דרושים/דרושות, עבודות, מחפשים, הצעות

medinaer

New member
עבודה מועדפת לחבר'ה רציניים בלבד

שלום שמי אייל , אני מנהל תחנת דלק של חברת פז. אני מחפש חבר'ה רציניים עם ראש על הכתפיים , בעלי ראש גדול , אחראים , ישרים אשר מוכנים לעבוד בכל ימות השבוע במשמרות. אני מבטיח להעניק יחס הוגן , לימוד מקצועי, תשלום משכורת בזמן , לימוד נושא השירות והמכירות. עובד שיהיה רציני יקבל טיפים רבים ואישור למועדפתץ עובד רציני יכול להגיע במשך חצי שנה לכ - 6000 ש"ח נטו בחודש!!!! העבודה באזור רמת גן פלאפון שלי 0507772762 תודה רבה , בהצלחה לכולכם באזרחות

wilkomen

New member
מחפשת עובד/ת לעבודה זמנית

שלום אני מקווה שאפשר להיעזר בפורום בנושא הזה: אני מחפשת בחור או בחורה אחרי צבא מאזור כפר סבא לעבודה זמנית של מספר שבועות. העבודה היא בחברת היי-טק, לא נדרש ידע מוקדם, רק מישהו/י עם ראש על הכתפיים ואחריות, ונכונות לשעות עבודה רבות כולל סופי שבוע וחג (שבועות) - העבודה הזאת כמובן תתוגמל בהתאם. העבודה היא באזור התעשייה של כ"ס. התחלה מיידית. לפרטים נוספים נא לשלוח לי מסר עם פרטי התקשרות.

ארגון הסטודנטים מסדר לך עבודה

שלום, ביטוח ישיר בשיתוף ארגון הסטודנטים מזמינים אתכם - לא רק סטודנטים - לקשר אמיתי ומפנק! למערך השירות, השיווק והמכירות דרושים אנשים איכותיים. בואו להינות מסביבת עבודה מאתגרת ובעלת תנאים מעולים. כחלק משיתוף הפעולה עם ארגון הסטודנטים הוחלט על מיקוד בבניית מסלול קריירה כולל למתקבלים לעבודה אשר כחלק ממנו יזכו המתקבלים לעבודה לקורס שוק ההון מתנה ! כמו כן,כחלק מהשירות הניתן לסטודנטים שלנו - אנו מציעים שירות עריכת קו"ח ומציאת משרות רלוונטיות - כל שהנכם צריכים לעשות הוא לשלוח לנו את קו"ח ולומר לנו מה בדיוק מעניין אתכם.. שלחו קו"ח לכתובת: [email protected] ותתחילו להרוויח !

DoubleD

New member
דרושים/דרושות, עבודות, מחפשים, הצעות ../images/Emo140.gif

למעלה