דרושים לסדרה דוקומנטרית בערוץ 2

kerenmo

New member
דרושים לסדרה דוקומנטרית בערוץ 2

שלום שמי קרן מועלם ואני מתחקרת בימים אלו זוגות נשואים לסדרה דוקומנטרית החוקרת את נושא הזוגיות. לפרק העוסק בנושא הורות, אני מחפשת זוג נשוי שהחליט מסיבה כל שהיא לא להביא ילדים לעולם. לפרטים נוספים ולשיחת טלפון לא מחייבת, ניתן להשיג אותי ב 0528-947025 תודה ויום טוב,קרן מועלם

gertrude

New member
../images/Emo105.gif מקפיצה ../images/Emo105.gif

נראה לי מעניין שהפכנו לקבוצת התייחסות, ובעיקר תמיד רציתי שערוץ 2 יקפוץ לי
...

עינת12

New member
ומצדי שערוץ 2 ימשיך לקפוץ ../images/Emo105.gif

(גם לי.
על ההברקה גרטרוד!) אבל מה שמעניין זה שהם הגיעו אלינו! מתארת לעצמי שהנושא של זוג שבחר לא להוליד לא בא מכאן. א - ב - ל איך קרן ידעה על הפורום הזה? סך הכל מספר המשתתפות והמשתתפים כאן הוא קטן יחסית. הייתכן שיש לנו הרבה יותר קוראים סמויים מאשר אנו מתארות לעצמנו? וקרן, נצלו"ש קטן: לא יודעת אם את בקשת, רשת או טלעד. אבל אולי את יכולה לעשות לי טובה אישית? אם כן: בקשי את קברניטי יום ראשון בערב שיהפכו את פנינה רוזנבלום בגילומו של מריאנו (המוכשר בטירוף, חייבת לציין) לדמות קבועה. בתודה

למה לא בעצם?

ראיתי את המודעה הזאת מרגע שעלתה לפורום, ובכל פעם שאני רואה אותה אני מתלבטת מחדש. עם כל הבוז שלי כלפי הרדידות הטלויזיונית בכלל, וכלפי ערוץ 2 כראש החץ של הרדידות הזו, אסור לשכוח שזהו ערוץ תקשורת בעל השפעה נרחבת ביותר. כאשר אנו, בין אם זה מתוך בוז ובין אם מסיבות אחרות, בוחרות להתעלם ממנו, אנחנו "מענישות" לא את ערוץ 2 אלא את עצמינו. אנחנו מתבצרות בגטו האינטלקטואלי שלנו, במקום לנצל את הבמה שמציעים לנו כדי לקדם את האג'נדה שלנו כנשים (וגברים) שלא רוצות ילדים. בתור נשים שרוצות לקדם שינוי חברתי אנחנו חייבות להתעלות מעל הבוז שלנו, ולשתף פעולה עם תקשורת רדודה, הפונה אל ההמונים! אז איפה פה ההתלבטות, אתן שואלות? נו, מה? אתן לא יודעות בעצמיכן? למה אתן לא מרימות את הכפפה? צריך אומץ רב כדי לעמוד במרכז הבמה של לב הקונצנזוס ולדבר בגנות הקונצנזוס. אני רוחשת הערכה גדולה מאד לקרניתי שהעזה לעשות זאת והתראיינה לתקשורת הכתובה. עד היום אני מחפשת את האומץ לעשות זאת בעצמי - לא מתוך רצון להתפרסם (אדרבה, אני מעדיפה להשאר אנונימית), אלא מתוך רצון לקדם שינוי חברתי. אז, מישהי מתנדבת?

Nataly A

New member
אני לא מבינה מה הבעיה עם זה

אני חושבת שזה מעולה שהנושא של אי הבאת ילדים עולה לסדר היום (כל עוד לא בתכנון להציג את הזוג כמסכן/דפוק/זקוק לפסיכולוג/מעוות וכד'). הייתי מתנדבת, אבל אנחנו לא נשואים

למעלה