דרושים/דרושות/למכירה/פרסום

ווינגז

New member
דרושים/דרושות/למכירה/פרסום../images/Emo124.gif

כל מה שמתאים לאחד הדברים שלמעלה - לפה.

2eye

New member
מה זה נקרא ציוד טוב מבחינתך?

כמה דרום? אולי אפשר להתקשר לאושר מהרוכב?

עדימ

New member
ולארי הוא סוכן הווסטרן שלהם עד כמה

שאני זוכרת פשוט צריך להרים טלפון לחנות

fliperit

New member
יש ליד צומת קסטינה

את סלעית... וזה ממש קרוב לך אם את מבאר טוביה. חוץ מזה, אפשר גם להזמין משאית ציוד לחווה מכל מני חנויות...דברי עם המדריך שלך, הוא בטוח מכיר

חח

סלעית זה בקריית מלאכיוזה לא משהו
לדעתי לפחות אממ אולי מישהו פה מכיר כי אני לא כל כך בטוחה. ביישובי גדרות אמורה להיות חנות שקוראים לה רודאו,לציוד מערבי, מישהו מכיר?

fliperit

New member
ק.מלאכי זה ליד קסטינה למיטב ידיעתי

וזה לא משהו, אבל אם מחפשים מגפיים או קסדה אפשר למצוא שם את זה...ולא נורא יקר...

נכון,

אבל לאור העובדה שהחנות נמצאת בתוך קריית מלאכי, חשבתי שלא יזיק להיות קצת יותר ספציפית. ודפי הפורום הם לא המקום מבחינתי להביע את דעתי האישית על החנות הזאת, מלבד העובדה שאני לא ממליצה. אבל כמובן שהכל תלוי בשיקולים, כי לסוע לחנות אחרת יכול לעלות יותר מהמוצר עצמו.

שירלי317

New member
מחפשת סוס..

לא לי
סוס/ה לדרסז' קפיצות וטיולים.. מי שיודע על משהו/ מישהו אני אודה לו מאוד

שירלי317

New member
אנחנו מחפשות לנו בית../images/Emo4.gif

כן, שוב אנחנו בחיפושים קצת בהתמטטות עצבים אבל בעיקרון אני וקימי שלי מחפשות לנו חווה קרוב מאוד לרחובות/בילו (לא יותר מ20 דקות נסיעה, רצוי פחות) רצוי עם גישה בתחבורה ציבורית צריך להיות מגרש של מינימום 20X40 אפשרות לשחרר את הסוסה במגרש/מרעה בטיחותי עם עוד סוסים במשך רב היום הנהלה אחראית האכלה 3 פעמים ביום וניקיון תאים יומיומי(ניתן להתפשר) אני באה מתוך גישה לעזור כמה שיותר בזמני החופשי, וגם רצוי שתהיה אפשרות לרכב לפחות 4-5 פעמים בשבוע במגרש (בהתאם לשעורי רכיבה אם זה בית ספר וכ'ו) אוווווווו משק במחיר נורמלי איפשהו פה באזור
(שזו אפשרות שיותר מוצאת חן בעיני
) בכל אופן, אשמח לכל העזרה שאוכל לקבל, ורעיונות יתקבלו בברכה תודה ענקית מראש!!

למעלה