דרושים אנשים שיש להם פסוריאזיס למחקר פרטי

ranny75

New member
דרושים אנשים שיש להם פסוריאזיס למחקר פרטי

דרושים אנשים שיש להם פסוריאזיס ו/או סבוריאה ו/או קשקשים שמסכימים להשתתף במחקר מקדים של השפעת מתקן שמשפיע אנרגטית על המים במקלחת. המתקן פשוט, אינו מוסיף שום דבר פיזי למים, הרכבה פשוטה. כל שמתבקש מהמעוניינים להתנסות זה דווח שבועי ונכונות להעיד בעתיד. מי שמעוניין נא לפנות ל- [email protected] או לשלוח מסר

lark1

New member
מה זה חברת בת של פרויקט המדבקה של אריק קליין?

ranny75

New member
אם יש לכם שאלות בנוגע להודעה - תשאלו

ההודעה היא מטעם חברה שאני עובדת בה, ואשמח לדעת למה לא מגיבים עליה... אם יש תהיות, שאלות או הסתייגויות - שתפו אותי!

zepelin

New member
אתחיל בשאלה, האם אני בעינייך שפן ארנב או

עכבר מעבדה ? אמשיך בתהייה, מה עושה בפורום תמיכה מודעה של חברה בה את עובדת. ואני מניח שמדובר במטרה מסחרית האסורה על פי כללי הפורום. אסיים בהסתיגות, ניצול של חולים למטרות מחקר, לא מקובל עלי. שנה טובה לך.

ranny75

New member
שנה טובה גם לך ותשובה

אתחיל בשנה טובה, כי אכן השנה החדשה מתקרבת ואני באמת מאחלת לכל באי הפורום שנה טובה ומוצלחת. לגבי התשובה, לא, אני לא חושבת שאתה עכבר, שפן או שאר חיות המעבדה. והכוונה של המודעה היא לבדוק האם מוצר שיש לנו, שאכן אנחנו נשווק אותו מסחרית, מתאים גם להיות מוצר שעוזר ומקל על מחלות ונגעי עור שונים, ולכן שמתי כאן את המודעה. באם אני עוברת על כללי הפורום, אני מתנצלת ואקפיד על כך יותר בעתיד. ואני גם מוכנה שימחקו את ההודעה (אני לא יודעת האם אני יכולה לעשות זאת בעצמי). ואני גם מסכימה שניסוח המודעה אינו מוצלח במיוחד. אין לנו שום כוונה "למצל" חולים, אלא לעזור להם ובכלל לאנשים. האם מודעה בניסוח אחר, כמו כאן: דרושים אנשים שמעוניינים להשתתף במחקר לבדיקת יעילות מתקן שהשדה האנרגטי שלו משפיע על מי המקלחת לטובת הקלה בסימפטומים של פסוריאזיס ו/או סבוריאה ו/או קשקשים – ללא תמורה כספית. המתקן פשוט, אינו מוסיף שום דבר פיזי למים, הרכבה פשוטה. לפרטים בדבר השתתפות במחקר - [email protected] מסבירה יותר טוב? או שגם מודעה כזו נחשבת אסורה לפי הכללים? אנחנו לא חברת מחקרים, והמחקר שלנו לא מיועד להתפרסם כמחקר רפואי או משהו דומה. זה מחקר ראשוני קטן עבורנו, לדעת האם בכלל המוצר שלנו עושה את מה שנראה לנו שהוא עושה. מנסיון שלי בשימו שבמוצר, ללא קשר למחלות עור, אני רואה השפעה. אם הוא ייקל על הסימפטומים - זה דבר רע?

ranny75

New member
אין לנו עדיין אתר למוצר

המוצר עדיין לא בשלבים להפצה או מכירה, אנחנו בודקים אותו באם רוצים פרטים, אפשר לרשום כאן או לשלוח לי מייל או לחברה. המייל שלי בחברה הוא: [email protected] על איזה קישור לחצת?

ranny75

New member
תשובה לשאלה, ניתנה מצפריר שפרון שיצר את המתקן

השפעה אנרגטית על מים היא תהליך שבו המים משנים את התנהגותם עקב היחשפות לתדרים מסויימים אשר תהודתם היא העיקר. מדובר בתדרים כל כך נמוכים שלא ניתן עדיין למדוד אותם אלא רק את השפעתם. כך, מתקני אקווהניטי קיבלו אישור מעבדתי על שינוי ממשי במים בעקבות השראה אנגטית על המים העוברים דרכם, למרות שאת ההאנרגיה המשפיעה עדיין לא ניתן למדוד. במילים אחרות, השראה מגנטית על חלק ניכר מהמתכות תהיה דומה להשראה אנרגטית, בהבדל אחד, את השדה המגנטי ניתן למדוד, כאשר את השראת השדה האנרגטי עליו מדובר אפשר לזהות רק בעקבות השפעתו. מקווה שזה עונה על השאלה, באם לא, אפשר לפנות לצפריר במייל: [email protected]

השראה מגנטית

האם מתקן אלקטרומגנטי ששולח אותות למיים חייב להיות מחובר לרשת החשמל? אחרת איך הוא עושה את זה? ומה זה השראה אנרגטית? אני מכיר השראה אלקטרומגנטית ואם את טוענת שמפעילים על המים שדה מגנטי משתנה אז אמור להיווצר מתח חשמלי במיים? האם זה לא מסוכן?

ranny75

New member
זה לא מתקל אלקטרומגנטי

מדובר במתקן פשוט מאוד, שאינו מחובר לרשת החשמל או למגנט או גל דבר אחר. ההשראה האנרגטית היא מאוד עדינה, ועל כן אי אפשר למדוד אותה במכשירים הידועים לנו היום. אין כאן קרינה השונה מכל קרינה טבעית ולא מסוכנת הנמצאת בכל הדברים. ההשראה האנרגתית היא רציפה, כי אין מנגנון הפעלה. לפרטים מדוייקים יותר, באמת שיש לפנות למי שמכין ומייצר את המתקנים, צפריר שפרון (הוא גם מי שמבחינתי המציא את המתקן): [email protected]

נשמע כמו עבודה בעיניים

מאיפה באה האנרגיה? "אי אפשר למדוד במכשירים הידועים לנו היום", נו באמת?!

ranny75

New member
ארגיה יש בכל דבר

אבל להסבר יותר מדויק ומעמיק, אני באמת מציעה לך לכתוב לצפריר. לי אין את המידע להסביר זאת.

ומה זה "היחשפות לתדרים"

תדר זה רק מספר המחזורים ביחידת זמן. לקרינת גלי רדיו יש תדר מסוים למשל . לאיזה קרינה אתם חושפים את המיים?

צפוני

New member
נו באמת....

"משפיע אנרגטית על המים" ...... תביני שלחולי פסוריאזיס אין אנרגיות לגיבובי השטויות שלך. את כותבת יפה ובנימוס אך לצערי אין לך מוצר, נקודה!

ranny75

New member
ואם יש מוצר, מה אתה מפסיד מלנסות?

צפוני, אני יכולה להבין את הסקפטיות שלך. כם אני בהתחלה לא האמנתי. המוצר שלנו נבנה מתוך שכלול ועיבוד של מוצר אחר שלנו, שאותו אנחנו מקווים להפיץ בקרוב, שמיועד לאנשים ללא מחלות עור. קיבלתי אותו לניסיון, מתוך בטחון שאני אומרת שאלי הוא לא השפיע, אך להפתעתי - כבר מהמקלחת הראשונה חשתי בהבדל. שתבין, המוצר הרגיל שלנו, משפיע על השיער והעור, אך את ההשפעה הממשית מרגיש מי שיש לו שיער, ורגיל להשתמו בהרבה תכשירים עבורו. לי יש שיער נוראי. אני חייבת טונות מרכך וגם אח"כ קרם לחות על מנת שאני לא ארגיש כמו מישהי שהתחשמלה והשיער שלה עומד. מאז שיש לי את המתקן, גם לאחר חפיפה עם שמפו שמיבש את השיער, אני לא משתמשת בשום תוספת, והשיער שלי יותר נעים ממה שהוא היה עם מרכך וקרם. כרגע, את המתקן שמיועד לאנשים עם פסוריאזיס, אנחנו שיחללנו אותו ואנחנו רוצים לבדוק כמה באמת הוא עוזר עם המחלה. כל מי שרוצה לעזור לנו לבדוק זאת, מקבל את המכשיר ללא תמורה. אז אם זה לא עולה לך כסף, ויש סיכוי הקלוש ביותר שזה יעזור, למה לא לנסות?

צפוני

New member
תשמעי

קבלת לנסיון מכשיר שממגנט את המים והוא עזר לך לקבל שיער חלק יותר וחוסך לך קרם לחות ומרכך שיער. יופי טופי ! מכאן ועד נסיון להשתמש בו להקלת פסוריאזיס המרחק גדול מאוד. על סמך מה אתם חושבים שהוא עשוי להועיל? מה הרקע המדעי? צצים פה חדשות לבקרים רעיונות להקלה בספחת מחלב נאקות ועד מזון מלכות דרך שתן של בתולות, אז נראה לך שנשוש לנסות כל רעיון? ולשאלתך מה אני מפסיד בלנסות, אז תשובתי: זמן, התעסקות בשטויות, לא שאני מתנזר משטויות, אבל כאן זה סתם קשקוש חסר תועלת! שנה טובה, וחפיפה קלה עם המים המגנטים שלך...

ranny75

New member
כל אחד ודעתו, ואני מכבדת זו

והמוצר שאנחנו נותנים לנסות לגבי הפסוריאזיס הוא אחר, שהותאם במיוחד. ולגבי הזמן... כיוון שה"זמן" שתבזבז הוא בלהתקלח, שאני מניחה שאתה בכל מקרה עושה... ורק תיקון, אין כאן שום מגנוט של המים. זו השראה אנרגטית ולא מגנטים. שנה טובה, ותהנה ממה שאתה בוחר לעשות כ"בזבוז זמן" כמו שאמרת...

למעלה