דרושים...דרושים....

דרושים...דרושים....

יש לנו 2 כתבות חמות על האש שמחייבות תגובה מהירה: 1. כתבה ברשת הכבלים הארצית (לא באזור מסוים אלא בכל הארץ). הכתבה תעסוק בפגיעה בנשים באופן כללי בעקבות הקיצוצים בתקציב המדינה וההיבט שלנו הוא אחד מהם. ישנה העדפה למישהי שאין לה עדיין ילדים, אבל גם מישהי שיש לה ילד (ועדיף שעברה יותר מ-5 טיפולים) תעשה את עבודתה נאמנה. הצילומים ביום א'. החשיפה מלאה. 2. כתבה במגזין ארצי גדול - מבקשים מראויינות מכל ההיבטים שעומדים להיפגע - בלי ילדים, עם ילד אחד ומגבלת הגיל. אני שוב רוצה להזכיר שאנחנו לא יכולים להשתמש במי שכבר התראיין והופיע בטלויזיה. אנחנו זקוקים לסיפורים נוספים. הכדור בידיים שלכן. אני מחכה לתגובות.

bapi

New member
אם אני מתאימה אני מוכנה ללכת!

צרי איתי קשר בהקדם!

../images/Emo41.gif עדכונים ../images/Emo41.gif

תודות לבחורה שהסכימה להתראיין לטלויזיה. מגיע לה כל התמיכה והאהדה שלנו. לגבי הכתבה במגזין - הדרישה היא שם מלא ועיסוק כללי (לדוגמא - מרב בניה, עוסקת בתחום המחשבים) ומוכנים לצילום מהגב או כל שיטת הסוואה אחרת.

neta2

New member
אני מוכנה להתראיין למגזין!

אם אכן התצלום מהגב

../images/Emo41.gif ועוד עדכונים ../images/Emo41.gif

ת'שמעו אני לא עומדת בקצב יש לנו היענות יפה לכתבה במגזין - רשמתי לפני את מספרי הטלפון ואני אצור אתכן קשר. רשמתי גם מה מידת החשיפה שכל אחת מוכנה לה, ואנחנו נראה מה ניתן לעשות. בכולופן, מה שחסר לנו אלו נשים שהורדת גיל המקסימום ל-44 תפגע בהן. אין לנו אף אחת שמוכנה להתראיין. בימים האחרונים הפורום קצת געש בנושא, אז בבקשה, הנה ההזדמנות להשמיע את קולכן.

טליה 44

New member
מרב שלום

פנתה אלי רוני של איתי לגבי ראיון לעיתון. הסברתי לה מדוע איני יכולה. בנושא אחר , תותי225 כתבה לי מסר מבחיל ובלי קשר לנתוחי האופי שזכיתי לקבל ממנה היא צרפה את השורות הבאות: (העתקה מדוייקת של מילותיה) : קחי בחשבון שכבר הופעתי בטלויזיה פעמיים וגם ראינו אותי ל"ידיעות" כך שאין לי בעיה להיחשף וכשאיחשף אומר מה שאני חושבת לגבי גיל-אז אל תאיימי" (סוף ציטוט). כרגע ראיתי שהיא מציעה עצמה לראיונות נוספים. אם תבחר להופיע בראיון,היא מיד הופכת לנציגה רשמית שלכם! ואם כך,ויהיה מימוש לאיומיה, אתם יכולים לתאר באיזה אור זה יעמיד אתכם ואת כל הצהרת הכוונות שלכם. לידיעתך.

טליה 44

New member
ההודעה למרב היתה צריכה להכתב

במסר ושלחתי הודעה בטעות. לא נורא. רק הוכחה לכך שאולי הסגנון שלי לא מצא חן בעיני אנשים אבל הרפש נשפך יפה מאד ובלי מגבלות כשמישהו אחר רוצה להביע דעה. זיכרו רק דבר אחד,אני פתחתי את ההודעה אתמול לא כדי לפגוע אישית במישהו. הערכתי מאד את עבודתו ותרומתו של כל אחד וניסיתי לתרום בדרכי שלי ובמשאבי כל מה שיכולתי. ברגע שגיליתי שוב ושוב שיש עיוות מסויים בהצגת דברים וביצוג של נשים כמוני ,כתבתי את מה שכתבתי.ויש פרטים שלא כל הפורום מודע להם אלא מי שנוגע לדבר. אל תעשו לי נתוחי אופי;מרירה,קשה וכו'.עשייה הוא תחום עיקרי בחיי ובעיקר למען ציבור.על סגנון -אפשר להתווכח ובחרתי בסגנון המסויים הזה בגלל דברים שכבר הזכרתי כאן עכשיו ובעבר.

טליה, זה מאוד לא יפה

לפרסם תוכן של מסר אישי, בהודעת ציבורית בפורום, ללא רשות מי שכתב. אני בטוחה שלא היית רוצה שמישהו אחר יעשה את זה לך. וזה שוב מתחבר למה שכתבתי לך קודם, בערך 5 פעמים ובחרת לא להתייחס ולהתעלם. זה לא רק "מה", זה ה"איך". הסגנון, ההתנהלות, הצורה בה את בוחרת להציג את הדברים שלך. זה מה שמקומם ומרגיז אותי (ואני לא צריכה קהל או עדה מאחוריי, אני אומר שבאופן אישי, זה מאוד פוגע ומעליב). אני לא זקוקה ממך לקרדיט או הערכה, אבל הבוטות והניסוחים שלך היו לי לא נעימים ולא ממש העידו עבורי על אישיות מלבבת, שעושה לי, באופן אישי חשק, לנהל איתה איזשהו סוג של דיאלוג. וכל זה עדיין לא ישנה לעובדה, שאמשיך לייצגך ואת האינטרסים שלך כחברת מטה בזכות להורות כמיטב יכולתי.

רחל5

New member
היא כתבה שעשתה זאת בטעות

אולי עדיף שההודעה ההיא בכלל תמחק עם כל תת-השרשרת.

טליה 44

New member
אכן נעשה בטעות ומבחינתי שימחק

זוהרה זה שגם בעניין הטעות הזו שלי בחרת להתנגח בי היא בדיוק הסיבה שלא עניתי לאף אחת מההודעות הקודמות שלך. ברגע שאת הופכת את העניין לאישי כולל לניתוחי אופי שלי,מבלי להכיר אותי כלל,רק בגלל שאני הבעתי טענה כנגד גוף ולא כנגד אדם פרטי *להבדיל אלפי הבדלות*, מביאה אותי למצב שאין לי כל רצון להוסיף ולהתעמת איתך או לספק הסברים מעבר למה שכבר הצעתי פה.

תותי225

New member
תגובתי להודעה של טליה

אז ככה-היות וטליה הרשתה לעצמה לנסות ולהטיל רפש עליי להלן ההודעה המקורית שכתבתי לה מילה במילה: לפני כן אציין כי -אני לא מתנצלת על התגובה-מי שמטיל רפש על אחרים ופוגע שידע שאף אחד לא יישב מהצד. אף אחד לא יאיים על האפשרות שלי להיות אם ויצפה שאני אשב בצד ואשתוק. טליה איימת- והתגובה שקיבלת לגיטימית ואמיתית. בנוסף-לפני ההודעה רציתי לציין כי מי שמכיר אותי מהמטה וחברים לטיפולים ובכלל יודעים שאני מתמקדת בטוב ולא ברע ואם יצא לי להופיע בתקשורת-אדגיש את הטוב-את החיובי ואת מה שהמטה הגדיר כנקודות החשובות לקידום מאמצינו לבטול הגזירות ולא להתנגח. מה שטענתי-ועדיין מתכוונת -אם טליה תעשה נזק-למאבק שלנו-אני אלחם-ולא כמו לביאה כפי שבעלה רשם אלא כמו 10 לביאות. בנתיים- אני עושה ואעשה הכול כדי להביא לפסים חיוביים ולהמשיך לתרום ככל יכולתי "למען מטרה" ולא נגד. קשה מאוד להשיג חשיפה בתקשורת ובטח שלא אבזבז אותה לפגיעה במאבק שאני חלק ממנו (בניגוד לך-טליה) לכן טליה הדגשתי כי אם תפגעי-לי אין שום בעיה להיחשף. לא בשביל לפגוע בך-אלא בשביל לשמור על זכותי וזכות אחרות להיות אמהות. ואם לא הבנת עד עכשיו את הסבריי-זו כבר לא בעיה שלי. אז טליה-אל תציגי כאילו אני זו שאיימתי-או אני זו שפגעה-את פגעת בי ובעוד אנשים רבים והתגובה היתה בהתאם. אני עדיין חושבת מה שכתבתי. לאיים על אנשים שנמצאים במצוקה לא פחות ממך (האם את יודעת מה עובר עליי או על אחרים למרות שאנחנו "רק" בני 30?) זו נבזות ועוד אח"כ להציג כאילו את מסכנה- נו באמת??? "להלן נוסח ההודעה ששלחתי לטליה:" "אני חושבת שמימיי לא נתקלתי בבחורה חוצפנית, רעה ומלאת אנרגיות שליליות כמוך-ולפני שאת באה בטענות תפעילי קצת את הראש. כל האנשים במטה מקדישים מזמנם וכספם ואילו את מרשה לעצמך לבוא בטענות?? אגב אם את מאיימת שתעשי נזק אל תדאגי אני כאן כדי לעשות נזק כנגדך-את לא מאיימת-אגב, קחי בחשבון שכבר הופעתי בטלויזיה פעמיים וגם ראינו אותי ל"ידיעות" כך שאין לי בעיה להיחשף וכשאיחשף אומר מה שאני חושבת לגבי גיל-אז אל תאיימי. כמובן שאינני חפצה לעשות נזק-כמוך לאף אחד אלא מאחלת ילד לכל אישה בישראל-אבל יש גבול לחוצפה שלך.אולי במקום להיות כועסת ומרירה תתרכזי במה שחשוב באמת תותי

למעלה