דרושים אמנים לחידוש 'רק אני והגלשן

goleshp

New member
דרושים אמנים לחידוש 'רק אני והגלשן

'רק אני והגלשן שלי' 'המטה למען בת גלים' פועל לשימור חוף בת גלים מפני סכנת הכחדה ובניית נדל"ן. חוף זה מפורסם מאוד באיכותו לציבור גולשי הגלים, רוח ועפיפון. מידע באתרנו: www.batgalim.org.il להגברת המודעות אנו מעונינים לחדש את השיר 'רק אני והגלשן שלי' ברדיו. דני סנדרסון מסכים לכך עקרונית אבל אנחנו חייבים למצוא אמן מוכר שיבצע. מישהו פה יכול לעזור? מכיר אמנים? לאומן שמסכים מובטחת חשיפת השיר בתוכנית 'יומן' ערוץ 1 יום שישי בערב. (באחד השבועות הקרובים) משינה? אתניקס ? ......זמרים אחרים? אלו המילים החדשות: גלשן דני סנדרסון יום בהיר של שמש אין שום עננים אני וכל החברה לבת גלים נוסעים, עזבנו את המשרד כיבינו המחשב וכבר על המפרש רוח עז נושב שנים אנחנו כאן גולשים רוכבים על הגלים, כאן בים אני ואת באים מדן ומאילת ומראש כרמל עד בת גלים זה רק אני והגלשן שלי. מחכים במים שיבוא הגל ואז נותנים קפיצה וממריאים אל על. אבל עכשיו באופק יש עננים כבדים. והם אינם של גשם אלא של קבלנים. שנים אנחנו כאן גולשים רוכבים על הגלים, ועכשיו יבוא מנוף להרוס כאן את הנוף מראש כרמל עד בת גלים - תוכלו לראות בטון ואבנים. כרישי נדל"ן הקשיבו- הים שייך לעם. ומבחינתנו – הוא אהבת עולם. תנו לחוף לנשום מבין ציפורניכם וראו איזה חיוך על פניו של ילדכם שנים אנחנו כאן גולשים רוכבים על הגלים, כאן בים אני ואת מדימונה ומצפת ומראש כרמל עד בת גלים תמיד נראה מרבד של גלשנים.

שבוע טוב לכולם...../images/Emo9.gif

שלום חזרתי אני שומרת שבת, אז אני לא יכולה להכנס בשבת למחשב... אז ככה דבר ראשון ראיתי את ההודעה שרשמתה ויש לי כמה דברים לומר. אתה רוצה לחדש יצירה, ואתה רוצה להגביר את רמת המודעות. 1 למה לחדש יצתירה ,תן ליצירה להיות איך שהיא נועדה להיות אני חושבת שאם אתה רוצה להעביר מסר עשה זאת ביצירה חדשה היצירה הזו כבר קיבלה את האופי שלה היצירה החדשה תכיל את הידע וההבנה שרכשתה ועוד משהו היצירה חדשה תכיל את המודעות שלך ותעביר את המסר שלה בצורה הרבה יותר מיוחדת לא חושב ככה
לגבי רמת המודעות:אתה לא יכול להגביר את רמת המודעות של הסביבה אתה יכול לגביר את רמת המודעות שלך ובזה הגברת את רמת המודעות של הסביבה. תבין אתה משדר ויש קולט ברגע שבאמת הבהנתה והגברתה אז עשיתה את שלך. "יצירה חדשה"
"יצירה שקיבלה אופי משלה"
טוב את שלי אמרתי בנוגע ליצירות . נותר לומר לך קובי אוז איש יקר שיהיה לך: את היום הולדת הכי יפה בעולם. שכול משאלות ליבכה יתגשמו שכול מה שעמקי נשמתכה מבקשת אמן ותקבל שתזכה לכול הטוב שעדין קיים בעולם לחיים מלאים בכול טוב וכול מה שאני מאחלת לעצמי ככה אני מאחלת לכה (באמת מכול הלב למרות שאנו לא מכירים
) ועוד מזל טוב לחתונה שתערך בקרוב אמן וזו האישה תיגרום לך את כל האושר בעולם אמן אמן אמן
ואל תיהיה אמן מיוסר למרות שכול מה שעברתה בחיים זה לטובתכה אם לא הייתה עובר את כל מה שעברתה צר לי לבשר לך לא הייתה מי שאתה (מקווה שחיזקתי) טוב שבוע טוב שבוע של אהבה הצלחה ואושר אמיתי מבפנים אוהבת את הפורום הזה פורוםםםם קובי אוז שולט

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

היי חזרתי...../images/Emo8.gif

בוא ננסה ביחד ליצור איזה משהו אם תרצה פשוט שוט.
ואם לא הבין אותך
חחח (כייף עם כל הסמיילים האלה לא?) כול אחד אומר משפט או כמה שבא לו (אבל בלי להגזים אה...חחח) וניראה לאיפה זה יגיע נשמע מענין לא אבל יש בעייה אחת לא כל היום אני ליד המחשב, אז אם תראה שאני לא מגיבה רוב הסיכויים שאני עסוקה (רוצה שאני אספר לך במה אני עסוקה רוב היום סתםם סתםם) לא מצחיק אהה חחחח חח טוב שיהיה לבנתיים את הערב או הלילה הכי יפים בעולם אוהבת את כולכם אוריה

למעלה