דרושים כישרונות לתכנית חדשה!

הופ02

New member
דרושים כישרונות לתכנית חדשה!

לתכנית אינטרנט חדשה ומדליקה דרושים אנשים (מעל גיל 18) המאמינים כי הם בעלי כישרון מיוחד (בכל תחום שהוא) ומעוניינים בחשיפה! לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר במייל שכתובתו: [email protected] נא לציין שם, גיל, סוג כישרון וטלפון ליצירת קשר. בהצלחה!

Mr Bing 17

New member
../images/Emo58.gifHK309../images/Emo58.gif

ג'ן מוזרה. משהו בה מוזר לי. משום מה כל הפרק היה לי רצון להעביר את בוני לביג בראדר. ממש אהבתי איך שבוני צעקה על רמזי, רוק לעומתה היה גרוע. ג'ן כבר הייתה מעבר לגרועה. שמחתי לראות את ההודעה למטה שהיה כתוב שהם מלהקים. לא תפריע לי עוד עונה. אני לעולם לא אבין מה קורה. חשבתי שהג'ינג'ית עם הזקן תזכה והיא עפה. עברתי לג'וליה והיא עפה. עברתי לג'ן והיא עפה. אני כבר באמת לא יודע, אבל כן הייתי רוצה לראות את בוני זוכה. סתם כי רוק מעצבן. אולי זה מן קטע כזה להעיף את מי שזוכה בפרס כדי שיהיה מפתיע. אהבתי את איך שהמחיצה בסוף נפלה, ונראה שהשנה יהיה גמר בשני חלקים. אני לא זוכר אם היה ככה גם שנה שעברה..

verdax

New member
זו לא בדיוק סדרה חדשה שלו...

הגירסה המקורית היא סידרה בריטית מעולה והוא היה מוכר לי משם לפני hells kitchen. לא מזמן הסדרה שודרה שוב בערוץ BBC prime אם אני לא טועה, ואוליי גם באחד הערוצים של יס. זה יותר דוקומנטרי מאשר ריאלטי. שם הוא גם הרבה יותר נחמד מאשר ב- HK, למרות שהזוועות שהוא רואה במטבחים שם מגמדים לחלוטין את מה שג'ן עשתה עם הספגטי בעונה הזאת של HK.

בוביץ

New member
HK 309../images/Emo58.gif

טוב גן עפה למה? לא ממש הבנתי אז היא טעתה פעם אחת נפלה בטריק של רמזי על מלכודת האיכות טוב גמר של רוק ובוני נראה לי שהזוכה היא בוני כי אצלה זה סיפור מרגש יותר מאשר רוק... בכל מקרה מקווה שיהיה מעניין בגמר לפחות בחלק של הבחירת קבוצות(מי יקבל את גוש)

E r u

New member
../images/Emo58.gif

אני לא סולח לג'ן על תקרית הספגטי, ימח שמה - נהייתי פרנואידי, אף אחד לא באמת עושה את זה נכון? ולכן רציתי שבוני תמישך [עזבו את זה שאהבתי אותה מההתחלה]. רוק פרווה אצלי, אני ממש רוצה לראות את בוני מנצחת ומנהלת מסעדה. אגב - הבכי של ג'ן כל 4 דקות לא עושה לכם בחילה?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

טוב, בניגוד לכולכם אני מעדיפה ורוצה שרוק יזכה. לא ממש בא לי ללכת למסעדה (ואני אגיד את זה שוב - אני הולכת למסעדה עוד שבועיים) שמנהלת אותה בחורה שסתם רצתה ללכת לתוכנית ריאליטי, והיא במקרה יודעת קצת לבשל. אני מעדיפה את השף.

willo

New member
../images/Emo58.gif

אל תשכחי שיש עוד שני פרקים, כך אולי כשתגיעי הם עוד לא יפתחו??? אני הייתי הולך למסעדה של הת'ר מהעונה הקודמת.

maya567

New member
וואו התפריט נראה מעולה!

עכשיו נהייתי רעבה

willo

New member
אז קדימה משימה בסגנון דודו טופז

תמונה עם הת'ר כשאת חוזרת

maya567

New member
../images/Emo6.gif

האמת שזה קצת יקר שם... אני עדיין בתקציב מצומצם
מצד שני, חברה שלי מתה על אוכל איטלקי, אז יש מצב שהיא תסכים שנלך (בתקווה עם הכסף מהזכיות בקזינו)

De fire

New member
אז זה לא שהיא מנהלת את המסעדה

היא סניור שף, אבל יש שף מעליה. הפרס היה שונה בשנה שעברה?

willo

New member
../images/Emo58.gif

הדבר היחיד שמציק לי (חוץ מהפרצופים המופתעים של בוני) זה הדז'ה וו על שנה שעברה. רוק היה מעין פייבוריט מהתחלה (מישהו הזכיר את הת'ר) ובוני תמיד נראתה אובדת עצות, שפתאטום הפכה לאסרטיבית (האם זה לא מזכיר את וירג'יניה) ואנחנו יודעים מי ניצח. ברגע שג'ן נפלה במבחן האסרטיביות היה לי די ברור שזה הסוף. סה"כ מבחינת הדרמות הפרק היה די פרווה, אז יש לנו עוד שני פרקים לסוף.

Elsewhere

New member
סעמק. ../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif

נורא ברור לי שרוק הולך לזכות. כי פשוט... רמזי לא יתן לבוני לנהל מסעדה. היא לא מספיק מיומנת. ואם רוק יזכה... איחס. איחס. לא רוצה לטעום שום דבר שהוא בישל.

למעלה