דרושים מדריכי ספינינג מעולים

nagars

New member
מישהו יודע על מועדון שדרושים מדריכי

ספינינג לשעות הבוקר? אני פנוי לגמרי בבקרים. בתודה מראש שחר.

Tami661

New member
אז תכניס את הפרטים שלך ללוח הפורום

יש שם קטגוריה מתאימה ובקרוב נעשה ממנו "אם אתה לא שם משמע אתה לא קיים"
וכשתכנס ללוחות תראה גם את הקטגוריה של המוסיקה וגם שם תוכל להכניס את הפרטים שלך
ואם אתה כבר שם... תמסור ד"ש

OFIRRהאחת

New member
דרושים מדריכי ספינינג מעולים

דרושים מדריך או מדריכה טובים למועדון הכושר ONE בראשון לציון, לפרטים יש לפנות לאופיר 0544-666605 או להשאיר לי פה הודעה. ובכלל בוקר טוב , יום מקסים ושבוע מדהים.

Tami661

New member
הוספתי ללוח הדרושים במקומך../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

מקווה שאין לך התנגדות
וגם לך... את יודעת, הבוקר/יום/שבוע... עכשיו גם לילה
נפלאייייייייייים

דרושות מדריכות ספינינג אזור נתניה

דרושות מדריכות ספינינג מאזור נתניה חייב תעודה של חדר כושר וספינינג חובה 050-5909090 יגאל

Tami661

New member
../images/Emo45.gifגם את ההודעה שלך הכנסתי ללוח

הדרושים של הפורום. אבל אני מציעה שאת הבקשה למוזיקה תכניס שם בעצמך בקטגוריה המתאימה מאחר וכאן תוך יום אחד היא כבר תרד למטה ומחר היא כבר תהיה בעמוד 2 או 3 (כלומר מי שנכנס לעמוד הפורום הפעיל לא יראה את ההודעה שלך ובלוח לעומת זאת היא תמיד גלויה ופונה לקהל שיכול לסייע לך). כמו כן... על חוק שוויון הזדמנויות בעבודה שמעת?
תיכף תכתוב שדרושות מדריכות
מה יש? מדריכים זה כבר לא נחשב?

צודק טעות שלי מתנצל

דרושים\ דרושות מדריכים \ת ספינינג מאזור נתניה חייב תעודה לחדר כושר מאזור נתניה 050-5909090 יגאל

תמי , רק לציין ש...

ניסיתי אמש להכניס ת עצמי ברשימת דורשי העבודה ולא הצלחתי, אני חושש שיש בעייה עם כפתור השליחה... נא לבדוק.. חוצמז\ה.. מה שלומך?

Tami661

New member
הכיצד?../images/Emo12.gif אני הכנסתי את כולם ובלי

פרוטקציה אפילו
נסה שוב ואם יש בעיה, שלח לי מכאן או במסר את הפרטים ואכניס אותם. בקרוב אני מתכוונת לשגר לכל הנרשמים דרך שוונג (שהשאירו כתובת מייל) הודעה במייל לקבלת אישור וכן הנחייה אם להכניס את פרטיהם ללוח (כלומר אם כן אז לאיזו משתי הקטיגוריות: דורשי או מבקשי...). ושלומי? כמו תמיד... אפילו שאני מקוררת לאללה
הכי למעלה שיש

טוב ניסיתי שוב...

בדרך כלל אני עובד עם דפדפן FIREROX כנראה שהלחצן לא מגיב בתוכנה הזו.. שלחתי עם אקספלורר וזה הסתדר
נו טוב.. שתהי בריאה
להכין מרק עוף? עם עוף מכובס כזה? עם קישוא ודלעת וגזר,סלרי,פטרוזיליה,שמיר וכל מיני??? פניצלין יהודי
כמו שרק דודה רוז'יצ'קה יודעת להכין!!!

אז הרשה לי להמליץ לך על...

מדריכה בשם דפנה שמדריכה באינשייפ עתידים וב ביונד(מלצ'ט שנקין)

למעלה