דרושים בדחיפות כותבי בלוגים מענינים

kesemm

New member
דרושים בדחיפות כותבי בלוגים מענינים

שלום, לצורך כתבה עיתונאית, דרושים בדחיפות כותבי בלוגים מעניינים. אשמח לראיין בנוסף את מנהלת הפורום בנושא. נא שלחו אלי פרטים למייל האישי ונמשיך משם. [email protected] תודה ונשתמע, אור.

TaPanta

New member
זרוק איזה עצם

מה דעתך לתתת קצת יותר פרטים? על מה מדובר למשל?

kesemm

New member
כתבה

ראשית, "זרקי איזו עצם" - מה לעשות, אני בחורה... כל מקרה, צדובר בכתבה עיתונאית שמפאת הסודיות לא אוכל להרחיב על העיתון. מדובר במשהו שכולכם מכירים ולטובה. הכתבה תעסוק - אם תסייעו לי, בכותבי בלוגים בעלי סיםור אישי מעניין ובלוג עוד יותר מעניין. לא מדובר בקטעים סוטים כי אותי ואת צוות העריכה שלי זה לא ממדש מעניין. מה שחשוב לי עוד זה מעונו של כותב הבלוג - כלומר חברה בכל הגילאים מאזור השרון וצפונה עוד זכרון יעקוב. מקווה שהעצם הספיקה. יאללה - לעבודה. אור.

kesemm

New member
כתבה

ראשית, "זרקי איזו עצם" - מה לעשות, אני בחורה... כל מקרה, צדובר בכתבה עיתונאית שמפאת הסודיות לא אוכל להרחיב על העיתון. מדובר במשהו שכולכם מכירים ולטובה. הכתבה תעסוק - אם תסייעו לי, בכותבי בלוגים בעלי סיםור אישי מעניין ובלוג עוד יותר מעניין. לא מדובר בקטעים סוטים כי אותי ואת צוות העריכה שלי זה לא ממדש מעניין. מה שחשוב לי עוד זה מעונו של כותב הבלוג - כלומר חברה בכל הגילאים מאזור השרון וצפונה עוד זכרון יעקוב. מקווה שהעצם הספיקה. יאללה - לעבודה. אור.

hilahamotek

New member
חייב חייב לבדוק את הבלוג של נגה!!

אני כבר התמכרתי, בקרוב אצלך. בלוג הורס. הדבר הכי מצחיק שקרה לי השנה.

למעלה