דרושים כותבים!!!

דרושים כותבים!!!

בקרוב תעלה בתפוז מערכת הקהילות החדשה, שתכלול דף מקדים לפורום בו תהיה גישה מהירה ונוחה יותר לתכנים השונים של הפורום. בפורום שלנו אמנם יש כמה כתבות (באגף ה- "מאמרים"), אבל רובם ישנים ולא מעודכנים. אז יאלה! הגיע הזמן להחיות את הקהילה שלנו! אתם מוזמנים לכתוב מאמרים, ביקורות פרקים, ניתוחי פרקים, וכל דבר אחר שעולה על רוחכם שקשור לאחת הסדרות, ולשלוח אותם ל- [email protected] אם יהיו לכם רעיונות, הצעות, או תכנים אחרים לתרום, גם אותם תוכלו לשלוח לכתובת הנ"ל. בברכת Battle On, -אלעד

Benjemin

New member
לא הבנתי בקשר לדרושים כותבים ?!

אלעד, שלום רב ! אני טוב ביותר בכתיבת מאמרים, ביקורות לפרקים או כל דבר אחר המשלב כתיבה מסוימת . אך, לא הבנתי על מה לכתוב ?! האם לכתוב על "זינה, הנסיכה הלוחמת" או לכתוב על כל סידרה אחרת . דבר שני, במקרה וכתבתי (מאמר, ביקורת ...) למי להפנות זאת ? בתודה, בן !

זרוק לי אתגר.

תן לי נושא, ואני אנסה לראות מה אני יכולה לעשות איתו

לא זרקתי לך אתגר כזה לפני שנה? ../images/Emo13.gif

אבל אוקי, אם את מתעקשת. שלחתי לך במסר אישי

Benjemin

New member
בקשר "לכתיבת מאמרים" !!!

שלום רב ! אני מעוניין לכתוב מספר מאמרים על "זינה, הנסיכה הלוחמת" - כמו שיש רשימת מאמרים שאנשים מסוימים כתבו . לדוגמא : גור, חמוטל, דפי ועוד כמה . כיצד אני דואג שהמאמר שלי על זינה יגיע לרשימת המאמרים וכל חברי- פורום "זינה, הנסיכה הלוחמת" יוכל לקרוא את מאמרי . למי להפנות את המאמר ? לאיזו כתובת ? האם לכתוב את המאמר על ה- Word כולל תמונות ואז לשלוח אותו ? או איך, בדרך שונה ? אנא הסבירו לי, בן !

למעלה