דרושים כתבים.

fireballgames

New member
דרושים כתבים.

בימים אלה נפתח עיתון חדש שיעלה על הרשת וגם יצא בכתב. העיתון יעסוק בענייני אומנות ותרבות. עבדכם הנאמן יספק את תפקיד העורך הראשי ומחפש כתבים. ראיתם סרט טוב, הצגה טובה, תצוגת אופנה? קראתם ספר טוב,שמעתם דיסק מדהים, ראיתם תערוכה מעניינת? כתבו כתבה על העניין, אם היא תהיה טובה, נפרסם אותה. אני מדגיש שוב, אין העיתון עוסק בבידור ופנאי, אך ורק באומנות ותרבות . לכן, אם כל האהבה לסנטור שוורצנגר, לא נקבל ביקורות על סרטים כמו "שליחות קטלנית 3". איך ליצור איתי קשר? דו"אל : [email protected] תודה מראש יונתן אורון
 

murmur

New member
מיכאל, אני לא חושב שיש מקום להודעות

כאלו בפורום.
 

moshikgulst

New member
למה לא?

אתה לא חושב שקומיקס הוא בגדר "תרבות" ואפשר לכתוב עליו כתבות?
 
אני מסכים עם מושיק

בגדול אני חושב שקומיקס דווקא כן מתאים להגדרה. לעומת זאת אני בספק לגבי הכיוון של העיתון הספציפי הזה מאחר והוא נשמע קצת פלצני. למה לא שליחות קטלנית 3 אבל כן תצוגת אופנה? אני מניח שהם יסכימו לקבל חומר על קומיקס פלצני כמו סנדמן או ווצמן.
 

moshikgulst

New member
אבל...

הוא אמור להיות גם כר הזדמנויות לאנשים שרוצים לעסוק בזה ולפתח את הנושא, ולא רק לשאול "מה קרה לוולברין באקס-מן מספר 13465?"
 

ailag

New member
וחוץ מזה

זה לא כאילו הוא גרם לתפנית חדה בנושא הפורום, מקומיקס לפורום מודעות או עוף. וזה לא כאילו הוא דחק שרשורים אחרים לדפים הבאים. אם יהיה טרנד של הודעות מסוג זה, ואם אנחנו נחליט שהן כן מציקות, אז יהיה מקום לחשוב על מקומה של ההודעה בפורום. בינתיים, אם היא לא מפריעה, מה רע?
 
נא לסיים את הדיון הזה.

הנה מה שיש לי להגיד בנושא: לדעתי יש מקום להודעות כאלה אם לדעתי הם יכולות לתרום לגולשים בפורום הזה. מדובר פה בפורום עם הרבה אנשים יצירתיים ככה שיש הגיון בחלק מההודעות. הודעה אחרת למשל כן מחקתי כי הבחור היה נודניק. להודעה הראשונה שלו הוא ענה כדי להקפיץ אותה לראש הפורום ואחר כך גם כתב הודעה שניה. דברים כאלה אני לא מקבל. לכולם יכולה להיות דיעה שונה בנושא, אבל מאחר ואני המנהל אני צריך לעשות מה שאני רואה לנכון. לעומת זאת, דיון על אם יש או אין מקום להודעות האלה דווקא כן מפריע לדעתי ואני מבקש לסיים את זה. תרגישו חופשי לשלוח לי מסרים אישיים בנושא אם יש לכם משהו חשוב לומר. זה תקף לגבי כל הערה על ניהול הפורום. תודה.
 

אמיר0

New member
למה אין מקום לדיון על תוכן הפורום?

לפי דעתי, כולנו משתמשים בפורום כאן, ויש לנו חלק פעיל בקביעת התכנים בפורום - אז למה אנחנו לא יכולים לדבר בפורום על מה שאנחנו רוצים או לא רוצים שיהיה בו? האם הדעה שלנו בנושא לא נחשבת מספיק כדי לעורר עניין ציבורי בנושא? האם זה עניין של "שמירת זכות ההחלטה הסופית", ללא התחשבות בדעת ציבור המשתמשים וללא קיום דיון אמיתי בנושא (ולא, אני לא מחשיב סקר כדיון אמיתי, מכיוון שאי אפשר לשכנע בו אנשים)? למה אתה חושב שדיון כזה מפריע לפורום? אני לא חושב שדיון על הרצון שלי לגבי תכני הפורום הוא הערה (שלילית או חיובית) לגבי איכות הניהול. ולמרות שהודעות כמו "אין מקום לכך וכך בפורום" הן בעייתיות (זה כמו לומר: "נא למחוק"), הודעות כמו "דיון: האם אנו רוצים פרסומות בפורום?" הן לפי דעתי לגיטימיות. לפי דעתי, יש מקום להודעות של "דרושים לפרוייקט" וכדומה, כל עוד אין "הקפצה מתמדת" של הנושא למעלה וצורות אחרות של הצפת הפורום. אם הודעות כאילו נעשות בצורה תרבותית, הן לא מפריעות לי בכלל.
 
מממ...

האינסטינקט הראשון שלי היה למחוק את כל השרשור, אבל אני אתן צאנס אחרון כי אני לא אוהב למחוק הודעות. קודם כל, לא ביקשתי להפסיק? ביקשתי. לא אמרתי שאפשר לפנות אלי בהודעות אישיות? אמרתי. אז בבקשה לסיים את השרשור כי אני אתחיל למחוק הודעות. הנה הנקודה אמיר: אני מנהל הפורום. אני צריך להחליט כל מיני החלטות. אני לא הולך לבוא אל גולשי הפורום בכל פעם שיש החלטה כדי לעשות סקר ולראות מה כולם חושבים. אני אחליט לבד ואם יש למישהו בעיה עם החלטה שלי הם מוזמנים לדסקס את זה בהודעות אישיות. אחת ההחלטות שלי בתור מנהל היא שאין מקום לדיון פתוח על איך כדאי או לא כדאי לנהל את הפורום. אני אביא בחשבון את הדיעות של כולם, אבל לא בדיון פומבי. סוף דיון.
 
למעלה