דרושים טיפים! - יוגה בהודו

yogagirl

New member
דרושים טיפים! - יוגה בהודו../images/Emo160.gif

אהלן חבר'ה אשמח לשמוע כל מידע לגביי היוגה בהודו באיזה עיר הכי כדאי - לאיזה מרכזים ללכת ...עצות של כדאי לא כדאי ובכלל- איך היה לחוות את היוגה מהמקור ? אם משהו יודע גם על כל הקשור באיורוודה אשמח לשמוע המלצות גם על זה ... מתכננת טיול להודו בקרוב כל עיצה / טיפ יתקבלו בברכה שיהיה לנו יום מצצצצצצצצצצצצצצצויייין ! רוית טל

erezneu

New member
מורה ליוגה בוורנאסי

היי רוית, אם יוצא לך לעבור בוורנאסי, יש מורה מצויין בשם סוניל (sunil). בעקרון זה שיעור פרטי או בקבוצה מצומצמת. יוגי מדהים. אני לקחתי שני שיעורים ביום (אחד על הבוקר ואחד לפנות ערב) במשך שבוע, וזה הרים אותי לפסגת האוורסט (לא הייתי שם, אבל קשה למצוא מילים למצב ההכרתי אחרי שבוע אינטנסיבי עם מורה טוב). אחפש לך את הכתובת שלו, ואשלח לך אם אמצא אותה. קחי בחשבון שזה היה בשנת 96 אבל קשה לי להאמין שלא תמצאי אותו. אפשרות שנייה - אם יש לך אפשרות להקדיש חודש במקום אחד, יכול להיות שרישיקש היא האפשרות העדיפה. עשית לי חשק לטוס. שיהיה לך טיול\תרגול מצויייייין ארז

gaiegos1

New member
יש בטריבנדרום שבקרלה ממש בקצה.

מרכז יוגה ואיורודה על שם שיבננדה. זהו בעצם מרכז יוגה שהתחיל בתור מרכז ללימודי איורוידה ועבר שידרוג על ידי סואמי וישנו דיבננדה. שוכן בשילהי העיר בכפר שנקרא "ניאר דאם" בג'ונגל ליד אגם מדהים. מעבירים שם גם קורסים למורי יוגה. קבלי קישור לאתר. לחצי כאן.

anatina

New member
מרכזי יוגה גדולים

המרכז של אשטנגה יוגה נמצא במייסור, שזה בדרום הודו. אפשר גם ללמוד שם להיות מדריך. המרכז הגדול של איינגר נמצא בפונה, כשעה נסיעה מבומביי (שם גם נמצא המרכז של אושו) המקום ללמוד איורוודה נקרא קרלה , שזה בדרום קצת דרומה מגואה יש גם מרכז די גדול לאיינגר ליד דראמסאלה אבל אני לא התלהבתי מהמורה (בלשון המעטה) תהנה ענת, "דארמה יוגה" www.darmayoga.co.il

למעלה