דרושים אנשי צוות לאתר בנושא מיתולוגיה!

Kelesis

New member
דרושים אנשי צוות לאתר בנושא מיתולוגיה!

שלום לכולם, לאתר www.mythology.co.il דרושים אנשי צוות. האתר עוסק במיתולוגיה, פילוסופיה, תרבויות והיסטוריה. הדרישות העיקריות הן רמת כתיבה גבוהה בעברית, ללא שגיאות כתיב או שגיאות תחביר, וכמובן ידע בנושאי האתר. העבודה היא תמורת תשלום. מי שמעוניין - בבקשה לפנות במסרים. בתודה מראש, עידו.

0Pandemonium0

New member
אני כותב באתר, שהוא כרגע די קטן.

כדי להגדיל אותו, אנחנו צריכים עוד אנשי צוות. ישנם אנשים מוכשרים רבים בפורום הזה, ואשמח אם הם יצטרפו ויעזרו לנו. כאמור, העבודה בתשלום.

0Pandemonium0

New member
אני מעדיף שלא לדון בזה כאן. שלח מייל או מסר

לקלסיס אם אתה מעוניין.

Y. Welis

New member
אבל פחות יפה מאתר הפורום

הדבר היפה שם באמת הוא שם הדומיין, אבל העיצוב לא שינה דבר מבסיס ה-PHP, וחבל כי המבנה ה'חדשותי' הזה לא מתאים לאתר תוכן מבוסס מאמרים.

0Pandemonium0

New member
על זה אני אמנם לא אחראי, אבל אני בטוח שאם

תדבר עם קלסיס, ואם יש לך את היכולת לשנות את העיצוב, תוכל לשנות אותו.

Y. Welis

New member
למה אגב שלא לאחד בין השניים?

אם אותם האנשים כותבים גם כאן וגם שם? נראה לי שאתר שמעוצב כמו אתר הקהילה, בדומיין www.mythology.co.il, עם כל החומרים ששם וכאן, יהיה שילוב מנצח. מכל מקום העיצוב *חייב* להיות מושקע יותר, והדגש צריך להיות על מאמרים וקטגוריות.

MetalSinagouge

New member
אפשר להוסיף כמה תמונות כמובן וכאלה...

אני חושב שלאתרים כאלה באופן כללי יש תחרות קשה עם ויקיפדיה. יגידו מה שיגידו אנשי אקדמיה, ויקיפדיה היא מהירה וגם אם היא לא מדוייקת- היא מקשרת למקורות. אני חושב שצריך להקים אתר ענק שיחבר בין תכנים כמו שהוזכרו, משהו כמו e-mago אבל בנימה פחות "מתרחבת" ז"א התמקדות בפילו', פסיכו', מיתו', היסטו' וכו'. כזה שיהווה תחרות לאתר ההוא על מיתולוגיה (זה שבאנגלית) וגם על ויקי.

Y. Welis

New member
גם זה, וגם עם פירוט מלא יותר של העלילות

כמו שהובאו בדפי הפורום בכמה הודעות (של סקיפי בעיקר), שלא ניתן למצוא ב'ויקי'. אבל המבנה צריך להיות מונחה-מאמרים יותר, והעיצוב חייב להתמתן.

Ferma

New member
../images/Emo45.gif

יש מאמרים טובים באימאגו, לעיתים. בד"כ הם מקוריים, כשלא הם תרגום או הדפסה מחדש, ברשות המחברים כמובן. אתר שהוא איחוד כפי שהציע יובל, וברמה והתוכן של e-mago נראה לי פיתוי שאיש לא יהיה מסוגל לעמוד בפניו.

Y. Welis

New member
אגב בקשר למאמר על טריסטן ואיזולט

שהתחלתי - הערך בויקיפדיה מעורבב להפליא (הסיפור מובא לפני הרקע שלו), והמקורות ברשת מצומצמים מאוד (אם כי חלק מהטקסטים המקוריים קיימים). ביקור בספריה יהיה הכרחי להשלים את התמונה. אבל כשהוא יהיה מוכן, אני חושב שנוכל להתגאות במאמר המקיף ביותר בנושא ברשת...

Ferma

New member
../images/Emo13.gifgrin

אתה צנוע, "נוכל להתגאות"... אם אתה צריך עזרה כלשהי, אל תהסס לכתוב - אני אולי לא מומחה גדול בנושא, אבל אשמח ללמוד ולחקור קצת בזמני הפנוי
מחכה בסבלנות ובכליון עיניים (כן, אוקסימורון
)

Y. Welis

New member
כתבתי את זה לאור המצב הקיים ברשת

אפילו סקירה שטחית של אחד מספרי המבוא בתחום, כמו למשל 'The Tristan legend: a study in sources' מאת Sigmund Eisner, תניב יותר מידע מאשר יש בהם (וזה ספר שסקרתי לעומק לפני עשור בערך).

Kelesis

New member
תגובות

לגבי העיצוב והמבנה, אני מסכים שיש מקום לשיפור, ואני פתוח להצעות בנושא. הבעיה היחידה היא שאני, באופן אישי, עסוק ועמוס, וקצת קשה לי לפנות את הזמן להתעסק עם זה. לגבי התחרות עם ויקיפדיה, אכן לא קל להתחרות באתר גדול, אבל אני מאמין שבנושאים של האתר, אפשר לרדת יותר לעומק, להיות יותר מדוייקים ובאופן כללי להציע דברים שויקיפדיה לא מציעים. מעבר לבעיה של חוסר הזמן שלי, קיים גם העניין שמצד אחד אני מממן את האתר מכיסי הפרטי, ומצד שני לא גובה כסף על השימוש בתוכן (מה, שבין היתר, מונע ממני להשקיע באתר יותר זמן ויותר כסף). לגבי e-mago, אני לא מכיר את האתר. אשמח לקבל קישור כדי לראות על מה מדובר. אני מתנצל את התשובה המתומצתת, אני פשוט חייב לזוז ללימודים. אני אכנס שוב בערב לעדכונים.

love lev

New member
מעוניינת

אם זה עדיין אקטואלי אשמח אם תיצור קשר במסר. דקלה

למעלה