דרושים בנים בגילאי 15-20 להרשמה ל GAY SCHOOL

RENTBOY 20

New member
דרושים בנים בגילאי 15-20 להרשמה ל GAY SCHOOL

דרושים מועמדים לקבוצת gay school ישראל (ביה"ס לסקס הומואי) : דרישות המקסימום : -היגיינה אישית ברמה גבוהה . -ללא מחלות מין (כולל הרפס) , -מגורים אזור נהריה והסביבה . -ללא עבר פלילי . -ללא ניסיון קודם . "הלימודים" מתקיימים ב - 2 מסלולים עיקריים ואלו הם : מסלול ארוך - 14 מפגשים . מסלול קצר - 7 מפגשים . להלן מסלולי לימודי סקס גאה : המסלולים ניתנים להפרדה לפי בחירה : מסלול אוראלי + אנאלי מסלול FISTING + RIMMING . על מנת שתוכל להצטרף יש לבצע את הדברים הבאים : 1.שלח/ו 2 תמונות עירום שלכם קידמי/אחורי ו/או תנוחות לכתובת האימייל שכתובתה : [email protected] 2.שלח/ו פרטיים אישיים כמו : שם פרטי , עיר מגורים , טלפון / פלאפון , אימייל , גיל , מסלול נבחר , ועוד פרטים שאתה חושב שכדאי לנו לדעת עלייך . 3.ניתן לשלוח סרטון וידאו קצר שבו אתם מבצעים פעולה מינית כל שהיא לדוגמא : סטרפטיז , אוננות וכדומה 4.ההשתתפות ללא תשלום למועמדים מתחת לגיל 20 , למועמדים מעל גיל 20 יתכן תשלום חד פעמי של *70* ש"ח ניתנת הנחה במקרים נדירים ובמידת הצורך .*70* סכום זה אינו קבוע יתכנו שינויים במחיר לרבות הוזלה משמעותית . עם השתתפותך כמועמד הנך מסכים לתנאים הבאים : א . אני מסכים לבצע פעילויות מיניות כאלה ואחרות באם נלמד כזאת . ב . אני מאשר בזאת כי אין לי בעיות רפואיות כאלה או אחרות לרבות איידס ו/או מחלות מין אחרות . ג . אני מאשר כי אני לי רישום פלילי כל שהוא . ד . כל התנאים קבועים עד לסיום הקורס . פרטים נוספים על תוכנית הלימוד : במסגרת הקורס נלמד איך מבצעים rimming ו/או fisting ו/או נלמד שיטות למין אוראלי ואנאלי , במסגרת הלימודים קיימת למידה מעשית לכן עםישנה בעיה עם פעילות כול שהיא יש לפנות לרכז (מנהל הקורס) , על מנת להשתתף בפעילות אנו ממליצים לכל תלמיד להביא עימו עד 2 קונדומים לשיעור (משיעור שני ומעלה) , ההשתתפות אסורה ללא קונדום . פרטים נוספים ישלחו דרך תיבת האימייל של המועמד ו/ או טלפונית . השיעורים הינם פרטיים ודיסקרטיים . תודה מראש , SHIMI 1987 מנהל ומדריך GAY SCHOOL אימייל לתגובות והצעות : [email protected]

אשכרה../images/Emo6.gif

כל פעם אני אומר זו הודעה הכי הזויה ואחרי זה מגלה,שיש עוד יותר הזויות מהקודמות

למעלה