דרושים חברים חדשים!

דידיש

New member
דרושים חברים חדשים!

קבוצת הורים ( לילדים בני 3-4 בממוצע ) מחפשים זוגות עם ילדים שהיו רוצים להצטרף לקבוצה ולהכיר אנשים חדשים, ממקומות שונים במרכז, למפגשים של צחוקים, אוכל והמון כיף, לטיולים, פיקניקים ומסיבות משותפות עם כל המשפחות. אשמח לתת פרטים נוספים (ויש עוד הרבה מה לספר)! צרו קשר דרך המסר! עדי

sombol1

New member
אפשר פרטים אודות המועדון הזה ?

בימינו הרי כל אחד מסתגר בביתו בקושי נפגש עם בני משפחתו איזה צחוקים כיף וסיבה למסיבה יש במפגשים מסוג זה ? מאיזה אזור מדובר פה ? והאם יש תנאי קבלה תקנון משהו ? מישהו ? מתישהו ? איכשהו ?!?!? תודה !!

דידיש

New member
אם יש רצון לעוד פרטים אשמח לתת אותם באופן

פרטי במסר. וכמו שאמרתי- ההודעה אמורה לגרום לכם לרצות לשמוע עוד אבל לא על פני הדפים בפורום. בברכה דידיש

keren kr

New member
נראה שבסיס החיבור הוא גיל הילדים

שלום לך, נשמע מעניין היוזמה הזו. אני חושבת שאנשים משתוקקים לחיבור לחברה. אבל אני חושבת שלהתחבר ע"ב גיל הילדים זה לא מספיק. בשביל שאני יהנה עם מישהו, הוא צריך להיות חשוב לי, ובשביל שיהיה חשוב צריך להשקיע בו. חוכמת הקבלה , בצורה הכי טבעית מלמדת איך יוצרים את החיבור בין האנשים , ע"ב חיבור רוחני -שעל רגל אחת זה על בסיס של יציאה מהאגו לטובת עצמי ורתימתו לטובת הכלל. שכל החברים מבינים שמה שמונע מהם חיבור זה - האגו שלהם האהבה לעצמם. בכל אופן אולי במפגשים שיהיו לכם , אם תרצו אוכל להעביר לך כמה פרטים על הנושא הזה ואולי זה יהיה בסיס איתן יותר לחיבור ביניכם. בהצלחה. קרן.

דידיש

New member
קרן,

אם תרצי לדעת עוד על החיבור בינינו אני אשמח לדבר איתך במסר...

למעלה