דרושים מאבטחים/ות לאבטחת טיולים/מועדונים

דרושים מאבטחים/ות לאבטחת טיולים/מועדונים

דרושים/ות לעבודה מיידית מאבטחים/ות חובשים/ות ומגישי/ות עזרה ראשונה לליווי בתי ספר. שכר גבוה. הטבות לחיילים/ות משוחררים/ות הכשרה תינתן למתאימים/ות .עבודה מאתגרת ומהנה לבעלי/ות כושר הליכה ואוהבי אטרקציות. מעומדים/ות מכל ערי המרכז. העבודה מתאימה לסטודנטים/ות דרושים מאבטחים חסונים לעבודה מיידית לאבטחת מעדונים ניתן ליצור קשר פלאפון 0546962001 טלפון משרד- 039562202 מייל [email protected]

שכר גבוה זה אומר מעל שכר מינימום?

עם זכויות סוציאליות כחוק? עם תשלום עבור ימי ההכשרה, ובלי ניכוי מהמשכורת עבור המטווח? בלי שמירות בלתי חוקיות בעליל בלילה ושאר עבירות על חוק שעות עבודה ומנוחה? קיימת חברה כזו? אם כן, מה שמה?

תגובה

בעיריית תל אביב דרושים חכמולגים שינקו זבל כנראה שם מיקומך אתה לא נראה כאחד שרוצה לעבוד כנראה אתה מחפש תככים אז תשנה מקצוע אני יפנה אותך לעיריית תל אביב או אפילו ליהוד או לכל מקום אחר שיתאים לך כדאי מאוד שתשנה מקצוע !!!!!!

אני מניח שהתשובה אם כן שלילית

והחברה שאתה מפרסם עבריינית בדיוק כמו כך שאר החברות בתחום. נראה לי שנגעתי בנקודה רגישה- האם תואיל לספר מה האינטרס שלך בנושא? אני כבר מחוץ לתחום אבטחת הטיולים, אבל מאחר ואני עובד כמדריך אני יכול לשמור אצבע על הדופק- ולדעת שהעבריינות עדיין משתלמת בתחום, ומשום מה למאבטחים נראה בסדר שגונבים מהם כסף רב. בשרשור הבא מהקומונה שלך אתה מייעץ למישהו ששאל על תשלום עבור המטווח לשלם- למרות שהתשלום בלתי חוקי בעליל. תודות לאנשים כמוך גנבים ממשיכים לחגוג בארץ. נ.ב. התשובה הנכונה לשאלה שנשאלה בשרשור- המעביד חייב לשלם עבור המטווח, וכן שכר מינימום לפחות עבור הזמן שהעובד התאמן.

תגובה

אני לא יודע מה ההשכלה שלך אבל בהתאם לתשובה קיבלתי את הרושם המתאים ולעייננו כדאי לענות לגבי ההכללות שלך כדאי שתלמד קצת חוק ומשפט מי חייב למי וכו אם אתה נעקצת או נפגעת או בכלל אז יש לך בעיה לגבי החוק של מי צריך לשלם ובכלל תפנה לספרים ולחוקים ( יש בכל ספריה עירונית בעיר ) ותברר כי יש דבר שנקרא הכשרה יעודית או לא וכו .. לעניין המטווח כיום כל אחד משלם על עצמו כי על מנת לקבל רשיון לעבוד בחברה שמירה יש לעבור פרוצדורה של משרד הפנים וזה אישי לכל אדם ולאחר שהוא עומד בדרישות אז הוא יכול לפנות לחברת האבטחה וזה על פי חוק !!!! חברת אבטחה לא גוזלת ולא קובעת מחירים בנושא אלה משרד הפנים עם חברת ההכשרה!!!!! אם עובד עובר הכשרה יעודית זכאי ואף חייב לקבל שכר בעבור ההכשרה וכן הוא כנראה מתחייב בהתאם לדרישת החברה המכשירה אין במדינה דברים בחינם !!!!! ברוסיה עד לפני מספר שנים היו מחלקים מוצרים בחינם אבל אז זה היה קומוניסטי ואתה חיי במדינה דימוקרטית גזלנית

ההשכלה שלי היא אמנם בתחום אחר

אבל בדקתי וחקרתי את התחום- ואני בהליכים משפטיים עם המעביד שלי לשעבר. גם החוק וגם הפסיקה קובעים במפורש דבר אחד- המעביד חייב לשלם על המטווח. גם שכר עבור יום המטווח, גם את עלות המטווח, וגם נסיעות.מישהו שכח לספר לך אבל דמוקרטיה אינה אנרכיה, ושמירה על חוקי העבודה אינה "קומוניזם". חשוב לציין עוד דבר אחד קטן- חוקית, המטווח מכשיר אותך לדבר אחד בלבד- לעבוד עבור חברת האבטחה מטעמה אתה עובר את המטווח. בדוק את תעודת מאבטח הטיולים שלך וכן את אישור המטווח, שניהם תקפים רק עבור חברה אחת. עם תעודת המע"ר השאלה קצת פחות ברורה, אני מניח שמאחר ואני תובע על תקופה בה עבדתי בחברה אחת בלבד ובאותו זמן לפי החוזה שלי אסור היה לי לעבוד בחברה נוספת בית המשפט יפסוק שאני זכאי לתשלום שכר עבודה עבור ימי הרענון. עוד כמה תשלומים ותנאי עבודה שאתה זכאי להם ולא מקבל: פנסיה- צו ההרחבה לענף השמירה מחייב את המעביד לשלם פנסיה. דמי הבראה- כל עובד מעל שנה במקום עבודה אחד זכאי להם. פדיון חופשה. שעות נוספות- התברר לי שברוב החברות לא משלמים שעות נוספות כחוק. בפוסט שהתפרסם בבלוג של חובש (במקרה ידוע לי שהחברה בה הוא עובד היא ארי אבטחה) הוא סיפר שאם הוא עובד יותר מ-13 שעות, הוא מקבל 25 ש"ח על כל שעה נוספת. קודם כל, אסור בכלל להעסיק אותו יותר מ-12 שעות ביום (הסבר מפורט יותר בסעיף הבא), ושנית בוא נחשב כמה הוא צריך לקבל: שכר מינימום הוא כ-20 ש"ח לשעה. עבור השעות ה-11 וה-12 אמורים לקבל 150%. החוק לא קובע כמה אמורים לקבל עבור השעות הלא חוקיות, אז נשאיר את זה 150%. אז בהנחה שהחובש הנ"ל מקבל שכר מינימום השכר שלו צריך להיות 30 ש"ח לשעה עבור כל שעה נוספת כנ"ל. אבל הוא חובש, ולכן מקבל 235 ש"ח ליום בעוד מאבטח מקבל 200- אז צריך להוסיף עוד 17.5% שהם 5.25 ש"ח ולקבל 35.25 ש"ח- כעשרה שקלים יותר ממה שהוא מרויח עבור אותן שעות. בוא ניגע שוב בשאלת השעות הנוספות. חוק שעות עבודה ומנוחה קובע בפירוש כמה דברים. האחד הוא שבין יום עבודה למשנהו יפרידו לפחות 8 שעות. השני הוא שאורך יום עבודה לא יעלה על 12 שעות, וביום עבודה מפוצל הפיצול לא יעלה על 3 שעות. המסקנה הברורה- אם נדרשת לעלות על האוטובוס בשעה 8:00, מהשעה 23:00 ועד השעה 7:00 למחרת אסור לדרוש ממך לשמור או לעשות כל דבר אחר (אלא אם כן קיבלת בין לבין הפסקה של 8 שעות). אם נדרשת להתייצב בבית הספר בשעה 6:00, החל בשעה 21:00 אתה צריך להיות חופשי לחלוטין- וגם זה בהנחה שהיו לך 3 שעות חופשיות במשך היום. מסקנה: שמירת לילה עבור מי שאבטח טיול במשך היום היא בלתי חוקית. אני יכול להראות סעיפים לא חוקיים רבים בחוזי עבודה שנפלו לידי- לדוגמא, חברה מנתניה שהחוזה שלה קובע שהמאבטח לא יהיה זכאי לכל תשלום אם הטיול התבטל, גם אחרי שהתייצב (החוק קובע תשלום), או שוב חברת "ארי" שהחוזה שלה קובע שצוי הרחבה לא יחולו על העובד (כמובן שאפשר לחתום על סעיף כזה בבטחון מלא שחתמת על קרח). בקיצור, אם אין סיבה להניח אחרת גם החברה שאתה מפרסם עבריינית וגוזלת את כספי עובדיה.

joshh

New member
עזוב אותו עמנואל

יש אנשים שפוט אי אשפר לשנות. לפחות אותך הוא גם לא יבחר לכנסת... שנינו מחוקים...

שלחתי לך מסר.

ובכל מקרה, האיש הזה מייצג בעיה ממארת. כל ענף האבטחה בצורתו הנוכחית יכול בכלל להתקיים רק מפני מהעובדים בו לא תובעים- התברר לי למשל שלמרות שבמהלך השנים אלפי אנשים עבדו בחברה בה עבדתי בעבר, זוכויותיהם של כולם הופרו, ניתן בענינה רק פסק דין אחד (!)- נגדה, כמובן. באבטחה הסטטית אין לי ספק שמדובר בעובדים מחוסר ברירה שאינם יכולים לעשות כלום, אבל באבטחת הטיולים אתה נתקל פעם אחר פעם באנשים, דווקא הצעירים, המשוכנעים שזה בסדר שגונבים את כספם. הגדיל לעשות אחד מהם,שהסביר לי לפני שבועיים שהוא בעצם רוב הזמן לא עובד- הרי בזמן שהוא יושב באוטובוס הוא נח (עם הצווחות של הילדים, המורות ושלי), ובחדש המורים הוא שותה קפה (ומראה תעודות ושומע תדריכים) ובאכסניה הוא חופשי- כל עוד אינו יוצא מהש.ג, אינו שותה אלכוהול ואינו מעשן נרגילה או דראם. גם במסלול הוא אינו עובד כל הזמן, מפני שיש הרבה עצירות בהן הוא יכול להוריד את התיק ולשבת. זה לא מקרה יוצא דופן, לצערי- זה הכלל.

joshh

New member
האמת.. אבטחה בארץ זה לא מקצוע

זה עבדות שנת ה 2000 בכל מקרה, אני לא מעריך אנשים שמעודדים גניבת אנשים באופן כ"כ סיסטמתי תוך ניצול החוק החברתי. על פי הדין כל חברת אבטחה לפחות שאני הכרתי והכרתי הרבה הם נצלנים ועושקים. תוכיח לי אחרת.... על פי התגובה שלך, האמת כואבת. אני מעודד לחסל את תחום האבטחה האזחי. מקווה שעוד כמה שנים אני יוכל לסגור את הפורום כי לא יהיה מה לכתוב כי לא תהיה אבטחה אזרחית. joshua

תגובה

אתה חוצפן אם אתה קורא לעצמך מנהל של פורום אז לפחות אל תטען שאתה רוצה לחסל את התחום כיום התחום מפרנס די הרבה משפחות !!! אתה יכול לטעון שאתה מנסה ומעודד לשפר אותו וליעל אותו ואולי אף לעזור לו בהסדרת נוהלים וחוקים בקיצור אני לא יבחר בך לכנסת אתה מחוק

joshh

New member
מה הקשר בין מנהל פורום לכנסת ?

אני מנסה לציין נקודה. הנקודה היא שכל עוד יש תחום שהוא עבדות במיוחד בתקופה הזאת אני מעדיף שלא תהיה. תקרא לזה איך שתקרא לזה.. אז אמרתי לחסל את הענף .. סליחה אני אתקן את עצמי, אני מאוד מקווה שהענף הזה יעלם. נכון הוא מפרנס המון משפחות ומצד שני גורם להיות תלויות בו. גם עושק וגם קושר. ברגע שאתה במערבולת קשה מאוד לצאת ממנה. זה כמו שתגיד לי "חוצפן, אתה קורא לעצמך מנהל פורום (מה הקשר) אז לפחות תטען שאתה לא רוצה לחסל את הסמים שכ"כ הרבה מרקומנים משתמשים הבו וצריכים אותו". סמים זה טוב, הוא עושה טוב לאנשים, אבל שורה תחתונה הוא מזיק לך לי ולסביבה. בדיוק כמו עבדות. אולי זה טוב לך ולבוס שלך אולי גם לאזרחים שניכנסים היום לקניון ופוחדים פחות להתפוצץ כי יש איזה בחור נחמד עם משפחה נחמדה ש"מתפרנסת" מזה. אבל למאבטח שמקבל בממוצע פחות 2500 ש"ח שנה זה לא הכי טוב. פחות 2500 ש"ח מהמינימום בשנה ואתה אומר שאני חוצפן ? חוצפה זה לקחת אזרח שעשה צבא, משלם מיסים, מגדל ילדים, עושה בדיוק כמו שכל אזרח בישראל עושה, להעמיד אותו בתוך מגן אנושי נגד מחבלים ולתת לו פחות מנציג שירות לקוחות בכל חברה בארץ שהסכנה היחידה היא שיואכלו לו את המוח בשטויות. חוצפה היא שאדם נהרג בזמן מילוי תפקידו כמאבטח ו"לברוח לו" כי לא בא לך לשלם לו. חופצה זה לנצל אזרחים בני 50+ כי אתה יודע שאם לא אתה, אז אין אף אחד. אז אתה מרשה לעצמך לגנוב אותו מול העניים שלו ולו אין מה לעשות. חוצפה זה לבקש מעובד לשלם על משהו, כי אם הוא רוצה אוכל אז הוא ישלם כדי להשיג את העבודה (אגב, איזה תחום עושה זאת חוץ מאבטחה ?) חוצפה היא לנצל כספית וחוקית חיילים/לוחמים משוחררים כי אתה יודע שהם לא יודעים את החוקים . איזה תחום עושה דברים כאלה ??? חבר יקר, התלהמות לא מרגשת אותי, מעשים טובים מרגשים אותי. אתה רוצה לעשות משהו טוב ? תודע שהתחום הזה חרא. ניתו לעבוד בהרבה מקומות שלא יעשקו אותך - חבר'ה לכו לעבוד בתור טלמרקטיג, אנשי מכירות, שירות לקוחות, תהיו עצמאיים. שאת הביטחון הפנים יקחו הממשלה ולא עושקות פרטיות. אני חוצפן, כי רציתי שלא יהיה תחום כזה ? ממש חוצפן אני, צריך לתלות אותי בכיכר המנהלים של תפוז. עדיין לא הבנתי מה הקשר בין העובדה שאני מנהל את הפורום, לבין זה אני לא אוהב את התחום הזה ? ומה הקשר לכנסת ? אתה חושב שאני רוצה לרוץ לכנסת ? אתה מחקת אותי ממזמן ברגע שאתה מעודד תופעות כאלו. joshua

למעלה