דרושים דיקלומים

שינו

New member
דרושים דיקלומים

הבן שלי נורא אוהב דיקלומים ואני מכירה ממש ממש מעטים (כלכך מעטים שלא נעים להגיד) הצעות (כולל המילים בבקשה) יתקבלו בשימחה. הכוונה לדיקלומים כגון: בלון כחול בלון גדול רצה להיות הכי גדול.... (להמשיך?)

קשור גם לשירי ערש ../images/Emo1.gif

תומר אוהב את : "לילה טוב ,לילה טוב גם לפיל וגם לדוב לבובה ,לשפן ולתומר הקטן" אם זו בת אפשר להחליף את הסדר של הבובה והשפן והחרוז מסתדר. דיקלמו את זה לי כשהייתי קטנה ועכשיו העברתי לתומר בירושה

יש לי כמה ואני משלבת ידיים...

לי גמד קטן נחמד מסתתר בכף היד בואו נקרא לו שיצא גמד גמד צא צא צא הנה הנה הוא יוצא ועוד אחד: לי חבר יקר וטוב משחקים אנו לרוב אם אני עצוב כועס אז אותי הוא מפייס ועוד אחד: על עלה שם בגינה נחה חיפושית קטנטנה פו פו פו נשפתי לה עפה עפה נעלמה

אפרת+

New member
ממליצה על הספר "סבתא בשלה דייסה"

וגם על הספר "פרפר נחמד". בראשון דקלומים מוכרים וקצת יותר ארוכים כמו "אגודל אגודלי", "גברת ואדון", "עגו חגו ברווזים" וכו בשני קצרים כמו: "פרח לי יפה ורוד", " לפרה האדומה" , " האוטו שלנו גדול וירוק" וכו בכל מקרה מה שלקח אצלנו בגדול ללא קשר לספרים היה: אבר-הם! אל תלך ל-שם! כי הזאב ייאכל אותך האם! אנחנו גם מאד מאד אוהבים דקלומים וכמו את רפרטואר השירים גם את הדיקלומים העשרתי מאד בשנתיים האחרונות

Iris-1

New member
יש את הדקלום של הסבון בכה מאד

ומלמד על הגיינה: הילדות שלי מתות עליו עד כך שהן יודעות חלקים נרחבים ממנו בעל פה: הסבון בכה מאד דני לא רוצה בי עוד ומברשת השיניים מתייפחת שבעתיים ואומרת לה המשחה אל תבכי אך היא בוכה והברז כעסן הוא כועס מאד על דן והמים מים מים צר להם על האוזניים הם שרים שרים שרים זורום זורום זורום רים דני דני מלוכלך מלוכלך כל כך כל כך אם יבוא היום לגן מי יגיד שלום לדן כל אחד ישאל מי זה מלוכלך כזה כזה והדסה הקטנה תתחבא אז בפינה לא תכיר אותו בכלל כלל וכלל

Iris-1

New member
וגם עשר אצבעות לי יש מתוך

סבתא בישלה דייסה הספר ממש ממש מומלץ אבל כבר שכחתי את התנועות. ולנו יש גם את דגדוגים עם שפע דקלומים ממש ממש נחמדים.

iris & ben

New member
ההמלצות שלנו לספרי דיקלומים:

הספר לבני שנתיים בא אלי פרפר נחמד מי בבית?/אוריאל אופק גדי קטן רוצה חבר/חיה שנהב אם פתאום אפגוש אריה/מיריק שניר קטני קטנים/מיריק שניר בעלי כנף מפלסטלינה/דרור גרין

שינו

New member
תודה רבה לכולן

כבר התחלתי לשנן, ואם תיזכרו בעוד דקלומים מסר בנושא יתקבל בשמחה.

anat30g

New member
דיקלומים

אני ממליצה על פניה ברנשטיין - יש לה כמה ספרים עם דיקלומים - כמו "נצא אל השדה" - אמא שלי הקריאה לי מתוכו כשהייתי קטנטונת ואני עדיין זוכרת ששנאתי את האיורים בספר, אבל אהבתי את הדקלומים... אחד לדוגמא מהזכרון שלי עוד מהילדות - "נדנדה עולה עולה ואני גדולה גדולה נדנדה ירוד יורדת ואינני מפחדת". עוד ספר מקסים עם דיקלומים וצילומים מתוקים "למי דובון למי בלון" של דינה דז´טלובסקי עם דקלומים קצרים ומתוקים לסיטואציות מוכרות - כמו: "באמבטיה הנה כאן מתרחץ תינוק קטן גילו גילו גיל גילון קצף מים וסבון". ענת

מיה30

New member
ואצלנו תפסו....

אני והמשפחה שלי, אני וכל מיני חיות שניהם בעריכת מיריק שניר ויונה טפר אין מה לומר שניהם מ-ע-ו-ל-י-ם מיה30

למעלה