דרושים! (הודעה מנהלתית)

weird dust

New member
דרושים! (הודעה מנהלתית)

דרושים לפורום אנשים עם זמן ועם רצון לעזור להתפתחות הפורום. לפורום דרושים אנשים עם זמן שמוכנים לעזור, יש לנו צורך בכותבים, מתרגמים וכל דבר אחר שלדעתכם יוכל לעזור. * אני רוצה לפתוח מדור בו יהיה בסיס נתונים עם מידע על כל נגן למען השוואה של אנשים המחפשים מידע. יש צורך באדם עם ידע בתכנות וראש פתוח. יש צורך באנשים שימלאו לאחר מכן את הבסיס נתונים * אני חושב שיש צורך לפתוח פינות קבועות בהן יהיו חדשות מחו"ל ומהארץ. יובאו קטעי מידע בשפה העברית למען חברי הפורום. יש צורך באנשים אשר שולטים בשפה האנגלית (או הסינית והקוריאנית אם יש כזה אחד זה יכול בכלל לעזור). * יש צורך באנשים שיכתבו כתבות על הנגן שלהם והוא יופיע בפורום. חוץ מזה אין לי הרבה רעיונות שכרגע יעניינו את חברי הפורום ואני אשמח לקבל רעיונות נוספים. ניתן לפנות אלי דרך E-MAIL, המסרים של תפוז או תוכנות המסרים המידיים. (הכול מפורט בכרטיס שלי). תודה מראש לכל העוזרים וגם לאלו אשר משתתפים בפורום באופן קבוע.

אני מוכן לעזור הכל מה שצריך...

אין לי בעיה לספר על הנגנים שיש לי... ובמיוחד על הזן... אני יודע אנגלית טוב...לפחות ככה נראה לי בעצם כל מי שחיי בחו"ל מספיק שנים יודע. אז אני כן יודע... קיצר אם אתה צריך משהו אני מוכן לעזור

oxford2k

New member
מצטרף!

אם אתה צריך משהו גם אני מוכן לעזור בקרוב(שבוע הקרוב) אני קונה נגן 320H OR H10 אני יכול לסקור אם אריזה מוצרים והכל ולתרגם אם אתה צריך משהו ספצפי תפנה אלי :)

homart

New member
אני יעשה ססקירה עלך הh320 שלי!!

אבל אין לי כ"כ שליטה באנגלית אז זה מה שאני יכול להציע..... לאיפה לשלוח לך את הסקירה??

TheRealDeal

New member
אפשר לשלוח במסרים

או לאי-מייל(עדיף). תוכל גם לשלוח אליי ואני אדאג להעביר אליו [email protected] תודיע לי במסרים אם אתה שולח, שאני אקבל את הסיקור. תודה מראש

weird dust

New member
איך ליצור איתי קשר

אפשר דרך האי סי קיו: 133208555 יש את האי-מייל: Sahar1986(@)walla.co.il (להסיר את הוסגריים לפני השליחה). אני ישמח לקבל סיקורים, אם יהיו תמונות זה גם יהיה מצויין. ניתן לשחק בצורת ההצגה של המאמר/כתבה/סיקור ככה שזה יראה כמעט כמו באתרים המקצועיים. תודה רבה

homart

New member
וואי, התחלתי להכין סקירה

על הH320 שלי והתייאשתי!!! זה ממש מתסכל...... אני מצרך קישור לסקירה המעולה שכבר יש על המכשיר בעיברית! http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=510&PagePosition=1

מדריכים וסקירות...

אני כמובן בפנים
אשמח לךהכין כל מה שאצליח על הנגן שלי ובכלל, חדשות, ידיעות, כתבות ואלבומי תמונות.

למעלה