דרושים/מוכרים/מחפשים/מפרסמים וכו'

תכנסו לאתר של האולפן הבית הסגול

אחלה אתר מומלץ בחום להקליט שם. WWW.BAIT-SAGOL.COM

musicman

New member
רוצים להקליט אלבום בחינם ???

היי, אם אתם זמרת או זמר בעלי חומר מקורי, יש לכם הזדמנות להפיק אלבום בחינם !!! *** אין פה טריק או גימיק שיווקי ! ! ! הדבר היחיד שתצטרכו להשקיע הוא את עצמכם כשרונכם וזמנכם. הסגנון המועדף הוא רוק, פופ אך יש מקום גם לסגנונות אחרים. מכל הפונים ייבחר אמן או אמנית אחת !!! אתה נעבוד במשותף (הפקה מוסיקלית/עיבודים) על חומר מקורי ליצירת אלבום. לפרטים נוספים ושליחת חומרים : אולפני מיוזיק פרוג'קט מושב אמירים 20115 04-6990501 054-4881255 [email protected] ניתן לשלוח חומרים עד 25.11.06 קישור לאתר האולפן

yozeim

New member
תחרות היוצרים הישראלים!!

Mysongs.co.il תחרות היוצרים של ישראל הבמה הכי פתוחה בארץ ליוצרים ולאוהבי מוזיקה הגיע הזמן לעשות שינוי ולתת למוזיקה לדבר בעד עצמה!! www.mysongs.co.il - הבמה כולה שלכם!!

במה פתוחה עלק

כלומר, למי שיש 20 ש"ח לשלם על העלאת שיר, ומסכים שבעלי האתר יעשו שימוש בפרטיו האישיים. (תקראו את התקנון לפני שאתם מאשרים, זה איפשהו באזור סעיף 12). מה הפלא שיש להם כסף לפרסים כאלו נכבדים.

inbal287

New member
וואי. באמת לא יפה../images/Emo4.gif.

ומזל שיש עוד אנשים שקוראים את התקנון...

הקטע שהם כמעט לא נותנים מידע

על התחרות. אז אמרתי שאולי בתקנון יהיה רשום. מזל שקראתי באמת.

Double U

New member
../images/Emo45.gif

מוסר השכל ילדים: לעולם אל תרשמו פרטים אישיים מדי (מספר כרטיס אשראי, כתובת, טלפון) דרך האינטרנט. היזהרו

ibenshlush

New member
אתר חדש ללימוד גיטרה בעברית ובחינם

ממולץ מאוד למתחילים וגם מתקדמים WWW.GUITAR-ITAI.COM מוסבר בקלילות תהנו

משום מה

בכל האתרים עם וינדואוס מדיה פלייר בצורה הזאת אני לא רואה כלום, זה לא מופעל לי. אנסה לפתור את זה. בכל מקרה, אתר קצת כבד ומסורבל. הייתי מנסה לפשט את זה. ח"ח על הרעיון.

למעלה