דרושים מאבטחים

yr1940

New member
דרושים מאבטחים

לחברת השמירה של כוכב יאיר - צור יגאל , אני עובד שם וחייב לציין שיש אחלה יחס מצד המנהל , משלמים משכורות בזמן והעבודה סבבה. מי שמעוניין לעבוד יכול לפנות למישה - 0572231373

avi1976

New member
אנחנו עדיין מחפשים חברה להוביל איתה

את השינוי!!! אולי החברה שלכם תבין שברגע שהיא תהיה הוגנת כלפי העובדים ותשתף פעולה בנוגע לכל דין אז היא תתפרסם ותקלוט יותר עובדים עם פחות מאמץ?

u d i f 4

New member
כנראה שלא הבנת עדיין

את תנאי השוק אם אתה מדבר ככה. את השינוי צריך להוביל מלמעלה,בחקיקה, וספציפית במכרזים מסוימים (כמו של משכ"ל שכר של 20.25 זה לא שכר גבוה אבל זה העיקרון שצריך לפעול לגביו). תפסיקו להאשים את חברות השמירה כל הזמן, הן לא האשמות היחידות במצב הלא מרשים של עובדיהם.

avi1976

New member
קשירת קשר לפשע הינה פשע!

ארגון מאבטחי ישראל פעול מכל הכיוונים... גם מלמעלה וגם מלמטה. קל לדבר וקשה לעשות ואם ביכולתך לעשות "כל כך בקלות" את מה שאתה אומר אז בוא והצטרף כדי לשנות... תאמין לי שלחברות השמירה יש מספיק כח להטיל ביחד וטו, אבל הן לא מעונינות. אך ארגון מאבטחי ישראל פועל מאחורי הקלעים כרגע כדי ליצור חזית מסויימת לשינוי... כמו כן, בית המשפט מרשיע את חברות השמירה ואם לא היה כך אז הן לא היו מורשעות!

u d i f 4

New member
אני לא מצטרף.

אני מדבר מנק' ראות של חברת השמירה שבה אני עובד. שוב, החברות הן אשמות ועליהם מוטל העול, אבל תנאי השוק אינם מאפשרים לשלם את כל הזכויות הסוציליות לעובדים, לא פטרתי אותם מהעונשים המגיעים להם.

יוֹאב

New member
שטויות במיץ

חברה שניגשת למכרז בתנאים לא תנאים, האחריות לפגיעה בזכויותיו של העובד היא עליה.

יש משהו שאתה לא מבין:

יש לחברות השמירה אפשרות חוקית אחת בלבד: לא להעסיק עובדים בתנאים לא חוקיים. הן לא יכולות לשלם שכר חוקי ולתת את כל התנאים החוקיים? שלא יפעלו בשוק. "אם הייתי משלם שכר חוקי הייתי מפסיד כסף\ לא זוכה במכרז" זה תירוץ- ולמרבה הצער, איש מאלה שהתשתמשו בו אינו יושב בכלא.

u d i f 4

New member
שוב, כמו בהמון תחומים

הנוגעים לכל אורחות חיינו החוק אינו תמיד מסויים והמציאות בשטח זוהי שקובעת את הדברים בפועל. יש חסרונות לשוק חופשי ותחרות פרועה...

אבזץ

New member
על מה אתם מקשקשים?

כשלא מעט מכרזים נסגרים סביב 30 ש"ח לשעה עבור מאבטח, אין סיבה (למעט קהות חושים, אטימות ורוע לב) שחברות השמירה לא תשלמנה שכר הוגן (=מעט יותר מ-18 ש"ח לשעה). ועוד לא דיברנו על אי-תשלום נסיעות, על חישוב מוטעה של שעות שבת ועל אי-תשלום תוספת בגין עבודה לילה (אגב, את כל התוספות האלה חברות השמירה לא מתביישות לגבות מבעל העסק המאובטח). ענף האבטחה מגלגל מיליארדים!!! מתוכם כסף רב מאוד רווח נקי. כדי לקבל מעט פרופורציות: מספיק להכפיל 5 ש"ח (רווח נקי של חב' השמירה על כל שעת עבודה של שומר) ב-8760 (מס' השעות בשנה לערך) את התוצאה (43800 ש"ח) נכפיל במס' העבדים בחברה.... בד"כ יצא סכום נאה, כך שהכסף ישנו... השאלה היא איפה הלב?!

dobhy46

New member
גם זה נכון

אך מה עם שעות נוספות? מה עם הלנת שכר בנוגע לנסיעות? מה עם תוספת סיכון? מה על ביטוח ? מה עם תוספת וותק? ודמיי מחלה? וחופשות שנתיות + הבראה? ותאונות עבודה? והפרת הסכמים בין עובד ומעביד? כל זה נחשב לפשע חמור ובכל זאת אקרה לזה פשע מאורגן כי לא רק חברה אחת מבצעת פשע זה כי אם כל החברות . ואבי היקר אין ולא תמצא חברה מובילה בשביל לקדם אותה צריך למצוא חברה מהקיימות להיכנס איתה למשא ומתן ואם יסכימו נקדם אותם בשוק .

avi1976

New member
אנחנו מנסים לבוא במשא ומתן

לא בהכרח עם חברה מובילה. ואנו מנסים אפיקים רבים לעשות ו/או לכפות זאת!

לא רלוונטי.

החברה חייבת בתשלום שכר מינימום פלוס כל התנאים הקבועים בחוק. השאלה אם היא מרויחה או לא וכמה אינה ענינינו בכלל- בדיוק כמו שמס ערך מוסף לא יתעניין בכלל אם בעל החברה מרויח או מפסיד. רק שמי שלא משלם מע"מ הולך לכלא- ומי שגונב מעובדיו לא.

u d i f 4

New member
../images/Emo6.gifתגיד לי סיימת כיתה

ד'
איך הגעת ל- 8760
לי יוצא 160 (שעות בחודש)*12=1920 שעות בשנה * 5(שקל רווח)= 9600 לא כולל חופשות, ימי חופשה, הבראה, נסיעות, הכשרות, רענונים, טלפוניה, ביגוד וכולי... ממש לא ענף רווחי ורחוק מ-30 שקל לשעה מותק.

אבזץ

New member
צודק חלקית ביותר.

את התוצאה (=43800) יש להכפיל במס' המתקנים ולא במס' העובדים. *רוב המתקנים מאובטחים 24 שעות ביממה. וברור שהחישוב רחוק מלהיות מדוייק... ואתה טועה פעמיים, העסק מאוד מאוד משתלם.

u d i f 4

New member
ציטוט שלך

" העסק מאוד מאוד משתלם." תספר את זה לבעלים ולעובדים של חברת אנוש,מגמה,צוות ביטחון והיד נטויה תאמין לי ממקור ראשון, אף אחד היום לא נכנס לתחום האבטחה רק חברות קיימות שורדות, יש עלויות ענקיות שעוד לא התחלתי אפילו למנות אותם.. אם היית מסתכל מעיני החברה היית רואה זאת. וממש לא רוב המתקנים מאוישים 24 שעות.

אתה חי בישראל?

קודם כל, גם אם נניח שהשאלה כמה מרויחה החברה רלוונטית בכלל- והיא לא, הרי החברות האלה לא ממש מקפידות על תשלום ימי חופשה, הבראה, לעיתים גם נסיעות לא, לעיתים גם הכשרה ורענונים לא וכך הלאה. בכל מקרה אותנו לא צריך לעניין בכלל כמה הבוס מרויח. העובד לא מקבל חלק מהרוחים אלא משכורת.

dobhy46

New member
אך אך איפה ישראל הישנה של שנות

50 60 70 על כל שעה עבודה היית מתפרנס בכבוד

אני היית שואל דווקא:

למה הצעירים של היום כל כך כנועים? למה כשאני מנסה לעורר מישהו, רק ה"זקנים" מוכנים להצטרף אלי?

dobhy46

New member
כי המדינה שלנו

חרה של מדינה כאשר שולחים אדם ללמוד מקצוע והאדם מוציא תעודה ושולחים אותו לעבוד במקצוע שאותו למד ומגיע למקום עבודה שואל המעביד ואיזה שכר אתה רוצה? עונה לו האדם 4000 ש"ח אומר לו בעל המקום תראה חביבי אני בשכר שאתה מבקש אני מעסיק שני ערבים מצאת החמה עד צאת הנשמה. היום יש ערבים גם בחברות האבטחה והם מקבלים פחות משכר המינימום , והצעירים רואים זאת ואומרים אם אנו לא נעבוד אז יעבדו הערבים שגם לא משלמים מיסים כמונו אז איך ידברו הצעירים? זאת בעייה.

הבעיה היא אחרת, וגרועה יותר.

מה שאתה מתאר נכון לתקופת כיבוש העבודה. היום מי שסיים צבא משוכנע ברוב המקרים שהכלכלה הביביסטית היא הכלכלה הנכונה- עובדה, בריה"מ קרסה. קח סטודנט היום- אין שמרן ואדיש מהסטודנט הישראלי, אלא אם מדובר בשכר הלימוד שלו או במילואים שלו. תאמין לי, הייתי סטודנט. אפילו להפגנות נגד שביתת המרצים הגדולה של 94 סטודנטים לא רצו לבוא עד שהפכו אותן להפגנות בעד ציון עובר. בעולם זה הכח המוביל מהפכות. כאן זה הכח המעכב אותן, מני שהם מאמינים שאחרי שיקבלו את התואר שלהם הם ישתלבו במקום גבוה במערכת הכלכלית שהיום דופקת אותם. אני לא אתחיל להשתלח בערבים. אם הם עובדים בעבודה שלי ונדפקים על ידי מעסיק כמו שלי- הם בעלי הברית שלי. האוייב הוא הבוס, לא העובד האחר.

למעלה