צעצוע אחר כשהיה תינוק. 3. לקחתי בתוכנת Powerpoint ממאגר התמונות, המון תמונות. לקחתי גליון נייר לרוחב ושתלתי תמונות בנושאים שונים בכל גליון בנושא אחר וכך שיש 4 תמונות לאורך על 5 תמונות ברוחב וכך יש 20 תמונות בכל גליון. הדפסתי מכל גליון 3 עותקים. מזה עשיתי משחק לוטו + משחק זיכרון כאשר גזרתי כל תמונה ותמונה והדבקתי על משהו קשיח. זה מאד מרחיב אופקים מעבר ליצירתיות והפאן.

עץ ועצה

New member
וואוו !

רעיון מעולה. אמנם מצבן הכלכלי של חלקן לא בהכרח רע, אבל זה יכול להיות נחמד לכל אחת לדעתי, או שנכין איתן דברים שישמשו אותנו לתינוקיה. הלהבת אותי עכשיו-אפשר לבקש את עזרתך להגיע אליה?

ניגונים

New member
יש אצלי

כדור קפיץ קפוץ , כזה שיושבים וקופצים עליו וגם כמה דובונים מתאים ?

עץ ועצה

New member
אויש...

עמוס אצלי לעייפה בימים האחרונים ואני לא מספיקה להיכנס לכאן, אז פיספסתי... אבל תודה בכל מקרה

ניגונים

New member
מצטער,

הייתי חייב לרוקן קצת את הרכב, וגם לא הייתי בטוח שיתאים לך כי כתבת שזה צריך להיכנס במדף.

למעלה